IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доволни ли сте от COBOS?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доволни ли сте от COBOS?

Moje bi promociqta na finance.news.bg pretovarva sistemata , sigurno tehnite zaqvki imat prioritet.

Коментар

Starnno i podozritelno e che problemite s COBOS-a zapocnaha ot v mometa vkoito finance.news.bg imat bezplaten promocionalen dostap ??????????????????????

Коментар

Борсата от време на време изключва системата COBOS, за да озъпти зверското поскъпване по някои позиции, което се дължи най-вече на луди инвеститори, търгуващи през COBOS.

Коментар

вече доста време не бачка

Коментар

kakvo stava s cobosa zashto ne moga da go pogledna ,iamh porachka i ne znam dali e izpalnena .
            cheta che e imalo problemi .sega otvaria li se pri vas ?

Коментар

Поне проблема с "рестартирането" не е оправен , за котировките утре ще си проличи

Коментар

оправиха гооооооооооооооооо
                мерси

Коментар

знаят друг път сега говорих нищо не знаят
                  не им звъните достатъчно и не сте им обяснили нищо

Коментар

i az imam sushtia glupav problem
                    mnoooo nepriatno
                    osobeno v kli4ovi momneti (
                    *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

Ех, как ми се искаше да е вярно това за гения на българина... в случая на програмистите...
                      Дори при хакерска атака, "другите" се справят по-бързо...

Коментар

Обадих се в БФБ. Казаха, че знаят за проблема. Подозират, че причината е в голямото натоварване (много сме били станали -)) ). Надявали ли се до утре да го оправят.

Не знам..... Май трябва нещо яко да ги срита - оплакване в КФН или разследване от в. Дневник.....
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Проблемите с Кобоса вече втора седмица прогресират и от вчера на практика не може да се участва равнопоставено в търговията.
                          Тъй като 2 години не е имало такава какофония , изказвам предположение , че не е случайно (брокерските терминали например си работят безпроблемно)
                          Затова на тези които се обаждат казват , че не знаят да има проблем.
                          Ако се спре търговията, тогава няма да съм прав в подозренията си ...

Коментар

И аз имам същия проблем. В портфейл 1 и 2 показва едно, а като го завлеча в дясно -съвсем друго. Отвреме на време се оправя, ама за малко.....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

кво да ви кажа, ако не го оправят до утре сутрин незнам как ще се търгува. всеки път ми показва различни котировки...не знам на колко да си ваведа офертите!!!

Коментар

не е вярно - аз се обаждах

Коментар

Working...
                                X