Първоначално изпратено от Pastir
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за инвестиция
Collapse
X
-
pastir
UP!
Бах, да го еба. Още ми стои земята.
Нема ли некой кандидат да налее некое-друго милионче.
Коментар
-
pastir
Re: do pastir
Първоначално изпратено от PinokioПриятелю, спретни си един фотоволтаичен парк от около 10KW инсталирана мощност. Поречието на Струма е благоприятно за тази дейност. Успех. Наистина моментът е изключително подходящ за изграждане на енергиини мощности използващи ВЕИ. Безвъзмездните субсидии достигат до 50 % от инвестицията за частни проекти. Ще я мислиме тая работа, ама каквото и да измислиме скоро трябва да се захващаме за работа
.
Коментар
-
Re: Съвет за инвестиция
Първоначално изпратено от PastirМай най ми лежи на сърцето един малък ВЕЦ да си дигна.
От друга страна, както друг се е изказал, може би е възможно да комбинираш двете неща. За къмпинг ми се струва, че не необходима кой знае каква инвестиция. Може и да бъркам, все пак нямам опит в подобни начинания.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от NedНай-малкия ВЕЦ /т.нар. микро-вец/ ще ти струва най-малко 500К лева, ние правихме един преди 2 години и не искам да се сещам за простотиите, с които се блъскахме до построяването му!. Няма ли някой с излишни 400к да направиме една партийка
. Има-няма за 8-10 години сме на + .
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от баш майсторатъкмо за една крушка от енергоспестяващите
Коментар
Коментар