IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за наследствен имот!!!!!!!!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В БТВ-то гледах миналата седмица за разработка от някоя от агенциите ни, на някаква имотна мафия в София при която беше задържана и служителка от архива подменяла оригинални актове с фалшиви.Да не си част от тези случаи?
    Да подкрепим работещите във България фирми. Да се борим срещу контрабандата с протекционизъм. [ur

Коментар

• Пич, явно работата ти е дебела /макар че нищо не ти се разбира освен че става вапрос за имотна измама/, оспокой топката и не действаи емоционално. Пробвай в www.lex.bg в форума им , там има и адвокати , можеш да си насрочиш среща с Главния Прокурор но си оправи документите за да разбере за какво точно става въпрос!

Късмет!

Коментар

• Pishi do gl. prokuror i do DANS ako i te ne ti pomognat pishi jalba do armenskiyat pop

Коментар

• Закъсал си здравата, бягай навън. Ако не пиши жалби едновременно до всички - до Гл. прокурор, до Президента, до Председателя на НС, до Европейския съюз, до Европейския съд, до Министър -председателя, на Министъра на МВР, дано някой се стресне и ти обърне внимание. Иначе спасение тук няма!!!!!!!!!!!!
          Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!!!!!!!!

Първоначално изпратено от bulgaria
            Моля някой да ме насочи към кого да се обърна.

Измамиха ме роднини и общински служители ...завлечен ми е наследствен имот,заменен и след това препродаден ...намесени са роднини,висши общински служители, може би съдии. Има фалшификации на съдебни решения, смяна на входящи номера на документи...ПЪЛНА КАША ,която трябваше сам да разпитам.. Моля НЯКОИ ДА МЕ ПОСЪВЕТВА КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА ..ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ И КЪДЕТО И ДА ОТИДА ВСЕ УДРЯМ НА КАМЪК.....СТИГНАХ ДО МИСЪЛТА ДА СЕ СВЪЖА С ТЕЛЕВИЗИЯ ИЛИ ЖУРНАЛИСТИ. Адвокатите които мога да си позволя като разберат за какво става дума и направо се отказват!!!!!!!!!?????? КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ В АРХИВИТЕ НА СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД?...ПЪРВО МЕ РЕКЕТИРАХА ДА ПРОДАМ , после направо ме измамиха.

Какво да правя...?????
            ДАНС

Коментар

• 1. Се опитай да събереш достатъчно информация която по- късно да не може да се затрие. - доказателства за измамата - на всяка цена !!!!
              2. Намираш някой млад и амбициозен адвокат които няма име и много
              клиенти които да загуби , има много свободно време и нужда от твоите не-чак толкова мното пари не е обвързан със структурите и е достатъчно луд .

3. Стратегията я правиш ти като на горепосочения адвокат разчиташ само за действието. Междувременно започваш да се ограмотяваш в правото колкото е възможно като непрекъснато се консултираш с вещи адвокати които иначе не можеш да си позволиш за делото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgaria
                Вече съжалявам,че и тук се изтървах.

В една държава, в която от един и същи съд на ,една и съща дата,от един и същи съдия ,може да има 2 различни и напълно противоположни решения,всяко от тях заведено с номера в архива и чрез всяко да се вадят напълно различни документи за собственост,не може човек да има доверие на никого..Камо ли във форум . Е все пак поддаден на емоцията споделих с вас в каква КОЧИНА ЖИВЕЕМ ....Наречена държава.

ДА ИМ Е-БАЛЪТ НА МАИКАТА НА ВСИЧКИТЕ ..ДА ГУШНАТ БУКЕТИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН!!!!!!!!!!!!!! ЧЕСТИТО ДА ИМ Е!
                А човешко е да споделиш ... и аз съм го правил и не ми пука , че после някои ме плюят ! Кучетата си лаят , а кервана си върви !
                Виждам , че сега си се регистрирал , но защо с това име ?
                Не би трябвало да може да се ползва по форумите ! За мен това име е
                светиня ! Помисли и ще видиш , че съм прав ! Иначе ти желая успех !

Коментар

Вече съжалявам,че и тук се изтървах.

В една държава, в която от един и същи съд на ,една и съща дата,от един и същи съдия ,може да има 2 различни и напълно противоположни решения,всяко от тях заведено с номера в архива и чрез всяко да се вадят напълно различни документи за собственост,не може човек да има доверие на никого..Камо ли във форум . Е все пак поддаден на емоцията споделих с вас в каква КОЧИНА ЖИВЕЕМ ....Наречена държава.

ДА ИМ Е-БАЛЪТ НА МАИКАТА НА ВСИЧКИТЕ ..ДА ГУШНАТ БУКЕТИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН!!!!!!!!!!!!!! ЧЕСТИТО ДА ИМ Е!
                  Надявам се, че ти е "олекнало", аз ида от Анталия, бях за 1 седмица там и ме постреща подобна тема, където всички са "маскари" / даже и форума / ......

Поискай си и ще ти се даде - пише в Библията .. с тоя подход ще ти е трудно ... никой не ти е длъжен за нищо и като си наведен, не обиждай останалите!

Успех, все пак!!

Коментар

• Вече съжалявам,че и тук се изтървах.

Коментар

• въпросите са ти много. Ако искаш уточни ги. Какво е сменено. Как са те измамили. Ти подписвал ли си нещо. С какво е заменен.

Коментар

Ами гледам , че има хора които са наясно (или поне на такива се правят)..

ВЕЧЕ СЪМ ОТЧАЯН И ЗА ТОВА ПИША ТУК !!!

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ИДЕЯ ...КОГО ПРОКУРОР ЛИ? КМЕТ ЛИ ?ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? КОЙ ?

Всички само гледат и си чешат езиците ...няма ли някои компетентен ?
                        Мога само да ти съчувствам ! Ако са те предали твои роднини - работата наистина е много гадна ! Не знам какъв е казуса и дали ти
                        трябва адвокат , но се сещам за едно име : Марковски !
                        Иначе - Господари на ефира .

Коментар

• Ами гледам , че има хора които са наясно (или поне на такива се правят)..

ВЕЧЕ СЪМ ОТЧАЯН И ЗА ТОВА ПИША ТУК !!!

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ИДЕЯ ...КОГО ПРОКУРОР ЛИ? КМЕТ ЛИ ?ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? КОЙ ?

Всички само гледат и си чешат езиците ...няма ли някои компетентен ?

Коментар

• Nisto ne razbrah ot zjalata istoria..... Horata ot foruma s kakvo i kak mogat da pomognat? Ako advokatite ne iskat (ne mogat) da pomognat, svurji se s jurnalisti ...

Коментар

• Помощ за наследствен имот!!!!!!!!!!

Моля някой да ме насочи към кого да се обърна.

Измамиха ме роднини и общински служители ...завлечен ми е наследствен имот,заменен и след това препродаден ...намесени са роднини,висши общински служители, може би съдии. Има фалшификации на съдебни решения, смяна на входящи номера на документи...ПЪЛНА КАША ,която трябваше сам да разпитам.. Моля НЯКОИ ДА МЕ ПОСЪВЕТВА КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА ..ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ И КЪДЕТО И ДА ОТИДА ВСЕ УДРЯМ НА КАМЪК.....СТИГНАХ ДО МИСЪЛТА ДА СЕ СВЪЖА С ТЕЛЕВИЗИЯ ИЛИ ЖУРНАЛИСТИ. Адвокатите които мога да си позволя като разберат за какво става дума и направо се отказват!!!!!!!!!?????? КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ В АРХИВИТЕ НА СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД?...ПЪРВО МЕ РЕКЕТИРАХА ДА ПРОДАМ , после направо ме измамиха.

Какво да правя...?????
                            Working...
                            X