IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Ами в хубавите затворени комплекси с къщички, където искат да живеят всички селяндури дошли вчера с калните галоши и оставили поцинкованата кофа с която дават ярма на прасетата цените са горница.
    Лордов не убивай мерака на човека.Това със затворените комплекси е голяма смешка.Начин да накарат глупаците да си купят курници на къра за много пари.Центъра си е център всичко има метро магазини забавления това което търсят младите хора.За дъртикурти на село и те така

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      В момента си търся апартамент и предлагането е жестоко, наистина не мога да смогна на огледи от по 500-600 евра ново строителство
      С това трябваше да започнеш и да свършиш. Това обяснява всичко

Коментар

Ти видя, че няма корозия?
        Няма значение колко може да изкарат, просто след време ще има полицейска лента и забрана да влизаш в опасните жилища! Между другото това се случва на мнооого хора от провинцията със старите им къщи!
        Те имат живот................, а той е към края си!

П.С. В Източна германия бяха реставрирани - всичко се сваля панел по панел и наново, защо ли са го направили при положение че НЕ са земетръсна зона и че блоковете са били относително по-нови
        Има техника с която се вижда дали има корозия. Що се отнася до укрепването, има възможности да се направи без заварки, а с шини както в кв. #Свобода# в София.
        Ти не разбираш......

Коментар

Каква корозия те гони бе ПИЧ???????? Най старите панели са на по 60 години, как пък не ги хвана твоята Корозия?! Сигурен съм, че ще те надживеят, ха на бас!
          Ти видя, че няма корозия?
          Няма значение колко може да изкарат, просто след време ще има полицейска лента и забрана да влизаш в опасните жилища! Между другото това се случва на мнооого хора от провинцията със старите им къщи!
          Те имат живот................, а той е към края си!

П.С. В Източна германия бяха реставрирани - всичко се сваля панел по панел и наново, защо ли са го направили при положение че НЕ са земетръсна зона и че блоковете са били относително по-нови
          Last edited by 15%; 11.08.2013, 02:58.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Пич, явно си чел различни от мен неща.
            ВСИЧКИ съвременни строителства /изключвам керпичи и тухли без фундамент над 80 г./ са по-сигурни от панела!
            В София съм и съм ги учил тези неща, а ако си измислил топлата вода не е нужно да се чуваш с мен, а с Нобел

П.С. Проблемът на панелките не е бетона, а свръзките! Това е сигурен проблем, освен ако не отричаш корозията като процес!!!
            Каква корозия те гони бе ПИЧ???????? Най старите панели са на по 60 години, как пък не ги хвана твоята Корозия?! Сигурен съм, че ще те надживеят, ха на бас!

Коментар

Пич, прочел съм тонове литература за панелите.
              Нямах предвид теб за мнение и прочее. Най-сигурното строителство е това, ако намериш по-добро от панела ми се обади.
              Ако си в София или в близост, пиши ми на лични ще ти оставя телефон и да сравним якост на бетона само между чисто нова къща и стар панел, за да усетиш за какво става въпрос!

ПП И двата имоти са мои, не съм предубеден!!
              Пич, явно си чел различни от мен неща.
              ВСИЧКИ съвременни строителства /изключвам керпичи и тухли без фундамент над 80 г./ са по-сигурни от панела!
              В София съм и съм ги учил тези неща, а ако си измислил топлата вода не е нужно да се чуваш с мен, а с Нобел

П.С. Проблемът на панелките не е бетона, а свръзките! Това е сигурен проблем, освен ако не отричаш корозията като процес!!!
              Last edited by 15%; 11.08.2013, 02:47.

Коментар

Много е готино да се дрогираш и да си лай...р
                Чети малко за панелите - живот, устойчивост, енергийна ефективност
                В момента си търся апартамент и предлагането е жестоко, наистина не мога да смогна на огледи от по 500-600 евра ново строителство
                Пич, прочел съм тонове литература за панелите. Нямах предвид теб за мнение и прочее. Най-сигурното строителство е това, ако намериш по-добро от панела ми се обади.Ако си в София или в близост, пиши ми на лични ще ти оставя телефон и да сравним якост на бетона само между чисто нова къща и стар панел, за да усетиш за какво става въпрос!

ПП И двата имоти са мои, не съм предубеден!!

Коментар

Преди да обезопасят панелките, може да обезапасят онези лай....и които ми пишат за тях дрогирали се.....
                  Много е готино да се дрогираш и да си лай...р
                  Чети малко за панелите - живот, устойчивост, енергийна ефективност

Коментар

Лорде, имаш нужда от лечение, сериозно!
                    Цена над 700 Евра в София е постижима само от свръхкомплекси с охрана, поддръжка, евентуално с басейн и в квартали като Изток, Лозенец и други в южната част! Панелките ............... след време ще ги обезопасят и до там!
                    Преди да обезопасят панелките, може да обезапасят онези лай....и които ми пишат за тях дрогирали се.....

Коментар

Ако бях мангал роден в Лом, щях да измисля някоя лъжа, ама не, не съм. Просто панелката ми е на такава локация, че и за 1200м2 трудно бих я дал. Много по-добра и доказана е от всяко ново строителство в близост. Имам база за сравнение с една от най добрите строителни фирми Я.В. Й. Искаш ли да ми погостуваш и да се увериш?
                      Лорде, имаш нужда от лечение, сериозно!
                      Цена над 700 Евра в София е постижима само от свръхкомплекси с охрана, поддръжка, евентуално с басейн и в квартали като Изток, Лозенец и други в южната част! Панелките ............... след време ще ги обезопасят и до там!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Сега остава да докажеш, че мизерната панелка, която обитаваш, не е ПЪЛЕН БОКЛУК(какъвто всъщност е), като покажеш, поне няколко, обяви, за панелни апартаменти, в Слатина, с цена над 1000Е/кв. м.
                        Ти със старата си японска кола която е на 35 години ли ще посетиш "Какао бийч", като всяка година или си си купил по-нова?

Коментар

Сега остава да докажеш, че мизерната панелка, която обитаваш, не е ПЪЛЕН БОКЛУК(какъвто всъщност е), като покажеш, поне няколко, обяви, за панелни апартаменти, в Слатина, с цена над 1000Е/кв. м.
                          Ако бях мангал роден в Лом, щях да измисля някоя лъжа, ама не, не съм. Просто панелката ми е на такава локация, че и за 1200м2 трудно бих я дал. Много по-добра и доказана е от всяко ново строителство в близост. Имам база за сравнение с една от най добрите строителни фирми Я.В. Й. Искаш ли да ми погостуваш и да се увериш?

Коментар

Дай му десет минути да пусне обяви

Коментар

Намират се и под 1000 евро, ама пълни боклуци.
                              Last edited by javcho; 11.08.2013, 01:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                                Амиго не виждаш ли че ти мажа ските и те пързалям за нещата които списваш.

Може умишлено да мижа, да ме устройва да не виждам

Коментар

Working...
                                X