IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупко-продажба на бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Колеги, здравейте!
    Предложиха ми да инвестирам в КФМ Капитал (доверително управление на средства. Те имали достъп до много печеливша международна платформа за валутни операции. Някой чувал ли е нещо за тях?
    Ако има техни клиенти тук сред колегите от форума, моля драснете ми едно писмо!!!
    Доверително управление на средстава, даващо гарантирана доходност

Няма как да се случи това!!!

В КФН си има списък със лицензираните брокери, които извършват доверително управление... Тези нещо не ги виждам там!

Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Колеги, според Вас кой бизнес е най-ликвиден в момента.
    В какво бихте инвестирали ако имахте някакви дребни спестявания?
    Благодаря предварително.
    Копаене на биткоин
    Last edited by thaddeus; 02.07.2013, 18:05.

Коментар

• Колеги, здравейте!
      Предложиха ми да инвестирам в КФМ Капитал (доверително управление на средства. Те имали достъп до много печеливша международна платформа за валутни операции. Някой чувал ли е нещо за тях?
      Ако има техни клиенти тук сред колегите от форума, моля драснете ми едно писмо!!!
      В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
        Колеги, според Вас кой бизнес е най-ликвиден в момента.
        Благодаря предварително.
        Черкезов (ако си ти де), най-добрия бизнес е СЦИ, друго не ти трябва. А парите си ги върти на американските борси и чиста работа
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Колеги, според Вас кой бизнес е най-ликвиден в момента.
          Благодаря предварително.
          В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Варна, Магазин за алкохол, цигари, кафе, ядки и др.

Магазинът се намира на ул. "Петър Райчев", в района на студентските общежития /на ъгъла с ул. "Студентска"/. В непосредствена близост има училище, автобусна спирка, бар, заведение за бързо хранене, аптека, а както и офиси и други различни търговски обекти.
            Помещението е с нисък наем и е оборудвано с климатик, кафемашина, хладилни витрини, професионална кафемелачка, ел. везна, компютър с подходящ софтуер и т.н./уредите са в гаранция!/. Обзавеждането е правено по поръчка от висококачествени материали.
            Отделен санитарен възел и помещение за офис. Магазинът е подходящ за семеен бизнес.
            За повече информация - тел: 0878 307 192 - Неделчо

Коментар

• Първоначално изпратено от greenworldgroup123 Разгледай мнение
              Компания GREEN WORLD GROUP предлага продажба на вятърни генератори и соларни проекти в парковете на България и Европа. Приканваме инвеститорите да инвестират в изграждането на вятърни паркове в Европа. Съдействаме при получаване на заеми за алтернативни източници на енергия в Европейските банки.
              www.greenworldgroup.net
              Препоръчвам да се внимава с тази компания. Взимат предварителни пари за посредничество за финансиране, като резултатът е крайно незадоволителен и не логичен с оглед предложенията им.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Продажба на бизнес за производство на мъфини - the Muffin House

“The Muffin House” – иновативен и уникален бизнес за българския пазар.

“The Muffin House” е лицензирана франчайз марка. Концепцията на пекарната е насочена както към удоволетворяване на клиентите се, така и към привличането на оператори на франчайз клонове, който имат желание да се развиват на още и нови пазари.

Бизнес концепцията ни е основана на страхотния вкус и разнообразие на нашите мъфини. Пекарната ни предлага различни видове мъфини, които не съдържат никакви консерванти – сладки, солени и размер „мини”.

“The Muffin House” е страхотна възможност както за кетъринг бизнес, така и за дистибуция на едро – мъфините могат да бъдат продавани на корпоративни клиенти, ресторанти, магазини за хранителни стоки, кафенета.

Най – доброто време за развитието на подобен бизнес е СЕГА. Мъфините добиват все по – голяма популярност в България, където за момента няма друг местен производител на подобни стоки. “The Muffin House” е единствената компания, която притежава необходимите условия и лиценз за производството на мъфини в страната.

Срещу 60 000 евро ще получите страхотната възможност да стартирате чисто нов и доходен бизнес с вече развита концепция, готови мъфин рецепти, обучен във Франция персонал, както и напълно оборудвана сграда, в която да се произвеждат мъфините. Компанията притежава и рекламира продуктите си чрез специализиран интернет сайт и страница във Facebook.

За повече информация: Николай Тошев 00359886450055

Коментар

• Продажба на проекти, бизнес

Компания GREEN WORLD GROUP предлага продажба на вятърни генератори и соларни проекти в парковете на България и Европа. Приканваме инвеститорите да инвестират в изграждането на вятърни паркове в Европа. Съдействаме при получаване на заеми за алтернативни източници на енергия в Европейските банки.
                  www.greenworldgroup.net

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                    Пишете по темата, моля!

Черкезов

Коментар

Аз исках на форекса за дилърство да записвам при Караиванов, но след кратко проучване се отказах.
                      Но в международния бизнес имам голем опит.
                      Скоро действително ще ви уча на Форекс, сега чета книгите на г-н.Минев, и напредвам със скороста на светлината.

Д-р Черкезов

Коментар

Пишете по темата, моля!

Черкезов
                        Точно по темата :
                        забрави да си пишеш титлата или вече си ген.Черкезов :-)
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Пишете по темата, моля!

Черкезов
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• К,во ти става бре момче?Пак ли не си си пил лекарствата?
                            Ако някой иска да научи нещо от Светльо Минев,теб ли ще чака да му перефразираш нещата или ще се обърне към него?Как мислиш?Или си изкупил тиражите с книгите му и всички вече ще опират до теб.Хората са посветили години от живота си на трейдинга и образование по въпроса,а ти за няма и месец ,туряш една книжка под мишница и ставаш гуру.Къде го дават тоя филм?Как те изпуснаха тия от четвърти километър - не знам.Но мисля,че е време да си те приберат.Иди при който искаш,но моля те стига с тия твои изцепки.Постигни нещо,покажи го на всички и им спечели уважението.Така ще ти повярват.Така ще те уважават.Инак си един Смешко,скачащ от тема в тема,като да има с кой да си "приказва".

Коментар

• Не развалайте хубавата тема, господа фалирали и деградирали типове!

д-р.Черкезов

Коментар

• Ето и някои от подписите на така самонареклия се "доктор Черкезов"

"др.Черкезов" - като другаря Черкезов
                                "д-р.Черкезов" - тука е сложил чертичката, ама не е махнал точката
                                "Др.Черкезов
                                Био химик - иноватор" - пак става другар, който не знае, че биохимик се пише слято, ама пък вече е "иноватор". Дето викат в "Пълна лудница" - ай сиктир.
                                "Д.р. Черкезов
                                Биохимик - иноватор" - следващия подпис. Разбрал е как се пише биохимик, ама какво е "Д.р." можем само да гадаем. Не е "другар", защото има точка между буквите. Някакво съкращение-"дежурен редактор". Може би...
                                "Д-р.Черкезов, биохимик-иноватор" - така и не се научава да махне точката след "д-р"

Ако този е "доктор", то аз съм космонавт. Вече и аз си мисля, че наистина има хора, дето им се плаща да пишат по форумите. Този Черкезов сигурно е един от тях.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X