IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-добрият имот-къща в близост до Варна,на самия бряг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she
    Приселци е добро решение.На 10 мин е от центъра .Дори и при големи снегове ,пътя до там ще бъде почистван (все пак това е магистралата Варна-Бургас).
    Приселци беше голям хит в началото и средата на 90-те години. Накупиха се имоти там и мястото яко се рекламираше като бъдещ "лукс" квартал едва ли не на града. За сега обаче си остава същото.
    може би като започне по-сериозно строителство на Юг ще се размърда.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kati883
      За съжаление не намирам никакви обяви в нета в Приселци за къщи, дори за парцели..., оказа се много трудна работа,... Май ще трябва да се ходи на место... Благодаря все пак за инфото

...da da na miasto e nai dobre Kati....hem plaj4e..hem niakoi club na Zlatnite...

.....za kakvo ti e da pravi6 sdelki s nedvijim imot , izhar4i 4ast ot parite a po kasno si kupi sa6tite kvadrati s po malko pari

...........ako niama6 s koi da si gi har4i6 call me xixix

Коментар

• За съжаление не намирам никакви обяви в нета в Приселци за къщи, дори за парцели..., оказа се много трудна работа,... Май ще трябва да се ходи на место... Благодаря все пак за инфото

Коментар

• Приселци е добро решение.На 10 мин е от центъра .Дори и при големи снегове ,пътя до там ще бъде почистван (все пак това е магистралата Варна-Бургас).

Коментар

Благодаря на "plus" , ще потърся в тези райони... Ако не те затруднява, би ли ми посочил няколко добри агенции за имоти във Варна?
            Пусанах ти Л. Б.
            Обади се там, но завърти и в някой други агенции и огледай в http://pozvanete.bg . Имай обаче предвид, че в много обяви агенциите обичат да дават лъжливи оферти с ниски цени, за да привлекат клиента в офиса, а там ще се окаже, че имота "току що е купен", но имат друг пак "подходящ" за теб

Адрес и Форос бяха царе на подобни оферти навремето.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• СВЕМАР, проблеми с тока няма. Имах проблем с водата - налягането бе твърде високо, та се наложи да ми монтират някаква джаджа да може да се редуцира. Района е на септични ями, но канализация в района в момента се изгражда, така, че и този проблем ще бъде решен рано или късно. По правило от повечето парцели има морска гледка.
              Цената на земята там е вече 200-300 Евро/кв. м. за хубавите парцели и продължава да расте (защо ли?), въпреки, че гроздето което ражда, за някои хора си накиселява :-)

Коментар

• МЕСТНОСТ ЗЕЛЕНИКА ПРЕДИ ГАЛАТА. РАЙСКО КЪТЧЕ.

Коментар

• .................................................. .
                  По горе СВЕТИ МАРИН е описал някакъв екзотичен бордеЙ.

П................................................. ......................

П.П. Не, не моля.
                  Само се опитвам да спестя усилия ня СВЕМАР.[/quote]

Лично аз съм правил 12бр. 1KW стабилизатора защото на хорицата им отказваха електрониките на парното, автомат. врати и отделно на всичката електроника във вилата.Признавам, че Е-ОН направиха миналата година подстанция в района и отчасти(50%) решиха проблема със захранването.Около 3 от вилите се носеше страшна смрад.На въпроса ми защо е така, почваха благопожелания към цялата женска линия на съседите.Масовия случай са триетажни вили ,като всяка запушва гледката на предната.За състоянието на асфалта ,нямам коментар. Да ви снеса малко инфо. Всичките "суперлуксозни" строежи в местността "Старите лозя" са на септични ями.Никой от инвеститорите няма да ви каже какъв е проблема с подпочвените води.Колко са "кихнали" на най-високо ниво за да заустят част от водите и да ги препратят в дерето минаващо през резиденцията.Никой от тях няма да ви каже колко са се активизирали свлачищата в самата резиденция ,намираща се под тази местност и колко са се увеличили подпочвените води там (все пак е най-ниската точка).
                  Разбира се, че има и много хубави вили с все още не запушена гледка.
                  П.С. като засека оранжевата кола в района ще я снимам за да видим дали е отживелица.
                  Да подкрепим работещите във България фирми. Да се борим срещу контрабандата с протекционизъм. [ur

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter
                    Първоначално изпратено от svemar
                    Първоначално изпратено от Cashe
                    Аз живея на Евсиноград и искам да ви кажа , че не бих си заменил вилата за какъвто и да е апартамент в центъра на Варна или нещо подобно.Просто начина на живот тук е много различен по ред причини който не смятам да изтъквам тук. Честно казано понякога минават и дни без да искам да сляза до града по каквато и да е причина. Уча в ВСУ , университета ми е на 2 мин с колата, а центъра на града ми е на 5 мин. А в този иначе толкова готин град Варна напоследък са се навъдили само разни селяни който те псуват като си чакаш на светофара или си хвърлят боклуците направо на улицата. Ами сори но предпочитам да си живея в идилията на квартала на културните и възпитаните хора с вкус. Поздрави.
                    Имам няколко въпроса:
                    Колко е голям парцела? На какво отстояние е вилата от предния (към морето) парцел ?Има ли гледка (освен към задните стени на предният съсед)? Как е стабилността на захранващото електричество?Септичните ями на съседите близо ли са до твоя парцел (понамирисват ли)?Колко често викаш "лайнарката"(извинявам се!!!) за да изпразни септичната ти яма?
                    Засега толкова
                    По горе СВЕТИ МАРИН е описал някакъв екзотичен бордеЙ.

По надолу ще напише , че върлуват тиф и холира.Улиците са завладяни от банди с колоритни и безпощадни водачи.

Пред джипа прехвърчат кокошки и през прозореца съмнителни търговци ти предлагат нискокачествени стоки и развалено месо.

В прахта ,калта или снега се търкалят крастави деца -очевидно болни.
                    Училище и здравеопазване няма.Те живеят от фондации и просия.

Има гледка -но не за гледане.
                    Има въздух - но не е за дишане .
                    В септичната яма има умряло прасенце.

П.П. Не, не моля.
                    Само се опитвам да спестя усилия ня СВЕМАР.

Коментар

• Първоначално изпратено от svemar
                      Аз живея на Евсиноград и искам да ви кажа , че не бих си заменил вилата за какъвто и да е апартамент в центъра на Варна или нещо подобно.Просто начина на живот тук е много различен по ред причини който не смятам да изтъквам тук. Честно казано понякога минават и дни без да искам да сляза до града по каквато и да е причина. Уча в ВСУ , университета ми е на 2 мин с колата, а центъра на града ми е на 5 мин. А в този иначе толкова готин град Варна напоследък са се навъдили само разни селяни който те псуват като си чакаш на светофара или си хвърлят боклуците направо на улицата. Ами сори но предпочитам да си живея в идилията на квартала на културните и възпитаните хора с вкус. Поздрави.
                      Имам няколко въпроса:
                      Колко е голям парцела? На какво отстояние е вилата от предния (към морето) парцел ?Има ли гледка (освен към задните стени на предният съсед)? Как е стабилността на захранващото електричество?Септичните ями на съседите близо ли са до твоя парцел (понамирисват ли)?Колко често викаш "лайнарката"(извинявам се!!!) за да изпразни септичната ти яма?
                      Засега толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от svemar
                        Имам няколко въпроса:
                        Засега толкова
                        Парцела е 1 декар отстоянието на изток към морето до следващата вила е 15тина метра , има гледка към морето и то доста добра точно посредата на зрителния ъгъл към морето се намира Гранд Хотел Варна. С електричеството нямаме проблеми или поне аз не помня такова нещо. Септичните ями на съседите си нямам и представа къде се намира понеже и самите дворове на съседите не са мн близко до къщата. Почистването на септичните ями вече има и доста съвременни начини по които може да се прави, тва със лайнарките е отживелица почти. Ми това е .

Коментар

Благодаря на "plus" , ще потърся в тези райони... Ако не те затруднява, би ли ми посочил няколко добри агенции за имоти във Варна?
                          Влез в http:/pozvanete.bg/ и търси на обяви за Варна. Там има без посредник и с посредник. А агенции има много, стига да се разровиш в сайтове за имоти или да дойдеш във Варна. Офисите им са през 50 метра по основните улици в центъра.

Също може да потърсиш в-к " Позвънете" в Пловдив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cashe
                            Имам няколко въпроса:
                            Засега толкова
                            Да подкрепим работещите във България фирми. Да се борим срещу контрабандата с протекционизъм. [ur

Коментар

• Благодаря на "plus" , ще потърся в тези райони... Ако не те затруднява, би ли ми посочил няколко добри агенции за имоти във Варна?

Коментар

лагодаря на включилите се във форума, има много полезно инфо, тъй като аз съм от Пловдив и търся нещо неголямо, за предпочитане къща близо до Варна, на 30-40 км, но да е мноооого близо до брега... Ако някой може да ме ориентира, ще черпя
                                На тази дистанция може да потърсиш в Бяла , Шкорпиловци , Близнаци - южно от Варна. Кранево и района от Албена до Балчик - северно от Варна.
                                Успех !

Коментар

Working...
                                X