IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Издаване на жилище по БДС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БДС не е това което беше преди
    сага стандартите са с препоръчителен а не със задължителен характер
    и това е не само за строителството
    или казано с други думи вече няма БДС
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• stdmv, интересува ме нормативния акт, в който е упоменато.. А преди години по БДС не означаваше ли и с настилки..? И баните, мисля, с оборудване..?

kod123, разгледала съм ги.. тук винаги питам в краен случай, когато не успявам да открия нищо по законите и наредбите В стандартите търсих по ключоови думи, но нямам особен успех..

Коментар

• Re: Издаване на жилище по БДС

Първоначално изпратено от eli.bb
        Здравейте
        Някой би ли могъл да ми каже къде е регламентирано каква е степента на завършеност по БДС при издаване на жилище от строителя (когато видът на издаваното жилище не е описан в договора за покупко-продажба примерно)?
        по разгледай законите виж какво трябва да съдържа акт 15 и акт 16, зависи какво е записано в договора, нали има строителен надзор над обекта, говори с него. Той е първото лице, с когото трябва да говориш, на всеки обект има табела и пише, кой осъществява надзора. А после се обърни към ДНСК

Коментар

• Re: Издаване на жилище по БДС

Без да съм проверявал... шпакловка, замазка, тапа на тръбите, 2,60 м височина.

Какво точно те интересува?

Първоначално изпратено от eli.bb
          Здравейте
          Някой би ли могъл да ми каже къде е регламентирано каква е степента на завършеност по БДС при издаване на жилище от строителя (когато видът на издаваното жилище не е описан в договора за покупко-продажба примерно)?

Коментар

• Издаване на жилище по БДС

Здравейте
          Working...
          X