Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ползвал ли е услугите на Изи Кредит ?
Collapse
X
-
pastir
-
Абе ей - смятай малко.
1165 - 800 = 365. 365/800 = 0.45XXX
Тоест лихвата ти е 45% за 5 месеца - значи излиза 100 и малко на годишна база.
Разочароваш ме.
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
т.е. 365 лв. лихва , което прави 332 % год. лихва или 27 % месечно!
Не знам как се регламентират тези неща , но аз бих го нарекъл
"пладнешки грабеж" ! Четох днес , че фирмата имала 307 % год. ръст - ами при тези лихви естествено ! Нямат дори офиси , компютърна система ! Идва ти на крак някакъв тип и те омайва колко е изгодно и каква услуга ти прави ! Направо се потресох!
месечно 221,68 лв. Е това колко процента е ? Не е 9 , а е 27,71 % !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
"пладнешки грабеж" ! Четох днес , че фирмата имала 307 % год. ръст - ами при тези лихви естествено ! Нямат дори офиси , компютърна система ! Идва ти на крак някакъв тип и те омайва колко е изгодно и каква услуга ти прави ! Направо се потресох!
месечно 221,68 лв. Е това колко процента е ? Не е 9 , а е 27,71 % !!!
Коментар
-
IVO_,
Не се заяждам, ама щом си опрял до 800 лева кредит и то да го търсиш от такива типове - не ти е тук мястото. Като ти прегледах набързо постингите, останах с впечатлението че си по-сериозен и заможен човек. Зарежи инвестициите на борсата и играта на форекс и инвестирай малко повече в себе си. Намери си прилично платена работа, кандидатствай за кредитна карта, повечето банки при 1000 лв заплата на постоянен договор ще ти дадат карта с кредитен лимит между 5000 и 7000 лева, а може и повече. Лихвата ще ти е 16-18 % годишно и няма да ти идват мутри на оглед в къщата.
Нищо лично, просто съветHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
"пладнешки грабеж" ! Четох днес , че фирмата имала 307 % год. ръст - ами при тези лихви естествено ! Нямат дори офиси , компютърна система ! Идва ти на крак някакъв тип и те омайва колко е изгодно и каква услуга ти прави ! Направо се потресох!препоръки не давам
Коментар
-
Симпатягите вече отложиха ипото
Инвестбанк и Изи асет мениджмънт отложиха първоначалните си планове за първично публично предлагане (IPO). Проспектът на банката вече беше одобрен от Комисията за финансов надзор. Банката предвиждаше да предложи на инвеститорите 10 млн. акции с номинал 1 лев и емисионната стойност в диапазона между 5.90 и 7.20 лв. Изи Асет Мениджмънт предвиждаше да бъде първата небанкова кредитна институция, която ще излезе на борсата. От компанията очакваха да използват набраните средства от увеличението за разширяване дейността се чрез увеличаване на кредитния й портфейл и разработване на нови продукти.Нормално е в такава борсова криза компаниите да забавят или да отложат решението си за излизане на пазара. За едно публично предлагане е нужно освен продавач да има и купувач на предлаганите акции, коментира Константин Абрашев от БенчМарк.
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/11308
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от bani4kaSbozaПървоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
фирма ме удари в земята ! Нямат банкови сметки - трябва да се
плаща всяка седмица на ръка ! На мен ми се падна един мазен борсук от село , не е за разправяне !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bani4kaSbozaПървоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
фирма ме удари в земята ! Нямат банкови сметки - трябва да се
плаща всяка седмица на ръка ! На мен ми се падна един мазен борсук от село , не е за разправяне !
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
Коментар
-
"пладнешки грабеж" ! Четох днес , че фирмата имала 307 % год. ръст - ами при тези лихви естествено ! Нямат дори офиси , компютърна система ! Идва ти на крак някакъв тип и те омайва колко е изгодно и каква услуга ти прави ! Направо се потресох!*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Предлагат ми 800 лв. заем в брой и за 5 мес. трябва да върна 1165лв.
Коментар
Коментар