Здравейте търся да купя книгата на Сузан Леверман - Как и защо се случва успехът на борсата .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансова литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеЗдравейте , търся да закупя Антикрехкост- Насим Талеб .
Коментар
-
Здравейте!
Не съм убеден, че е тук мястото, но реших да споделя тази информация, защото отстъпките са ограничени във времето - до 02.11.2018 и 05.11.2018, а мисля, че книгите са подходящи за инвеститори (и кандидат такива) с различно ниво на познания и интереси. Отстъпките са 20, 50 и 77% и си заслужават.Трите книги са подходящи за различен тип хора, с различно ниво на финансови познания. Всяка от тях предлага знания, които ще ви направят успешен ивеститор.www.wavetrader.eu
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеХодих вчера то Т Маркет, те там нали и книги продават, и какво да видя - "Психология на изобилието" с автор Наталия Кобилкина. Моля, не ме поправяйте защо пиша за книгата в тази тема, то е ясно, че финансите търсят изобилието
Някой успя ли вече да я прочете и да сподели Ще се радвам да видя мнение на някой от безспорните форумавторитети като Jekata, Niki5, Чичо Уорън.
Сега гледам, че миналата година "мистериозният" питал нещо - някой има ли мнение за "Цената на неравенството", защото и аз отдавна я гледам.
Barbarian at the Gates.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеХодих вчера то Т Маркет, те там нали и книги продават, и какво да видя - "Психология на изобилието" с автор Наталия Кобилкина. Моля, не ме поправяйте защо пиша за книгата в тази тема, то е ясно, че финансите търсят изобилието
Някой успя ли вече да я прочете и да сподели Ще се радвам да видя мнение на някой от безспорните форумавторитети като Jekata, Niki5, Чичо Уорън.
Сега гледам, че миналата година "мистериозният" питал нещо - някой има ли мнение за "Цената на неравенството", защото и аз отдавна я гледам.
Коментар
-
Ходих вчера то Т Маркет, те там нали и книги продават, и какво да видя - "Психология на изобилието" с автор Наталия Кобилкина. Моля, не ме поправяйте защо пиша за книгата в тази тема, то е ясно, че финансите търсят изобилието
Коментар
-
Здравейте,
Някой чел ли е "Цената на неравенството", и може ли даде мнение за нея.
Също така искам да попитам, някой може ли да препоръча някоя актуална икономическа книга, излязла на българския пазар.
П.П. Моля без коментари - "чети на английски" - чета на английски, но не е проблем да чета и на български. "Но то има думи, които ги няма на български, как разбираш текста", чувам следващия въпрос - като пише някоя глупост се ориентирам какво е било казано в оригиналния текст и последващо се ориентирам какво да разбирам
Благодаря"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Учебник по инвестиции
Здравейте. Продавам учебника на Зви Боди - Инвестиции - ксерокопие, както и Мишкин - Теория на парите, банковото дело и финансовите пазари. Цена 70 лв. Който се интересува 0898 71 39 85 или на nocorr@mail.bg . Моля не ми пишете лс.
Коментар
Коментар