Направо си го постни тук .....който иска да го прочете
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервюта с активни участници във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Благодаря за оценката но, някакъв фактор реши, че каквото дадох, не бива да бъде допуснато да го видите. Съответно, и не бе поместено.
Мариян сигурно знае, защо но, аз смислен отговор не видях.
Благодаря отновоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
каквото дадох, не бива да бъде допуснато да го видите
на мен ще ми е интересно да го прочета ........... знам, че ще е нещо нестандартно и оригинално поне...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Благодаря за оценката но, някакъв фактор реши, че каквото дадох, не бива да бъде допуснато да го видите. Съответно, и не бе поместено.
Благодаря отновоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
няма стари и нови .............. има интересни и безинтересни форумни герои
ти също заслужаваш интервю, но ти си в категорията "оригиналност"
чест и почитания
Благодаря отново
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКато гледам тук, ми домиля за вас. Що така няма нови интервюта? Да не би всички стари да бяха допуснати?
ти също заслужаваш интервю, но ти си в категорията "оригиналност"
чест и почитанияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеняколко участници за да стане по-интересно
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениена последък няма интерюта...
https://www.theinvestorspodcast.com/...ionaire-moves/Last edited by 15%; 14.01.2017, 20:42.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
на последък няма интерюта...
https://www.theinvestorspodcast.com/...ionaire-moves/“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗагубата е част от печалбата, така както смъртта е част от живота. Какво ни пука че ще загубим някакви си пари, при положение че накрая ще загубим живота си
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеХазарта,нали казват някои хора,е зараза!!!Не ми се вярва някой да лупка само от любов към спорта!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа интервюто отново казвам, че не съм аз човека, поне на този етап. Това е все едно да интеревюираш олимпийски шампиони /визирам досегашните интервюта/ и изведнъж да се пръкне такова със завършилия на 88-мо място в градското надбягване на Монтана примерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗагубата е част от играта, а не от печалбата. Загубата си е загуба.
"Никога не знаем какво печелим, когато губим и какво губим, когато печелим..."
Помисли върху това!Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар