We all have to wait for the remaining books.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Учебните материали за CFA 2011 на издателство Schweser са достъпни за сваляне.
Collapse
X
-
Благодаря ви много, sss8510!
Аз се позовава на останалите книги Shvezera за Level II. Не е поставена три книги - благодаря ти! Планирате ли да сложите почивка? Това би било страхотно!
С уважение,
Павел
Thank you very much, sss8510!
I was referring to the remaining Schweser books for Level II. You've uploaded three books - thank you! Are you planning to upload the remaining ones? That would be great!
Sincerely yours,
Pavel
Коментар
-
Здравей Павеле.Не разбирам какво точно питаш?План за подготовка за изпита за второ ниво ли?Ако това имаш предвид ,бих казал ,че съдейки от моя скромен опит с първо ниво,бих те посъветвал сам да си разработиш график ,с който да минеш материала поне един път.Задължително е да си оставиш един цел месец за решаване на тестове,преговор, концентриране върху слабите места непосредствено преди изпита.Силно препоръчвам на всички,които се готвят за покриване на което и да е ниво да обърнат много голямо внимание на EOCs(end-of chapter-questions).Това са въпросите след всяка глава на книгите предоставени от CFAI(споменавам го за тези които не знаят).Овладей до съвършенство основните концепции(big picture),използвайки Schweser Secret Sauce(на мен специално много ми подогна) и решаване на много, много тестове(аз минала година малко се престарах при подготовката ми за първо ниво и реших около 2700 въпроса).Игради си сам план за подготовка и ако наблегнеш върху нещата,които споменах по-горе мисля,че ще си удовлетворен от крайният резултат.
Коментар
-
Учебните материали за CFA 2011 на издателство Schweser са достъпни за сваляне.
Здравейте,колеги.Заглавието на темата говори сама за себе си.Кандидатите за първо ниво на CFA през 2011 ще имат на разположение всичките 5 книги за подготовка за изпита към момента.За останалите(кандидатите за второ и трето ниво) са качени само някои от книгите.За второ ниво книгите са от 1 до 3 включително(за останалите ще почакаме още).
За трето ниво за съжеление качените книги са само 1-ва и 2-ра(пак ще трябва да се чака).Според мен промените в учебния материал за всички нива между 2010 и 2011 не са големи,така че може да се използват и книгите от 2010 година(поне аз така правя) и там където разликите са по-големи да се набляга на книгите на CFAI.Ами за сега това е от мен ,ще продължа да качвам всичко ново което излезе в нета.Весели празници и успех следващата година на изпитите.
CFA Level I 2011 Schweser Study Notes
CFA Level II 2011 Schweser Study Notes
CFA Level III 2011 Schweser Study NotesТагове: Отмаркиране на всички
Коментар