IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за една задача

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,

Една близка моя приятелка има нужда от помощ при решаването на една задача, за която аз обаче не мога да й помогна. Ще съм изключително благодарна ако някой ми даде едно рамо. Задачата е следната:

„XXX” ЕООД е собственик на следния недвижим имот:

Парцел (УПИ) №III-1266 с площ от 2,800 кв.м., от кв. №40 по плана на гр. София, местност ж.к. “Дружба” 2 ч.

Съгласно общия устрайствен план на гр. София, имотът попада в Зона Жк, с параметри:
    - максимална плътност на застрояване 40 %;
    - максимален Кинт = 3,0;
    - минимална озеленена площ = 40 %;
    - максимална кота корниз = 26,00 м.

Урегулираният поземлен имот, който дружеството предлага за обезщетение е с достъп до вътршноквартална улица.

След придобиване на недвижимия имот беше изготвен технически проект за 9-етажна модерна жилищна сграда с търговска част на партернотото ниво и подземни гаражи на ниво сутерен.

Задача:
    Подгответе оферта до потенциален инвеститор като изчислите основните параметри на предложението и подгответе 2 варианта на обезщетение.

Мерси предварително на отзовалите се!
    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Re: Помощ за една задача

Първоначално изпратено от acen1975
      Първоначално изпратено от mmn
      Закъсал съм го и имам нужда от помощ. Трябва за 10 годишен период,който свършва на 31 декември 2008 да намеря три надценени акции от FTSE 250. Някой има ли идея как става това чудо,ако може да ми обясни много ще съм благодарен,но ако може стъпка по стъпка и за по тъпички хора обяснено.

Благодаря предварително
      не си го закъсал ти,а този,който ти е поставил тази "задачка".....
      верния отговор е:
      НЯМА НАДЦЕНЕНИ ИЛИ ПОДЦЕНЕНИ АКЦИИ.......!
      а щом "ментора" ти не знае това........няма за кво да говориме повече....
      В края на краищата всичко се свеждо до това да изкараш някой лев, иначе си е чесане на езиците коя е надценена и коя не. Jesse Livermore - Reminiscences of a Stock Operator много поучителна книга.

Коментар

Закъсал съм го и имам нужда от помощ. Трябва за 10 годишен период,който свършва на 31 декември 2008 да намеря три надценени акции от FTSE 250. Някой има ли идея как става това чудо,ако може да ми обясни много ще съм благодарен,но ако може стъпка по стъпка и за по тъпички хора обяснено.

Благодаря предварително
        За трета избери си някоя финансова компания, която са я спасявали и нея, значи е била надценена

Коментар

Благодаря предварително
          Друга според мен е : LYG Lloyds Banking Group PLC (NYSE)

Коментар

Благодаря предварително
            Едната е : MGT Capital Investments, Inc.

Коментар

• Няма надценени и подценени. Има ефективен пазар движещ се от мартингали. Аре у лево.

Коментар

Благодаря предварително
                не си го закъсал ти,а този,който ти е поставил тази "задачка".....
                верния отговор е:
                НЯМА НАДЦЕНЕНИ ИЛИ ПОДЦЕНЕНИ АКЦИИ.......!
                а щом "ментора" ти не знае това........няма за кво да говориме повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от mmn
                  Благодаря ти за отговора,но ме интересува как стигна до отговора,че точно тези акции ? Аз трябва да го докажа по някакъв начин,а не просто да кажа ей тия са.
                  Например PV=Div/(r-g) и ако тази НС е по-голяма или по-малка от сегашната стойност то акцията е над или подценена.Проблема е,че незнам нито какъв е дивидента, нито r g,а и незнам как да ги намеря.

Поздрави
                  http://www.londonstockexchange.com

там има всичко което ти трябва за да изчисленията

Коментар

• Благодаря ти за отговора,но ме интересува как стигна до отговора,че точно тези акции ? Аз трябва да го докажа по някакъв начин,а не просто да кажа ей тия са.
                    Например PV=Div/(r-g) и ако тази НС е по-голяма или по-малка от сегашната стойност то акцията е над или подценена.Проблема е,че незнам нито какъв е дивидента, нито r g,а и незнам как да ги намеря.

Поздрави

Коментар

• Primer za takiva sa moje bi ,RBS,NRK,TW
                      Moje6 da potarsi6 za pove4e info na www.lse.co.uk

Коментар

• Помощ за една задача

Благодаря предварително
                      Working...
                      X