Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделът на Уорън Бъфет е лесен и достъпен дори за хора с 1 000 лв.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеМисля си, че моделът на Бъфет не е нещо трудно за копиране. Все пак той го е постигнал за цели 70 години инвестиционна дейност и с управление на чужди пари.
Почти всеки обаче може да му копира модела в базовата част
Описал съм защо тук
http://zaparite.blogspot.com/2015/02/1-000.html
Ето един пример от родната българска действителност, нещо като български малък Бъфет. Един работник в Плама Плевен се пенсионира около 1990 г. и продава апартамента си в Плевен, след което се преселва в Добруджа в селото на жена си. С парите от апартамента купува земя, започвайки от 60 лв. на декар. Събира над 1 000 дка, използвайки за покупките приходите си от ренти. Сега има активи на стойност над 1 500 000 лв. (цената на хилядата декара) и годишно получава само от ренти 100 000 лв. Всичко това без да е фермер, арендатор и т.н. Само от ренти. На печелившите честито
Поздрави
Коментар
-
Моделът на Уорън Бъфет е лесен и достъпен дори за хора с 1 000 лв.
Мисля си, че моделът на Бъфет не е нещо трудно за копиране. Все пак той го е постигнал за цели 70 години инвестиционна дейност и с управление на чужди пари.
Почти всеки обаче може да му копира модела в базовата част
Описал съм защо тук
http://zaparite.blogspot.com/2015/02/1-000.html
Ето един пример от родната българска действителност, нещо като български малък Бъфет. Един работник в Плама Плевен се пенсионира около 1990 г. и продава апартамента си в Плевен, след което се преселва в Добруджа в селото на жена си. С парите от апартамента купува земя, започвайки от 60 лв. на декар. Събира над 1 000 дка, използвайки за покупките приходите си от ренти. Сега има активи на стойност над 1 500 000 лв. (цената на хилядата декара) и годишно получава само от ренти 100 000 лв. Всичко това без да е фермер, арендатор и т.н. Само от ренти. На печелившите честито
ПоздравиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар