Първоначално изпратено от Snipe
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в облигации вместо в депозит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеbtw: Кво става ако обявят мораториум по плащанията, гориш ли с облигациите или след време пак ще са ти длъжници и все пак ще си ги получиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеДоста добра оферта, бих искал да си купя, някой знае ли как и от къде мога?
btw: Кво става ако обявят мораториум по плащанията, гориш ли с облигациите или след време пак ще са ти длъжници и все пак ще си ги получиш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеДобра възможност за рисковите играчи
Лихвата по украинските облигации надхвърли 50%
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12..._nadhvurli_50/
btw: Кво става ако обявят мораториум по плащанията, гориш ли с облигациите или след време пак ще са ти длъжници и все пак ще си ги получиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе го заяждам бе човек, просто не следях пазара и не знам дали се е изпълнила. А ако не се е, както ти казваш, не мога да разбера защо не си я купи на пазар /което е доста долно според мен/.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеБраво,точно се чудя къде да си загубя парите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеДобра възможност за рисковите играчи
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12..._nadhvurli_50/Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениестига си го заяждал 15%
то неговата бройка си седеше и днес самотно на бида....ама кой да се излъже за нея...все пак има надежда-ако не сега...то след дивидента......може биПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, какво стана със "златната" акция при Атерата? Дадоха ли ти и ако не защо просто не я купиш на пазар?
то неговата бройка си седеше и днес самотно на бида....ама кой да се излъже за нея...все пак има надежда-ако не сега...то след дивидента......може би
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: трудно доста хора ще купуват жабешки облизвации, защото те са малко бройки. А на мен днес ми пъкна втората лихва – 12% годишна лихвица – това е хубаво.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗащо ще си играеш с огъня в България? Доста хора купуват жабоци, ама ако твърдо си решил облигации защо не погледнеш гръцките? Без препоръки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Добра възможност за рисковите играчи
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12..._nadhvurli_50/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама то се обезмисля бе колега .колко е ставката в зимбабве. то като там върнат 10% и ти тука платиш 10% кво кяриш
Коментар
Коментар