If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искрено и лично - Интервю с Батя - един от най-отчетливите форумци
преди малко прочетох, че държащите акции ан БФБ сме били един автобус хора
сигурно това е кръга???
а това автобуса:
Недейте така момчета
примерно интервюто с Батя се чете над 10 000 пъти, всички в сектора са го прочели
звъняха ми много хора на телефона (не се е случвало от години)
някои мучаха "какви са тези работи, инвестор олеква", например един фонд мениджър и двама бивши колеги явно завиждат, че няма какво да споделят
други (повечето) казваха "браво много интересно"
В общи линии, мисля, че всеки има какво да се научи от другите, без значение дали интервюирания е адски късметлия и аномалия, дали е било не-късмет и е гарантирано от действията му
Нещо против моите мнения ли? И не пиша във всички теми - надали съм писал някога и в 10% от темите. Впрочем навремето аз измислих някои от темите - част от които бяха в Топ 10 години наред.
Зависи от степента на нарцисизъм, за Императорът например явно има
Не е вярно - аз не съм такова. Мариян ме помоли и аз: ок. А ако бих искал да стана Дуче - това не е заради прочутостта, но за да съм полезен на Отечеството си.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
който знае не говори.
който мисли, че знае има 25 хиляди мнения по всички теми във форума.
п.п. ако се стигне до интервю с теб,
не забравяй да разкажеш как протича инвеститорска сбирка в "кокенцето"
Нещо против моите мнения ли? И не пиша във всички теми - надали съм писал някога и в 10% от темите.
Впрочем навремето аз измислих някои от темите - част от които бяха в Топ 10 години наред.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар