Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литература за начинаещ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Andi11; 06.07.2014, 19:11.
-
Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнениеЕто, точно за това става на въпрос. 20 дена чакам, някой да отговори на молбата ми. 20 дена - нищо. Написах 2 - по агресивни поста - оооооооо чудо, в този форум имало хора(бях се притеснил, че съм само аз).
Като я имаш, защо 20 дена мълчиш като петобуквие(нарицателно за жена с развратно поведение)?
Забелязал съм обаче, че като обиждаш хората тук - нищо няма да получиш.
Айде у лево.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГлей сега четирибуквие безсрамно, що не вземеш да ни освободиш от присъствието си???
Да те питам само Простотий, по-малкия брат на Акций от сестрата на Аврелий ли е?
п.п. По темата:
Ами имам ИнвестициЙ и добри пари съм дал навремето за нея. Имам я и на pdf, някой добър човек от форума я беше пуснал.
Честно да ти кажа, съмнявам се, че ще прочетеш 800 и кусур страници.
Хайде, със здраве!
Като я имаш, защо 20 дена мълчиш като петобуквие(нарицателно за жена с развратно поведение)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнениеЛелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.
Да те питам само Простотий, по-малкия брат на Акций от сестрата на Аврелий ли е?
п.п. По темата:
Ами имам ИнвестициЙ и добри пари съм дал навремето за нея. Имам я и на pdf, някой добър човек от форума я беше пуснал.
Честно да ти кажа, съмнявам се, че ще прочетеш 800 и кусур страници.
Хайде, със здраве!
Коментар
-
Зравейте Raziel. Ето ви една книжка за финансовите пазари разпространявана по програма Леонардо Да Винчи:
http://www.bcci.bg/bulgarian/project...ts_BG_edit.pdf
Дано ви е полезна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМи що не си обереш крушите тогава?!?
Ама айде от мен да мине - потърси в нета книгата на Тереза Орловски. Малко е стара, но ще ти помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнениеЛелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.
Ама айде от мен да мине - потърси в нета книгата на Тереза Орловски. Малко е стара, но ще ти помогне.
Коментар
-
Лелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнениеТолкова сте отзивчиви в този форум, че просто нямам думи...просто нямам думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнениеТолкова сте отзивчиви в този форум, че просто нямам думи...просто нямам думи
Коментар
-
Всеки новак е толкова добре дошъл в покера, колкото кръводарител в болницата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар