IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет, как да вложа 400 000 евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deg Разгледай мнение
    пиша тук с конкретен въпрос. Не съм оперирал с подобни суми и нямам представа какво мога да направя с тях. Ще съм благодарен, ако получа съвет от тази професионална общност. Благодаря предварително.
    Купи си един четиристаен в Лозенец. Вече имат и метро.
    http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...388&f1=details
    Last edited by LANDLORD 31; 31.08.2012, 23:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      Вложи ги в строителство по морето на къща или апартамиенти
      Това сериозно ли

Коментар

• Вложи ги в строителство по морето на къща или апартамиенти
        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
          Моля, пишете на кирилица!
          Така, като се замисля, всеки, който не пише на кирилица, трябва да го трием.
          - Нали, Уважаема?
          Аз определено се затруднявам да чета всякакви транскрибции но, ако, случайно, човекът е на чужда машина или има /временни/ затруднения от софтуерно естество, съм склонен да простя. Виж, ако и в ТОВА виждате нарушения на Морала, цензурата и т.н., Ваша власт, у Вас ножът, у вас и хляба...

П.П.
          А, да знаете, какъв късмет извадиха всички нарушители, че мен не ме класираха за модератор, ехе-хЕ !

Приемете вЕдро , Amsterdamm

Коментар

• Моля, пишете на кирилица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Аха. И как си представяш с фотоволтаици, при днешните цени, несигурност на изкупуването, изнудванията от страна на ЕРП-тата, че ми е чудно? Възвращаемостта можела да стигне "доста над 10%".
              ...не може ли по-точно? 11%, 12%, 15% ? Значи, тези 4-5 години, ти трепериш над обекта, едно-друго, ПРЕДИ да се е изплатил, а, и след това, той пак си носи по ...колкото там процента си носи. И ТОВА НАРИЧАТЕ "Изгодна инвестиция"? Само, защото, някой някъде вече го е правил ...и там, при него, нещата са се получили? Ами нали, наивничетата на бати, след като някъде нещо е станало, купонът е свършил? Очаквате винаги да се повтаря? А, да сте чували за вероятността и от лоши инвестиции, поради големия брой, просто, някоя, някак, все да е успяла? А провалените? А страшно ниските критерии за успех, подвластни на приумиците на политици, лобита, кризи? Вижте само за две години как се измениха договорни условия, изкупни цени, как ББ обяви, изведнъж, че критериите на ЕС, поети от Станишев, били изпълнени и повече нямало да се ангажира държавата, т.к....и т.н.? Промяна статут на земя, строителни разрешения, визи, предварителни договори за изкупуване, строежи на доп.оборудвания, ала-бала...
              А при мен, нещото е малко, здраво, ефикасно, безумно евтино и страшно удобно, не ти трябват земи, покриви, скъпи панели, не може да ти го отвее вятър, да го потроши градушка, пазар десетки милиони бройки, и...куп /да ме прощавате/ ахмаци, готови да наливат още в бездънна пропаст като визираната, лишават нещо читаво от развитие, .за да изгорят сами, но..."сигурно и проверено".
              Истински ахмаци.
              Егати тъпнята, направо се неща, като виждам на практика, защо и как нещата в милата ни страна не се случват. В дъното е простотията и неспособността да се преборим с модните тенденции, видени само откъм лъскавата им страна.

Много още ще има да го духаме, ако всички са такива "инвеститори".

бих добавил ,друже термин от чистият бридж :

"ПАСЪТ СЪЩО Е АНОНС "

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                според мен ,всеки ,който продължава да чете и коментира
                безсмислените ,оглупяващи съждения на горният цървул –позьор , просто е спукал гумите или просто е станал съпричастен с групата на цървулите ,търсещи евтина 5 минутна слава !
                п.п. колкото до темата на позьора – тя просто не съществува !
                slava ne tursq ...prosto si pisha i gledam kakvo shte mi otgovorite Pisah Gambia,zashtoto imam poznat,koito 3 godini e jivql v Gambia.

Last edited by vabo_2008; 29.08.2012, 04:17.
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

да ама без машиностроене бг е обрече да стане като гамбия.пазар за нас си да ги произвеждаме какъв пазар от тия машини се почва после минна техника коли самолети и т.н.........но трябват образовани хора физици математици каквито в бг почти вече няма и няма и образование за произвеждането им.....
                  според мен бг ще се оправи когато се появи в бг машиностроене както в германия и т.н. не ми се пише по подробно до тогава да не се оплакват в бг ,че били бедни хората сами са си виновни........много малко част от бг имат техническо образование на ниво под 5 % така,че не се ли промени това близките 20 години поголямата част от бг ще стане както африка

според мен ,всеки ,който продължава да чете и коментира
                  безсмислените ,оглупяващи съждения на горният цървул –позьор , просто е спукал гумите или просто е станал съпричастен с групата на цървулите ,търсещи евтина 5 минутна слава !
                  п.п. колкото до темата на позьора – тя просто не съществува !
                  Last edited by 4i4ko Pari4ko; 29.08.2012, 03:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    ПС,

как върви - напредваш ли с инвестициите
                    ne se zanimavam s investicii kvi investicii

Коментар

• ПС,

как върви - напредваш ли с инвестициите
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        По принцип идеята ти е наистина прекрасна, но твърде субективна. Такава е според мен поради ред причини:
                        1. Не знаем на колко години е човека, както и семейното му положение и чнението в този случай на близките му.
                        2. Не знаем дали въобще има желание да работи каквото и да било.
                        3. Не знаем мнението му като цяло за САЩ и за "развитите страни". А ако реално разполага с тези средства /в което аз силно се съмнявам/, то те най-вероятно са направени или от тотото, или благодарение на една друга система, която категорично отхвърля тези страни.
                        4. Има и проблем със завършването, не само с влизането в реномирани университети.

П.П. защо пишеш на латиница?
                        zashtoto si preinstalirah windowsa i formatirah ediniq hard,che ne mi davashe dostup do nego i sega nqmam fonetika a na BDS ne sum sviknal da pisha i pisha mnogo bavno.Imah predi Flex type probvah da go instaliram pak DVA puti ama se blokirva instalaciata.i kato cukna na pristavkata na investora za fonetika ne moga da pisha nishto cukam ama bukni ne se poqvqvat e prozoreca za suobshteniq ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Пази се тези багери и общински поръчки - само теб чакат...Че и Котел не е Корнел..
                          i Lom ne e London

Коментар

estestveno,che ne stava samo s pari,shtqh da dopulnq v predniq post ,ako ti stigne akula da vlezesh,no ne go napisah
                            По принцип идеята ти е наистина прекрасна, но твърде субективна. Такава е според мен поради ред причини:
                            1. Не знаем на колко години е човека, както и семейното му положение и чнението в този случай на близките му.
                            2. Не знаем дали въобще има желание да работи каквото и да било.
                            3. Не знаем мнението му като цяло за САЩ и за "развитите страни". А ако реално разполага с тези средства /в което аз силно се съмнявам/, то те най-вероятно са направени или от тотото, или благодарение на една друга система, която категорично отхвърля тези страни.
                            4. Има и проблем със завършването, не само с влизането в реномирани университети.

П.П. защо пишеш на латиница?

Коментар

• Пази се тези багери и общински поръчки - само теб чакат...Че и Котел не е Корнел..
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Е то само с пари става ли бре?

estestveno,che ne stava samo s pari,shtqh da dopulnq v predniq post ,ako ti stigne akula da vlezesh,no ne go napisah

Коментар

Working...
                                X