Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В какво бихте вложили 5-6000 лв?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕто как можеш да закупиш шекер от Големата ябълка и да го шитнеш след 5 месеца у БГ с 50% печалба Цък :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1180536
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕто как можеш да закупиш шекер от Големата ябълка и да го шитнеш след 5 месеца у БГ с 50% печалба Цък :
но реалната доставка у нас
е нещо съвсем различно !!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Ето как можеш да закупиш шекер от Големата ябълка и да го шитнеш след 5 месеца у БГ с 50% печалба Цък :
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩе стане ли или не бог знае, но факта е че поскъпна за една година с 50% неоспорим.
Освен това на запад пада цената, та може с куфарна търговия да купува западно от Калотина и да продаа източно от нея с немалка печалба. Анадъмно?Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеабе откъде ти ги ражда главата подобни .. то захарта си е картел в БГ и цената е доста над борсовата, но не е ясно кога и как някой ще изпусне въздуха.
Освен това на запад пада цената, та може с куфарна търговия да купува западно от Калотина и да продаа източно от нея с немалка печалба. Анадъмно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеабе откъде ти ги ражда главата подобни .. то захарта си е картел в БГ и цената е доста над борсовата, но не е ясно кога и как някой ще изпусне въздуха.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКупи захар и я дръж на сухо. За една година доходността и е 50%. Може да я вложиш само за половин година с очаквана печалба 25%, ако тенденцията продължи.
П.П. Може и да изгориш обаче, щото тенденциите се обръщаттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
На мен пък ми харесват такива теми - обичам да си сверявам часовника от време на време.
Съгласен съм с Импето - има не хартийки, а дялове от бизнеси, които могат да ти донесат една добра доходност! Та дори и за 20-30% да говорим - виж БРЕФ или АТЕРА. Нека не забравяме статистиката, която казва, че всеки 4-ри от 5 бизнеса фалират до пет години - а сега сме в най-голямата криза от ВСВ. Така че ако имаш отделени парички, които не ти трябват за бизнеса или за издръжка на ежедневието - купи дялове от някоя компания която е лидер в сектора си! Избери такава, която е коректна към акционерите си и споделя с тях част от печалбата, като дивиденти. А ако имаме и малко късмет след март ако тия мишоци се разберат в еврозоната - може и капиталова печалбица да реализираш.
Успех!
п.с. За хранителните магазини не съм много съгласен - конкуренцията е убийствена - питайте ПИКАДИЛИ дето си затварят магазините
Коментар
-
Постигаш 45% друг път , първо се научи как се смята доходност.
По скоро въпроса ти е :
Как (от къде) да получавам 500 лева заплата (приравнена месечна) , като за целта дори ще забия 5К лева.
Но все пак - ще ти кажа вариант :
Пускаш на 10 комшии от твоя интернет по 12 лева / месец = 120 лв. Ще се справиш и с 1000 лв инвестиция, и ще работиш по 1 час месечно - да събираш парите.
Ай стига с тия идиотски теми и въпроси.
Първоначално изпратено от KSS Разгледай мнениеКолега, 1-2 часа на ден не е малко време, някой го сметна по назад че това са три работни месеца за годината, а аз питам за 5 хиляди, не за 500 000 как да се вземат 30%. Има голяма разлика.
Освен това аз този процент го постигам, дори стигам около 45%, но за определена сума, оттам нататък не ми стига времето и искам да опитам нещо друго, по-лесно, в което да "вкарам" майка ми, която е безработна, понеже моята работа в момента е твърде специфична и тя няма да се справи с нея.
Знам че вероятността някой да пише за нещо действащо е малка, но все пак - пробвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KSS Разгледай мнениеКолега, 1-2 часа на ден не е малко време, някой го сметна по назад че това са три работни месеца за годината, а аз питам за 5 хиляди, не за 500 000 как да се вземат 30%. Има голяма разлика.
Освен това аз този процент го постигам, дори стигам около 45%, но за определена сума, оттам нататък не ми стига времето и искам да опитам нещо друго, по-лесно, в което да "вкарам" майка ми, която е безработна, понеже моята работа в момента е твърде специфична и тя няма да се справи с нея.
Знам че вероятността някой да пише за нещо действащо е малка, но все пак - пробвам.
Опасявам се, че си ме разбрал погрешно - аз не се заяждам, а просто ти казвам, че няма такава пътека, ако сам не си я направиш. Ако изкарваш по 45% си хвърли всичките усилия там - ГАРАНТИРАМ ти, че НИКОЙ на света не може да гарантира 30% та дори и с по 1-2 ч. на ден! Виж идола на всички - Бъфет и прецени колко прави той! Нима очакваш тук да има по-умен и по-обигран играч??? Виж какви пари се въртят з адържавните заеми, които ги купуват най-големите мозъци!
Както искаш ме рабирай, но искаш мнение и аз давам своето - дълбай там, където ти самият си силен! Никоя борса, никой човек няма качествата да ти помогне за подобни %.
Коментар
Коментар