Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
имотеца хляб и вода не иска.
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеХаресва ли ти? Иди питай Лордович за нея, тая бих я купил с една надница - само заради парцела. Макар че не си струва предвид разходите по разчистването
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова вече е друг отговор
А как приемат наемателите ти вдигането на наема?
Имам приятел, който дава няколко апартамента под наем на единия наема не е променян от години и наемателите са все едни и същи. Той доволен, предполагам и те!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениеза тая ли ще ходиш в банката? добра е много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМдаааа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеНа този въпрос няма как да ти отговоря, освен да го обясня с локацията. За разлика от един хейтър-мигрант тук, аз гледам реалистично по въпроса. На най-оборотния ми имот, когато се редяха през половин час кандидат наематели /стигал съм до десет огледа на ден/ преминаваха по улицата по не повече от 3 коли за половин час. Става въпрос за тихо място, близо до центъра. Сега същят брой коли преминава в пиковите часове за 30 секунди, през мъртвите за 3 минути. Въпреки трафика, наемодателите са вдигнали летвата до около двойно за същия период, а кредита за собствено жилище които усвояват се е повишил от 58 К евра, на 75К евра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова вече е друг отговор
А как приемат наемателите ти вдигането на наема.
Имам приятел, който дава няколко апартамента под наем на единия наема не е променян от години и наемателите са все едни и същи. Той доволен, предполагам и те!имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеАми конкретно има правопропроционална корелация между цените на имотите и цените на които същите се отдават. Цените на имотите се вдигнаха от последната година и половина и цените на наемите ги следват. От имоти от които печелих до миналата година 5% годишно от наеми, в момента печеля 6%. Мога да ти предоставя данни от договор за наем и догодина март от данъчна декларация, но при условие за конфиденциалност. Къде отидоха през това време доходите от депозит, може сам да провериш.
А как приемат наемателите ти вдигането на наема?
Имам приятел, който дава няколко апартамента под наем на единия наема не е променян от години и наемателите са все едни и същи. Той доволен, предполагам и те!Last edited by polax; 29.09.2015, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение......и нищо не каза.
Хората живеещи в чужбина са си го избрали живота и сигурно са доволни за да го живеят по този начин, не си Ти човека, който ще каже какви са безродници или не.
А те питам какво печелиш .....щото твоето обяснение не струва според мен.
Би спечелил, ако продадеш имот и вземеш повече за него, а тази печалба на хартия .........не е печалба докато не е в джоба.
Никой не го интересува националното богатство всеки си гледа джоба, дори и тиимотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеЛесно е за отговор, но не прави добър атестат за питащия по този начин, 90% от народонаселението притежава някакъв тип имот., дори ти да нямаш собствено жилище в столицата, дори да имаш в някоя забравена паланка в Балкана или в махалите в дълбокия прованс, ти с твоето притежание имаш част от националното богатство (National Wealth). Когато имотите поскъпват, аз и другите които инвестират или просто притежават имоти би трябвало да се радваме, а това сме 90% от народонаселението на тази страна. Обратно , тези безродници които се радват на спад на този актив (National Wealth), са само безродниците-бежанци, на които не им дреме дали се обезценява това национално богатство, те предпочитат тук да настане апокалипсис, за да оправдаят собственото си бежанско съществуване пред две поколения за които са отговорни-тези преди тях и тези след тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеЛесно е за отговор, но не прави добър атестат за питащия по този начин, 90% от народонаселението притежава някакте питах ъв тип имот., дори ти да нямаш собствено жилище в столицата, дори да имаш в някоя забравена паланка в Балкана или в махалите в дълбокия прованс, ти с твоето притежание имаш част от националното богатство (National Wealth). Когато имотите поскъпват, аз и другите които инвестират или просто притежават имоти би трябвало да се радваме, а това сме 90% от народонаселението на тази страна. Обратно , тези безродници които се радват на спад на този актив (National Wealth), са само безродниците-бежанци, на които не им дреме дали се обезценява това национално богатство, те предпочитат тук да настане апокалипсис, за да оправдаят собственото си бежанско съществуване пред две поколения за които са отговорни-тези преди тях и тези след тях.
Хората живеещи в чужбина са си го избрали живота и сигурно са доволни за да го живеят по този начин, не си Ти човека, който ще каже какви са безродници или не.
А те питам какво печелиш .....щото твоето обяснение не струва според мен.
Би спечелил, ако продадеш имот и вземеш повече за него, а тази печалба на хартия .........не е печалба докато не е в джоба.
Никой не го интересува националното богатство всеки си гледа джоба, дори и ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЛорде,
я кажи ти кво печелиш от поскъпването не имотите?имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеМного мерене тука, а няма смисъл, имотите поскъпват в България, в немско да си пишете бежанците с германците за вашите проблеми с имотите. Същото важи за всички останали бежанци в страни от Западна Европа.
я кажи ти кво печелиш от поскъпването не имотите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеМного мерене тука, а няма смисъл, имотите поскъпват в България, в немско да си пишете бежанците с германците за вашите проблеми с имотите. Същото важи за всички останали бежанци в страни от Западна Европа.
Гаргарата е тук, колко мангусти пусна под наем в панеляка през последната година? Разкажи за "ръста" де
Коментар
Коментар