IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Литература за начинаещ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Е то тук агресивни пъпчиви тинейджъри са минавали - с лопата да ги ринеш.
    Забелязал съм обаче, че като обиждаш хората тук - нищо няма да получиш.

Айде у лево.
    Подминал съм доста отдавна така наречените тийн години. Помощ тук няма да получа, или поне от 2-3 индивида, които се изходиха в темата ми - ти включително. Поне се радвам или не, че доказах своята правота. Когато става въпрос да пишете тъпотий - ще изпишете 10 страници.
    Last edited by Andi11; 06.07.2014, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Raziel Разгледай мнение
      Ето, точно за това става на въпрос. 20 дена чакам, някой да отговори на молбата ми. 20 дена - нищо. Написах 2 - по агресивни поста - оооооооо чудо, в този форум имало хора(бях се притеснил, че съм само аз).

Като я имаш, защо 20 дена мълчиш като петобуквие(нарицателно за жена с развратно поведение)?
      Е то тук агресивни пъпчиви тинейджъри са минавали - с лопата да ги ринеш.
      Забелязал съм обаче, че като обиждаш хората тук - нищо няма да получиш.

Айде у лево.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Глей сега четирибуквие безсрамно, що не вземеш да ни освободиш от присъствието си???
        Да те питам само Простотий, по-малкия брат на Акций от сестрата на Аврелий ли е?
        п.п. По темата:
        Ами имам ИнвестициЙ и добри пари съм дал навремето за нея. Имам я и на pdf, някой добър човек от форума я беше пуснал.
        Честно да ти кажа, съмнявам се, че ще прочетеш 800 и кусур страници.
        Хайде, със здраве!
        Ето, точно за това става на въпрос. 20 дена чакам, някой да отговори на молбата ми. 20 дена - нищо. Написах 2 - по агресивни поста - оооооооо чудо, в този форум имало хора(бях се притеснил, че съм само аз).

Като я имаш, защо 20 дена мълчиш като петобуквие(нарицателно за жена с развратно поведение)?

Коментар

Лелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.
          Глей сега четирибуквие безсрамно, що не вземеш да ни освободиш от присъствието си???
          Да те питам само Простотий, по-малкия брат на Акций от сестрата на Аврелий ли е?
          п.п. По темата:
          Ами имам ИнвестициЙ и добри пари съм дал навремето за нея. Имам я и на pdf, някой добър човек от форума я беше пуснал.
          Честно да ти кажа, съмнявам се, че ще прочетеш 800 и кусур страници.
          Хайде, със здраве!

Коментар

• Зравейте Raziel. Ето ви една книжка за финансовите пазари разпространявана по програма Леонардо Да Винчи:

http://www.bcci.bg/bulgarian/project...ts_BG_edit.pdf

Дано ви е полезна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Ми що не си обереш крушите тогава?!?
              Ама айде от мен да мине - потърси в нета книгата на Тереза Орловски. Малко е стара, но ще ти помогне.
              Айде от мен да мине - няма да те наредя подобаващо. Първо си направи труда да прочетеш какво точно търся. Подсказка (не е книгата на Тереза Орловски). Ей за това говоря - надявам се си ме разбрала?

Коментар

Лелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.
                Ми що не си обереш крушите тогава?!?
                Ама айде от мен да мине - потърси в нета книгата на Тереза Орловски. Малко е стара, но ще ти помогне.

Коментар

• Лелелее няма такъв форум, просто няма. Само идиоти ли сте се събрали тук? Търся точно ОПРЕДЕЛЕНО нещо! От какъв зор ми спамите темата с простотий? В тоя форум - финансисти немогат да смятат, никой нищо не разбира, във всяка тема чета по 200 дебилни коментара и тн. Пак ще се повторя - няма такъв форум просто.

Коментар

Толкова сте отзивчиви в този форум, че просто нямам думи...просто нямам думи
                    Аз съм инженер.Капиталовите пазари ме интересуват колкото комарите в Западен Сибир.Не мога да помогна.Но ми се струва че ти неправилно питаш.Икономистите в този форум не четат книги те ги пишат така че помоли ги да ти пратят нещо

Коментар

ПППП - първо прочети, после питай - има стотина теми за литература във форума , що не поцъкаш малко на таз клавиатура.

Коментар

Ами естествено!
                        Всеки новак е толкова добре дошъл в покера, колкото кръводарител в болницата.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Толкова сте отзивчиви в този форум, че просто нямам думи...просто нямам думи

Коментар

• Ако някой я има в pdf - формат на БГ?
                            zurbas@abv.bg

Коментар

• Мерси за бързия отговор.
                              От къде мога да я намеря на Български?

Коментар

• Боди , Кейн , Маркъс

Коментар

Working...
                                X