Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бъдещето на панелите ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБИма ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери
- ако ги разберат - усилват с уайзени - греди и колони
- някой усилват и сами - по съвест..
- накои къртят носещи елементи , пукнатините тръгват , замазват ги и продават .. и т.н. и т.н.
Средно по едно некадърно изпълненине на осем етажен вход.
Мисля, че който не му стига акъла може и най-здравото да прецака...И това ще мине ...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБАко махниш колона която дели гаражите долу на тухлената сграда пак е кофти..по принцип си прав.
Ама можеш да си буташ стени доста свободно ...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБИма ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери
- накои къртят носещи елементи , пукнатините тръгват , замазват ги и продават .. и т.н. и т.н.
Коментар
-
Има ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkА сега като сме почнали да продължим ...
Колко ли преустройства има направени в БГ несъобразени с конструктивните особености на съответните сгради?
Горното не засяга само панелните сгради ...
))))
Не са виновни нито проектанти, нито строители. И най-качественото да ни го построят, можем да му е...м м...та лесно - и даже и да е трудно, пак ще се справим -трудно, но не и невъзможно
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ross_6a6Не че разбирам от заварки, но ми стана интересно темата за падналата панела...
Аз трябваше една гарсониера да я правя двустаен и ми се наложи да попремахна една панела... Ей Другари голям зор да знаете...
Няма да обиждате панелите. Знаете ли колко я молихме с един 15 кг чук да падне и нещеше?
То не бяха молби не беше чудо...
Колко ли преустройства има направени в БГ несъобразени с конструктивните особености на съответните сгради?
Горното не засяга само панелните сгради ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ross_6a6Не че разбирам от заварки, но ми стана интересно темата за падналата панела...
Аз трябваше една гарсониера да я правя двустаен и ми се наложи да попремахна една панела... Ей Другари голям зор да знаете...
Няма да обиждате панелите. Знаете ли колко я молихме с един 15 кг чук да падне и нещеше?
Какъв панел поломихте по-точно. Питам от професионална гледна точка...до някого допитахте ли се...
Нямали да падат...леле мале!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБНай-важното е на майстора да му се цени труда достойно.. Ако сме я докарали до там майстора да заработва примерно.... чешка заплата - по стойност .. значи в БГто има някаква светлина в тунела..
Приятелю, добрите заварчици ги лапнаха като топъл хляб след 1998 година в кораностроителниците в Пирея, Италия и Полша основно.
Добрите ги ценят наистина и навсякъде
Коментар
-
Като си помисля колко още са преустройвали панели, и наистина ми става кофти... То не че тухлени не са избушвали, де. Цяла тухлена сграда падна избушена на Алабин. Ей това е най-големият проблем, според мен.
Коментар
Коментар