IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Царевица на пара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    И аз на твоите години исках да правя бизнес. Но, без образование и няколко годишен опит в бизнеса, не си струва да рискуваш.
    Имам нещо за теб като бизнес възможност, което със сигурност ще ти допадне, пиши ми ако желаеш!

Ох, ще ме умори това момиче!!! Много е сладка!

Коментар

• Аз не съм чула някой да е забогатял от тези колички?
      Според вас колко изкарват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana
        Никой не го напада. Един ден това момче може да има верига от колички, например сто броя в големите градове. Тези колички могат да имат тридесет хиляди редовни клиенти, ако момчето позиционира половината от тях в своята структура, ще изкарва хиляди евра месечно от този допълнителен доход.
        Да може, ама ако се хване с вас няма никакъв шанс, и царевица да си купе след това ще е предизвикателство след като плати бизнес деня, рожденият ден, прескъпите продукти с отстъпка 1.5% и костюма с който ще играе богат и проспериращ тийн
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
          И аз на твоите години исках да правя бизнес. Но, без образование и няколко годишен опит в бизнеса, не си струва да рискуваш.
          Имам нещо за теб като бизнес възможност, което със сигурност ще ти допадне, пиши ми ако желаеш!
          Човека има шанс да направи пари с царевицата, но никакъв шанс в разпадаща се финансова пирамида. И ако прочетеш внимателно е писал и че няма пари за маса/количка, камо ли 3000 лв за вашият пастор
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• И аз на твоите години исках да правя бизнес. Но, без образование и няколко годишен опит в бизнеса, не си струва да рискуваш.

Коментар

• Явно бизнеса с царевица на пара е голям защото това е поне 3-4 тема в тоя форум за това.
              Протърси в архива старите теми , ако админа не ги е изтрил ...
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Царевица на пара

Здравейте искам да попитам нещо. Какви документи и какво се изисква да почна да продавам царевица на пара. Видях чертежи за количака и мисля сам да си я направя поради причината че съм учиник и нямам тази възможност да си закупя готова. Моля за серизни отговори. Благодаря предварително за всички отзиви
              Working...
              X