IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на панелите ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AfterDark
    Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
    Ако махниш колона която дели гаражите долу на тухлената сграда пак е кофти..по принцип си прав.
    С колоните и трегерите е ясно ... просто не ги закачаш ...

Ама можеш да си буташ стени доста свободно ...
    това е изключителен плюс, защото и панелките си имат техните предимства (живея в тухлен)

Коментар

Има ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери
      - ако ги разберат - усилват с уайзени - греди и колони
      - някой усилват и сами - по съвест..
      - накои къртят носещи елементи , пукнатините тръгват , замазват ги и продават .. и т.н. и т.н.

Средно по едно некадърно изпълненине на осем етажен вход.
      Шансът да прецакаш яко нещата при панелка е значително по-голям отколкото при тухлена сграда дори и да си некадърен неграмотник (това не е към Неграмотен) ...
      Не съм съгласен... При панел какво трябва да отрежеш, че да прецакаш яко - поне две вътрешни колони? Кой реже толкова? Силно се съмнявам. За една врата може да се вместиш между колоните. Така ми обясниха, когато исках да си преместя евентуално врата - колоните били на разстояние някакво, между тях можело, ако пък е крайна зависи от другите панели и т.н.
      Мисля, че който не му стига акъла може и най-здравото да прецака...
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
        Ако махниш колона която дели гаражите долу на тухлената сграда пак е кофти..по принцип си прав.
        С колоните и трегерите е ясно ... просто не ги закачаш ...

Ама можеш да си буташ стени доста свободно ...

Коментар

• Ако махниш колона която дели гаражите долу на тухлената сграда пак е кофти..по принцип си прав.

Коментар

• Само едно не ми е ясно - съседите съседи, ама като избушат носещи елементи, нали И тяхното жилище ще се срути (заедно с това на съседите) - над главите на техните деца. Това не го разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
              Има ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери
              - накои къртят носещи елементи , пукнатините тръгват , замазват ги и продават .. и т.н. и т.н.

Шансът да прецакаш яко нещата при панелка е значително по-голям отколкото при тухлена сграда дори и да си некадърен неграмотник (това не е към Неграмотен) ...

Коментар

• Има ги всякакви- ако не се вижда от съседите къртят трегери

Коментар

• Първоначално изпратено от ross_6a6
                  Няма да се плашите в тази стая съм оставил да спи детето ми

Обаче ако дойде тъщата задължително се местим и я оставаме тя да спи сама в нея...

Ех мечти...
                  Човеко, ти май не си даваш сметка какво си направил. И за съжаление, има много като теб...

Коментар

А сега като сме почнали да продължим ...

Колко ли преустройства има направени в БГ несъобразени с конструктивните особености на съответните сгради?

Горното не засяга само панелните сгради ...

Недей, че тука ще нагазим здраво лука ))))

Не са виновни нито проектанти, нито строители. И най-качественото да ни го построят, можем да му е...м м...та лесно - и даже и да е трудно, пак ще се справим -трудно, но не и невъзможно

Коментар

• Няма да се плашите в тази стая съм оставил да спи детето ми

Обаче ако дойде тъщата задължително се местим и я оставаме тя да спи сама в нея...

Ех мечти...

Коментар

Не че разбирам от заварки, но ми стана интересно темата за падналата панела...

Аз трябваше една гарсониера да я правя двустаен и ми се наложи да попремахна една панела... Ей Другари голям зор да знаете...

Няма да обиждате панелите. Знаете ли колко я молихме с един 15 кг чук да падне и нещеше?

То не бяха молби не беше чудо...
                        А сега като сме почнали да продължим ...

Колко ли преустройства има направени в БГ несъобразени с конструктивните особености на съответните сгради?

Горното не засяга само панелните сгради ...

Коментар

Аз трябваше една гарсониера да я правя двустаен и ми се наложи да попремахна една панела... Ей Другари голям зор да знаете...

Няма да обиждате панелите. Знаете ли колко я молихме с един 15 кг чук да падне и нещеше?

O sancta simplicitas.
                          Какъв панел поломихте по-точно. Питам от професионална гледна точка...до някого допитахте ли се...
                          Нямали да падат...леле мале!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                            Най-важното е на майстора да му се цени труда достойно.. Ако сме я докарали до там майстора да заработва примерно.... чешка заплата - по стойност .. значи в БГто има някаква светлина в тунела..

Приятелю, добрите заварчици ги лапнаха като топъл хляб след 1998 година в кораностроителниците в Пирея, Италия и Полша основно.

Добрите ги ценят наистина и навсякъде
                            Имах в предвид заплащането на всякакъв вид майстори като критерий за просперитет...

Коментар

А преди дя я къртите, поинтересува ли се дали пък случайно не е носеща панелата.....

Като си помисля колко още са преустройвали панели, и наистина ми става кофти... То не че тухлени не са избушвали, де. Цяла тухлена сграда падна избушена на Алабин. Ей това е най-големият проблем, според мен.

Коментар

Щото най-вероятно сте забравили вълшебните думички: "Е ся ти е*ах ма*ката!"

Коментар

Working...
                                X