If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
10 декара лозе на 2 години в района на иваиловград където се прави най хубавото мерло в БГ цена от 1000 евро на декар твърдо . даже може да се договорим за грижи за лозето (копане , пръскане, рязане и т.н. )
ти добре ли си?копал ли си лозе?
копал съм да . а ти ?
разбира се,затова питам
е беше преди 10 години и повече но съм копал
а в предния пост имах в предвид че ако някой купи това лозе и няма възможност и желание да се занимава а иска само да прибира паричките от продажба на грозде мога да намеря човек който да се занимава вместо него един вид аренда
10 декара лозе на 2 години в района на иваиловград където се прави най хубавото мерло в БГ цена от 1000 евро на декар твърдо . даже може да се договорим за грижи за лозето (копане , пръскане, рязане и т.н. )
североисточна бг-добруджа
знам всичко за земята
.....
Коментар
Пухче
Re: Земеделска земя
Първоначално изпратено от major_junior
[
Zdr glory zagubih ti E-maila za zemqta do Razgrad ctava duma . 14-te dekara kudeto ce bqhme razbrali. pichi mi na E-maila 4e ti go zagubih moq e major_junior@yahoo.com ili ckupe major_junior. Pi6i.
[
Zdr glory zagubih ti E-maila za zemqta do Razgrad ctava duma . 14-te dekara kudeto ce bqhme razbrali. pichi mi na E-maila 4e ti go zagubih moq e major_junior@yahoo.com ili ckupe major_junior. Pi6i.
Приятели продават ниви 31дк втора и 5 дк четвърта в с. Борован,об.Бяла Слатина и около 400 декара мери и пасища в об. Ловеч.
При интерес на лични или на lazar.1968@abv.bg
Оги ще ти се обадя да се чуем, а относно цената силно се съмнявам че ще променят методиката за определяне на държавна земя защото мен са ме обесщетявали по тези цени, т.е. по 600 бона за декар.
Поздрави!
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8766&r=256
14000 декара от Монтанско се предлагат срещу BLKC. Проблема че средната цена /минимална/ е 650лв. По този повод наш член е изпратил жалба до министър Цветанов с настояване цената да се определи с пазарни методи, а не с програмния продукт на фирма "ИМКО 3". Ако има сред вас обезщетени с Поименни компенсационни бонове да ни се обадят в сдружението. Ще им дадем много ценна информация!
Поаздрави
Огнян Велков 0888347011, или по скайп ogiplam,
Коментар