IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2009 CFA Schweser ниво 1

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mi za kav hui tie togava- toja izpit- i posle vigdame kvo stava kato ne 4etesh podrobnostite- edno goljamo mazalo[/quote]

Мерси за загрижеността ти, но всеки има право да се готви по каквото и както намери за добре и не съм чул или чел някъде да се твърди че кандидатите готвили се по CFA учебниците се представят по добре или научават нещо повече. По скоро обратното е по вероятно, готвейки се по CFA учебниците някакси да не ти стигне времето с няколко месеца . Също така следвайки твоята логика след като има описани всички LOS или "въпроси", дай да си ги "развиеме" и "разпишеме" наново и да не ползваме готови учебници - със сигурност тогава ще "вникнеме в материята" 100%

И финално, доколкото си спомням въпросът ми беше съвсем друг, а не кои учебници са по добри, така че коментарът ти е излишен.

Коментар

• Първоначално изпратено от iliakanchev
      Първоначално изпратено от SubZero
      Кажи на каква тема са липсващите страници. Книгите на CFA Institute не ти ли вършат работа, че толкова ти трябват швесерските?
      По принцип аз също ще получа книгите тия дни, но втори път няма да правя грешка да се подготвям по тях. Не че са лоши, но просто ми губят много време и са доста подробни.
      mi za kav hui tie togava- toja izpit- i posle vigdame kvo stava kato ne 4etesh podrobnostite- edno goljamo mazalo

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
        Кажи на каква тема са липсващите страници. Книгите на CFA Institute не ти ли вършат работа, че толкова ти трябват швесерските?
        По принцип аз също ще получа книгите тия дни, но втори път няма да правя грешка да се подготвям по тях. Не че са лоши, но просто ми губят много време и са доста подробни.

Коментар

• Кажи на каква тема са липсващите страници. Книгите на CFA Institute не ти ли вършат работа, че толкова ти трябват швесерските?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
            http://www.boshko.com/Download/eBooks/Finance

Бивало и да не знаеш за най-самоотвержения радетел на свободното финансово слово у нас - Бошко!

Господ да го поживи!
            От там съм ги свалил, но липсват страници, както и от руските торент сайтове.

Мерси за отговора

Коментар

• http://www.boshko.com/Download/eBooks/Finance

Бивало и да не знаеш за най-самоотвержения радетел на свободното финансово слово у нас - Бошко!

Господ да го поживи!

Коментар

• 2009 CFA Schweser ниво 1

Търся да копирам около 90 страници, които ми липсват от материалите на Schweser за CFA 2009 1 ниво, oт оригинални Schweser учебници. Имам за бартер на PDF CFA Practice exam book 1 и 2 ниво 1 2009 на Schweser или очаквам вашата цена.
              X