Най-простото нещо, което можеш да направиш е да отвориш един-два сайта, например www.imot.bg и www.imoti.net и да видиш цените на съответните НИ - на който продаваш и на който смяташ да купиш. После виж и наема на втория имот. После вземи един калкулатор и... ще разбереш колко ще се прецакаш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парцел до София...
Collapse
X
-
което да ми носи печалба и най-лесното е да си купя апартамент които да ми носи месечни доходи,
За колко ще го купиш? - да кажем 100 000?
Колко наем ще му вземеш? - Малко по надолу един наивник търси наемател на 400?. Няма да го огрее. 300? наем за мечта, за такъв.
Май е по добре да си ги държиш в банката на срочен влог. Без проблем ще намериш лихва по-голяма от 5% годишно.
100 000*0.5%=5000? годишно от лихва и парите са ти винаги на разположение! Можеш да си купиш нещо по-тънко както вървят нещата...
Коментар
-
Negramoten
Уреголирай го, направи един проект с максимално РЗП и по-лесно ще го продадеш.
Коментар
-
Парцел до София...
Здравейте, моля за вашето мнение, имам един парцел на магистралата Е80 Сливница, 16дка, според вас колко Е мога да взема на кв?
И след това за инвестиране къде би било хубаво да купя апартамент, който да давам под наем?
Благодаря предварителноI am so bad with that cash, I drop a whole bag!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар