IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам "Инвестиции" /Investments/

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bugi men, направил съм темата, защото не мога да намеря книгата на пазара, не виждам по какъв начин това дали губя или ще губя те засяга. Искам да се науча адекватно да инвестирам парите си, не ми е цел да утроявам или удесеторявам, няма нужда да пишеш в темата какви загуби претърпяваш на финансовите пазари.

kev, свързал съм се с тях, от някои чакам още отговор. Иначе и аз си задавах въпроса дали ще е още напълно актуална книгата, но понеже не намерих друга, която в такава пълнота да се разглеждат инвестициите, да е подходяща и за начинаещи, плюс упражнения и т.н. и се спрях на нея. Ако имаш други предложения, с радост ще ги разгледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Audiofly Разгледай мнение
      Аз с английския съм на отлично ниво, но се използват много термини, с които не съм запознат и поради тази причина предпочитам българския, иначе и аз имам на английски pdf.
      Поне трима човека ти написаха, че я имат! Действай! Друг е въпросът колко и дали е още актуална...

Коментар

• И като си я купиш явно очакваш да направиш требъл на акаунта , ако е така , ама признай го само на себе си , мнооооого ще има да губиш/печелят някои дето те зарибяват....попитай ги

Коментар

• Аз с английския съм на отлично ниво, но се използват много термини, с които не съм запознат и поради тази причина предпочитам българския, иначе и аз имам на английски pdf.

Коментар

• си, маджоре

Коментар

• За тази книга ли става на въпрос ?

http://books.balkanatolia.com/c/sl-b...investici.html

Коментар

• Едно време си я купих от Капитал, даже даваха и бутилка No mаn,s land......ееееех

Коментар

• Първоначално изпратено от dimpeh Разгледай мнение
                  Ако си добре с английския мога да ти я изпратя в електронен вариант на пдф.
                  Кое издание имаш на ПДФ?

Коментар

• Имам копие на български. Отлично! 900 страници тухла! Оригинала го отнесе сина ми в УНССто, и там му се изгубиха дирите. Ако някой проявява интерес, да пише на лични. Ще се договорим!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Пичове книгата я имам, давам копие срещу 20лв.(разходи по копиране 450л.) Някой ако се интересува да пише на лични.

Коментар

• Аз пък я имам на български, само че принитирана (пиратска версия. Нямаше откъде да намеря оригинала. Но преводът е наистина много качествен с английските термини в скоби и пояснения.

Коментар

• http://investicii.wordpress.com/

ето тук сам виждал незнам до колко е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Audiofly Разгледай мнение
                            Търся да закупя книгата на Боди, Маркус и Кейн "Инвестиции", понеже не мога да я намеря в никоя книжарница. За цената ще се договорим, а ако някой има идея от къде мога да си я закупя, получава една бира по куриер!
                            На pdf и аз я имам. Намира се лесно в гугъла
                            Ако искаш на хартиен носител пробвай в амазон.ком
                            На английски разбира се, На български не знам дали я има
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ако си добре с английския мога да ти я изпратя в електронен вариант на пдф.

Коментар

• Купувам "Инвестиции" /Investments/

Търся да закупя книгата на Боди, Маркус и Кейн "Инвестиции", понеже не мога да я намеря в никоя книжарница. За цената ще се договорим, а ако някой има идея от къде мога да си я закупя, получава една бира по куриер!
                              Working...
                              X