IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В какво е най-добре да се влага в момента ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Да - като паднали цени, вече няма де да бръзаме... ;-)
    Даже напротив - по-дълга "криза" - повече време за пазаруване...
    Тихо ся!
    Нека си инвестират в недвижимости хората, а ние по-простите нека си трошим главите.
    :-)

Коментар

• v chalga i evrofutbol

Коментар

• Да - като паднали цени, вече няма де да бръзаме... ;-)
        Даже напротив - по-дълга "криза" - повече време за пазаруване...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да ама и алчността тоже сила могъща е !!! Достатъчно е Софиксът дубъл от тези нива да направи и пак куцо и саката ще се юрне акции да пазарува, да.
          +1
          Но до дубъл на тези нива ще е мъка, а на всичкото отгоре май имаме и още път надолу. :-(
          Както казах и в една друга тема, няма за къде да бързаме, важното е да удържим на кризата!

Коментар

• Да ама и алчността тоже сила могъща е !!! Достатъчно е Софиксът дубъл от тези нива да направи и пак куцо и саката ще се юрне акции да пазарува, да.

Коментар

На Фондовата, то се знае. Такива комически цени никога вече няма да видим в животът си.

Не знам кога ще тръгнем нагоре истински, ама тръгнем ли, софиксовите нива 400, 600, 1000 ще ги издухаме за отрицателно време, докъм 1500 ще се помотаем, а за да бием старият софиксов рекорд, ще ни трябват към 4 години от моментът на стартът.

А четохте ли новина на първа страница - някакъв мастурбант спекулант тръгнал да критикува чичо Уорън и да го учи как се инвестира... щях да умра от смях, ако не бях се ядосал - щото заради такива връткаджии на деривати се сриват борсите.
              Абсолючно съм съгласен!
              Но страха в момента е много голям, а за нагоре ще трябва да има кой да инвестира и то сериозно. А и пътят на горе ще е бавен и продължителен.
              Но да се надяваме, че след 5+ години, ще доживеем и по-добри времена.
              А за Бъфет не мисля, че е нужно да го коментираме, защото след края на кризата, пак ще е в пъти по-богат, а за циркаджията и неговите глупостите дори няма и да си спомняме.

Коментар

• На Фондовата, то се знае. Такива комически цени никога вече няма да видим в животът си.

Не знам кога ще тръгнем нагоре истински, ама тръгнем ли, софиксовите нива 400, 600, 1000 ще ги издухаме за отрицателно време, докъм 1500 ще се помотаем, а за да бием старият софиксов рекорд, ще ни трябват към 4 години от моментът на стартът.

А четохте ли новина на първа страница - някакъв мастурбант спекулант тръгнал да критикува чичо Уорън и да го учи как се инвестира... щях да умра от смях, ако не бях се ядосал - щото заради такива връткаджии на деривати се сриват борсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici
                  Първоначално изпратено от ludmila
                  Първоначално изпратено от dici
                  В какво е било най добре да се влага сега ще се знае после за съжаление, може би за момента кеш, с който да се закупят обезценени активи но въпроса е кога точно. След сегашната дефлация ще има инфлация и тогава кеша няма да е цар.
                  Най-добре да се влага в недвижимость! Никога не губи стойността! Купувайте сега и продайте след време, няма да сбъркате!
                  Агенция за невижими имоти ИНТЕРДОЛЛ-ЕООД
                  Точно недвижимостите последни ще изгубят стойност и това предстои тепърва, докато при акциите например процеса е в доста напреднала фаза и си заслужава човек да е на щрек, защото с това темпо си мисля че до месеци ще имаме дъно, когато отчаянието стане тотално и цените такива че умните инвеститори да започнат да купуват въпреки страха поблазнени от евентуални бъдеши печалби, които може и да се измерват в стотици проценти за следващите години, когато кризата започне да отшумява.
                  Супер, кажи го на пичовете в Детройт! Скоро и у нас!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Най-накрая се намери умен индивид, който мисли разумно! Благодаря!
                    http://www.bolgarskieimoti.com/

http://www.topbulgarianrealestate.com/

[

Коментар

• Първоначално изпратено от ludmila
                      В какво е било най добре да се влага сега ще се знае после за съжаление, може би за момента кеш, с който да се закупят обезценени активи но въпроса е кога точно. След сегашната дефлация ще има инфлация и тогава кеша няма да е цар.
                      Най-добре да се влага в недвижимость! Никога не губи стойността! Купувайте сега и продайте след време, няма да сбъркате!
                      Точно недвижимостите последни ще изгубят стойност и това предстои тепърва, докато при акциите например процеса е в доста напреднала фаза и си заслужава човек да е на щрек, защото с това темпо си мисля че до месеци ще имаме дъно, когато отчаянието стане тотално и цените такива че умните инвеститори да започнат да купуват въпреки страха поблазнени от евентуални бъдеши печалби, които може и да се измерват в стотици проценти за следващите години, когато кризата започне да отшумява.

Коментар

аз не ти ли казах че тук сме само тигри и алчни типове ако брокерите ни купите риска ще участваме сега ако не си чакаме момента когато кеша няма да е цар и над 50% промоция
                        mWPCloud.com

Коментар

Ха ха ха, големи шегаджии сте станали тва АНИ-тата.
                          Ако някой вложи сега пари в имоти, може и да види някаква печалба след 10 ~ 20г., но въпросът е не е ли по-добре да се инвестира в "недвижимостЬ" след някоя и друга година.

P.S.: Въпроса е риторичен, така не се пънете да ми отговаряте и без това достатъчно наспамихме темата на човека!

Коментар

...да здраствует недвижимость!Самы удачны выбар в мире!
                            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от dici
                              http://www.bolgarskieimoti.com/

http://www.topbulgarianrealestate.com/

[

Коментар

• В какво е било най добре да се влага сега ще се знае после за съжаление, може би за момента кеш, с който да се закупят обезценени активи но въпроса е кога точно. След сегашната дефлация ще има инфлация и тогава кеша няма да е цар.

Коментар

Working...
                                X