IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Outsource Фирма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как ще е най-удачно според вас да се прехвърлят плащанията?

Ако говорим за сериозен бизнес, тогава задължително по банков път.

Как да се издават фактури?

Ако говорим за сериозен бизнес, тогава през фирма, която е регистрирана по ДДС.

Какви методи за комуникация са утвърдени като най-удачни в тази индустрия?

Skype + e-mail + телефон + лични срещи.

Коментар

• Outsource Фирма

Здравейте,
      Върти ми се идея да започна outsource компания за скандинавските пазари. Ще в областта на web услуги като цяло - сайтове, приложения и т.н.
      Как ще е най-удачно според вас да се прехвърлят плащанията? Как да се издават фактури?
      Какви методи за комуникация са утвърдени като най-удачни в тази индустрия? Няма проблем да се ходи на място разбира се, но все пак ми е интересно каква е практиката.
      Това са двата ми основни въпроса, но ще съм благодарен за всякакви съвети и предложения.
      Мерси предварително!
    Working...
    X