Не, че ме е страх, просто точно това търся - по-професионалното. Благодаря ви за мненията. Явно ще си бъда с TWS щом не са чак толкова страшни. Поздрави
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Trader workstation (TWS) на Interactive brokers или thinkorswim на TD ameritrade ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКое и е професионалното на TWS?
Екселска таблица
От 20 години не са мръднали наникъде като визия.
Иначе, за мен са си най-добрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boyko911 Разгледай мнение
Благодаря за разяснението и се извинявам за неточния си въпрос. Просто търся мнение от някого, който има опит с 2те платформи или е дочул, прочел за тях.
Знам, че комисионните на ИБ са супер достъпни. Също така прочетох няколко сравнителни ревюта и определят като по-юзър-френдли, както ти спомена. Аз съм свалил TWS специално заради ниските комисионни и сега го карам на free trial. Но наистина я намирам за малко сложна. Явно ще трябва да си сваля тинкорсуим също и сам да си реша. Но все пак 7 долара комисионна ми е леко висока.
Поздрави
Нямам наблюдения от другата платформа - TWS ми върши идеална работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениезадай по-конкретно въпроса и двете са добри - можеш да си свършиш работа
тд америтрейд има безплатна дейта и списък с безплатни етф-и, tws има повече инструменти(достъп до повече пазари) и по добри такси
горните неща са всъщност за брокерите, за самите платформи може би тинкорсуим е по-юзър френдли
Знам, че комисионните на ИБ са супер достъпни. Също така прочетох няколко сравнителни ревюта и определят като по-юзър-френдли, както ти спомена. Аз съм свалил TWS специално заради ниските комисионни и сега го карам на free trial. Но наистина я намирам за малко сложна. Явно ще трябва да си сваля тинкорсуим също и сам да си реша. Но все пак 7 долара комисионна ми е леко висока.
Поздрави
Коментар
-
задай по-конкретно въпроса и двете са добри - можеш да си свършиш работа
тд америтрейд има безплатна дейта и списък с безплатни етф-и, tws има повече инструменти(достъп до повече пазари) и по добри такси
горните неща са всъщност за брокерите, за самите платформи може би тинкорсуим е по-юзър френдли“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар