Не забравяйте едно важно нещо - качеството на основните училища в района. Лозенец сериозно води там. Яворов обаче ми е фаворит. Кварталът е супер, а Бастилията и 138 също са добри училища. Изгрев е най-добре като баланс откъм локация/ застрояване / комуникации, но куца с общинското образование. Голям плюс за Стрелбище,Гоце Делчев и Мотописта е 73-то, локацията също е добра. Ако имаш бол пари е супер в Докторската градина, около НДК или старата зоологическа, ама колцина могат да си го позволят? Иначе от гетата (Овча купел, Обеля, Надежда, Дружба, Левски, Младост, Люлин, Красна поляна и подобни) само в част от Младост 1 става. Има 2-3 прилични училища в района.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Човекът иска анализ, а не просто изброяване. Затова си траех, щото много писане. Все пак изредените мога да критикувам, въпреки безспорните им достойнства. Яворов е без вътрешни магазини, заведения и друга социална инраструктура. Срещу него е парка, което е хем добре, хем зле. Изолиран е от съседните квартали, а Цариградско направо го отрязва на юг и тормози с шум и пушиляк. Изгрев е с подобни проблеми, но също има високи блокове. Изток, по мое мнение, е по-добър от тях, особено в западната му част, макар и тя задънена в парка. Така че Изток-център.Оборище е с много добра градска атмосферс, но прекалено скъп. Хиподрума и еколо него е най-добрия компромис. Лозенец в средната си част между Семинарията и хотел Хемус също е много добро място за живеене. Иван Вазов в някои свои части е между добрите места за пребиваване. Но факторите при избор са множество и конкретно се съчетават в особена и неповторима картина. Човек сам избира и после си бие главата.
Да, ако трябва да се анализира в голяма степен си прав, но притегателно то на Яворов е нискоетажното строителство в близост до центъра. На пазара Ситняково , търговска инфраструктура каквато се сетиш. На мен от Лозенец най ми харесва карето между кошарите, ами посолство
Метростанцията. Нагоре към Маринела вече е мазаляк. Долен Лозенец е мазаляк с паркирането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Извинявай Белла, мислех да ти отговоря, но забравих, та по въпроса ти . Според мен най-хубави квартали на София са "Хиподрума", "Изгрев" ,"Оборище" и "Яворов". Да прочете Полаксчо, та да не си мисли, че аз мисля моите локации - "Редута", "Слатина" или "Овча купел" като сред най-добрите. "Фиш-фиш на Купата наистина я смятам за добра, след като ходих в х-л. "Малибу" на олинклузив, въпреки, че бях скептичен на времето за тази локация заради свлачищата.Оборище е с много добра градска атмосферс, но прекалено скъп. Хиподрума и еколо него е най-добрия компромис. Лозенец в средната си част между Семинарията и хотел Хемус също е много добро място за живеене. Иван Вазов в някои свои части е между добрите места за пребиваване. Но факторите при избор са множество и конкретно се съчетават в особена и неповторима картина. Човек сам избира и после си бие главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнениеПак се шегувайте, но все пак кажете си мнението.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не не е.Но все пак да знае че има и села дет просто не мое си помислиш да купиш по скъпо е от Докторската градина.А защо е набедена за най хубавото място аз не зная.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Извинявай Белла, мислех да ти отговоря, но забравих, та по въпроса ти . Според мен най-хубави квартали на София са "Хиподрума", "Изгрев" ,"Оборище" и "Яворов". Да прочете Полаксчо, та да не си мисли, че аз мисля моите локации - "Редута", "Слатина" или "Овча купел" като сред най-добрите. "Фиш-фиш на Купата наистина я смятам за добра, след като ходих в х-л. "Малибу" на олинклузив, въпреки, че бях скептичен на времето за тази локация заради свлачищата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, по плевенско зле ли ти е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнениеАз искам да купя, но не знам в кой квартал. Моля за вашето мнение, анализ, .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнениеПак се шегувайте, но все пак кажете си мнението.
Коментар
-
Понеже в заглавието на темата не фигурира конкретна столица, аз бих предпочел търговски имот на ето на тази улица:
http://dom.dir.bg/news.php?id=26599814
Опасявам се обаче като Нкавръков, че пазара е много балонизиран и ще чакам да паднат с едни към има нема 30-50%.
Ако съм жив докато паднат цените ще съм към шейсет, ще мине нова криза докато стана на 63, а после целия период на новия ръст няма да го доживея въобще.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Къпчо знаеш ли у Арбанаси или Боженци ше си живея с кеф
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнениеРазбира се, че искам. Това е мечтата на живота ми и единствена цел. Не е важно къде и какво ще купя, важното е да стана столичанин. Не ми се живее вече у село, писна ми да паса патките и прасетата на кметицата. Пък и гражданките миришат много по-хубаво от нашите селски моми. И язе сакам засукани вискита, че ми е писнало да цоцам само тая пуста джанковица от селския казан.
- 1 like
Коментар
Коментар