If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Moje bi promociqta na finance.news.bg pretovarva sistemata , sigurno tehnite zaqvki imat prioritet.
Коментар
Strannik
Доволни ли сте от COBOS?
Starnno i podozritelno e che problemite s COBOS-a zapocnaha ot v mometa vkoito finance.news.bg imat bezplaten promocionalen dostap ??????????????????????
Борсата от време на време изключва системата COBOS, за да озъпти зверското поскъпване по някои позиции, което се дължи най-вече на луди инвеститори, търгуващи през COBOS.
kakvo stava s cobosa zashto ne moga da go pogledna ,iamh porachka i ne znam dali e izpalnena .
cheta che e imalo problemi .sega otvaria li se pri vas ?
Коментар
^ ^
Доволни ли сте от COBOS?
Поне проблема с "рестартирането" не е оправен , за котировките утре ще си проличи
Коментар
валя
Доволни ли сте от COBOS?
оправиха гооооооооооооооооо
мерси
Коментар
валя
Доволни ли сте от COBOS?
знаят друг път сега говорих нищо не знаят
не им звъните достатъчно и не сте им обяснили нищо
Обадих се в БФБ. Казаха, че знаят за проблема. Подозират, че причината е в голямото натоварване (много сме били станали -)) ). Надявали ли се до утре да го оправят.
Не знам..... Май трябва нещо яко да ги срита - оплакване в КФН или разследване от в. Дневник.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
^ ^
Доволни ли сте от COBOS?
Проблемите с Кобоса вече втора седмица прогресират и от вчера на практика не може да се участва равнопоставено в търговията.
Тъй като 2 години не е имало такава какофония , изказвам предположение , че не е случайно (брокерските терминали например си работят безпроблемно)
Затова на тези които се обаждат казват , че не знаят да има проблем.
Ако се спре търговията, тогава няма да съм прав в подозренията си ...
И аз имам същия проблем. В портфейл 1 и 2 показва едно, а като го завлеча в дясно -съвсем друго. Отвреме на време се оправя, ама за малко.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
tuffy
Доволни ли сте от COBOS?
кво да ви кажа, ако не го оправят до утре сутрин незнам как ще се търгува. всеки път ми показва различни котировки...не знам на колко да си ваведа офертите!!!
Коментар