Между КАТ и психиатрията в момента строят нов комплекс. Единственият в момента прелез над бившата жп линия е на 100 метра от там - на П. Дегейтър.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
тая връзка няма как да се разшири, защото опира в надлеза а отгоре върви и метрото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се заяждай и издребнявай!
много ясно, че нямам предвид гьол или нещо от сорта.
първа линия (гледка) винаги е скъпо. това при нормални останали параметри на имота.
около софия е това, ако не бяха построили едно време кремиковци да изтровят природата наоколо...там щеше да е доста по-хубав аналог на витошката яка, но с кремиковци всичко приключи за южния склон на стара планина. сега даже да се изчисти вече сичкото тарикат е на северния склон вложило кеша и тепърва трудно ще се местим натам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аа, през индустриалната зона. Вчера гледах картата и се чудех къде пък пробив и за какво. То там има няква връзка, но явно ще се разширява. Това ще подобри проходимостта, но баш при Есте-то може да стане тапа. За Изток ще е зле, но ще отпуши на север Изгрев и Диана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Т.е. в Дружба като има езеро - е прайм, а? Или в Надежда.
Естествено че има смисъл да се квалифицират хората спрямо средата в която живеят! Ти почна да разказваш вицове вече
много ясно, че нямам предвид гьол или нещо от сорта.
първа линия (гледка) винаги е скъпо. това при нормални останали параметри на имота.
около софия е това, ако не бяха построили едно време кремиковци да изтровят природата наоколо...там щеше да е доста по-хубав аналог на витошката яка, но с кремиковци всичко приключи за южния склон на стара планина. сега даже да се изчисти вече сичкото тарикат е на северния склон вложило кеша и тепърва трудно ще се местим натам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
където има вода (море,езеро) и или планина (витоша в случая) - естествено се формират зони с концентрация на скъпи къщи и според мен това води до вдигане на рейтинга на даден квартал... а не това дали са прави и широки улиците, дали има хубава канализация и тн...
това мисля е по цял свят където има природа до големия град тези с близост с природата не са евтини.
за всеки влак си има пътници и тук сме представителна извадка. един го кефи разсадника, друг подуене, трети бояна, четвърти лозенец, пети перник и така.
няма смисъл да се квалифицират хората по-това къде живеят, защото гадове и свестни има навсякъде.
по-скоро като се избира имот дали за инвестиция или живеене човек трябва да си гледа какво иска и тогава да си избере квартал.
Естествено че има смисъл да се квалифицират хората спрямо средата в която живеят! Ти почна да разказваш вицове вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
От Тинтява към Самоков. Общината планира да е в района на Незабравка, Жителите на Незабравка искат да е при Есте, автогарата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение...За младо семейство с малки деца центъра е най доброто....
Коментар
-
Според мен нещата тръгват от Витоша. Когато комунягите припознават Бояна като нещо по-така и следва поразместване на собствеността + строежа на резиденция Бояна - от едно село си става престижен район. Следва миграцията на номеклатурата в околностите на резиденцията, че и в планината и така. При драгалевци, бистрица, симеоново тази миграция беше след 10 ноември защото бояна отесня, и няма хубави парцели за мегаломанските амбиции на новобогаташите... оттам се повлече крак.
Друга причина според мен е и че кварталите около южен парк, ловен парк и тн бяха целенасочено пощадени още от Тошово време от ромейската напаст. Люлин, Обеля - няма не искам по едно семейство на 1 етаж... беше гадно и за едните и за другите..ама държавна политика.
където има вода (море,езеро) и или планина (витоша в случая) - естествено се формират зони с концентрация на скъпи къщи и според мен това води до вдигане на рейтинга на даден квартал... а не това дали са прави и широки улиците, дали има хубава канализация и тн...
това мисля е по цял свят където има природа до големия град тези с близост с природата не са евтини.
за всеки влак си има пътници и тук сме представителна извадка. един го кефи разсадника, друг подуене, трети бояна, четвърти лозенец, пети перник и така.
няма смисъл да се квалифицират хората по-това къде живеят, защото гадове и свестни има навсякъде.
по-скоро като се избира имот дали за инвестиция или живеене човек трябва да си гледа какво иска и тогава да си избере квартал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Пробив откъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Колкото и пъти да мина през или покрай кв.Витоша, все се чудя защо се води "елитен квартал" и досега не съм намерил отговор. Чак отврат не бих го нарекъл, но съм съгласен с мнението на tea_cup, че много неща там не са ОК и това е така не от вчера.
Друга причина според мен е и че кварталите около южен парк, ловен парк и тн бяха целенасочено пощадени още от Тошово време от ромейската напаст. Люлин, Обеля - няма не искам по едно семейство на 1 етаж... беше гадно и за едните и за другите..ама държавна политика.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ливади Вади Папури Дружби също отврат.Симеоново Драгалевци Бояна отврат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ливади Вади Папури Дружби също отврат.Симеоново Драгалевци Бояна отврат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВитоша е отврат. Нови блокчета изсипани между криви и затворени улици, мостчета и тупици. Най-ми е позната в района на къщите на Големия Маргин и Маджо, както и района зад Максито
Коментар
Коментар