Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ползвал ли е услугите на Изи Кредит ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от IVO_
Да ! И всичко се връща тъпкано рано или късно ! И аз си патя по тази линия ! На времето не само , че нямах заеми ами дори се чудех къде да си влагам спестяванията ! Черпех приятели наляво и надясно и се
мислех за много велик ! Е палачинката се обърна и ми се стъжни !
Но съм убеден , че ще си стъпя на краката и вече ще гледам на нещата от живота по друг начин ! Много ми е полезна тази криза - преброих си истинските приятели - 0 ( нула ) ! ;-))))"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от IVO_Това как Иво се е набълбукал не е актуално ! Може да ги е пропил ,
дал по бардаци , спонсорирал самотни майки и т.н. Факт е , че се е
надскочил финансово и сега е по добре да намери начин да се измъкне ! Това е важното ! Другото е много шум за нищо !!!
Но съм убеден , че ще си стъпя на краката и вече ще гледам на нещата от живота по друг начин ! Много ми е полезна тази криза - преброих си истинските приятели - 0 ( нула ) ! ;-))))Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от IVO_Това как Иво се е набълбукал не е актуално ! Може да ги е пропил ,
надскочил финансово и сега е по добре да намери начин да се измъкне ! Това е важното ! Другото е много шум за нищо !!!
Но съм убеден , че ще си стъпя на краката и вече ще гледам на нещата от живота по друг начин ! Много ми е полезна тази криза - преброих си истинските приятели - 0 ( нула ) ! ;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от IVO_Това как Иво се е набълбукал не е актуално ! Може да ги е пропил ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Това как Иво се е набълбукал не е актуално ! Може да ги е пропил ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Благодаря за съветите и пожеланията ! Много мило от ваша страна !
Може би пропуснах да кажа , че работя в Кремиковци ! По-точно в
информационно-изчислителния център ! Преди години си намирах много пъти работа , но никой не можеше да ми даде парите , които
взимах тук ! Вече близо 20 г. съм тук и трудно бих си тръгнал !
Кремиковци е държава в държавата !!! Ако стоиш 2-3 г. може и да се махнеш , но застоиш ли се няма напускане ! Трудно ще ме разбере човек , който не е работил тук ! Непоправима лоялност !
И хората са много свестни ! Нещата са много истински ! Когато вляза в някой лъскав офис и някоя красива служителка ме посрещне със
захаросана усмивка , направо се чувствам много зле , все едно съм
на операционната маса ! Затова ми е немислимо да работя на друго
място ! Когато опознах форекса , разбрах , че точно това търся !
Работиш за себе си , без шефове , без работно време и сам си
определяш колко да печелиш ! На 42 г. нямам желание да свиквам със странните порядки в някоя новоизлюпена фирма !
Да търпя някоя цицореста гърла , защото е любовница на шефа ,
да слушам снобските разговори на зализани педалчета с университетско образование ! Неее! Това ще ме убие ! Честно !
Ех май се разприказвах !
Ето сега съм нощна смяна и ми много спокойно ( в къщи ми спряха
интернета за неплатени сметки ) !
Коментар
-
Първоначално изпратено от g0g0За големите фирми има една приказка, че са 'ковачница за кадри в която остават само чуковете'.
От личен опит ти казвам, че ако си смениш работата ще бъдеш по-добре, а и имаш финансов стимул да го направиш. Успех
Не знам на къде ще тръгне Кремиковци, но знам, че работещите там ще са прецакани по подразбиране. Освен финансов, новата работа може да ти даде и стимул в развитието ти като специалист.
Ще ти кажа и едно мое правило: Ако искаш да се развиваш, живота ти да е интересен и да не се окажеш в един момент с чугунен мозък, хубаво е на две-три години да сменяш работата, жилището или жената. Никога трите наведнъж и винаги сменяй най-лошото. :-)При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Благодаря за съветите и пожеланията ! Много мило от ваша страна !
информационно-изчислителния център ! Преди години си намирах много пъти работа , но никой не можеше да ми даде парите , които
Кремиковци е държава в държавата !!! Ако стоиш 2-3 г. може и да се махнеш , но застоиш ли се няма напускане ! Трудно ще ме разбере човек , който не е работил тук ! Непоправима лоялност !
И хората са много свестни ! Нещата са много истински ! Когато вляза в някой лъскав офис и някоя красива служителка ме посрещне със
определяш колко да печелиш ! На 42 г. нямам желание да свиквам със странните порядки в някоя новоизлюпена фирма !
да слушам снобските разговори на зализани педалчета с университетско образование ! Неее! Това ще ме убие ! Честно !
Ех май се разприказвах !
От личен опит ти казвам, че ако си смениш работата ще бъдеш по-добре, а и имаш финансов стимул да го направиш. Успех
Коментар
-
Благодаря за съветите и пожеланията ! Много мило от ваша страна !
Ех май се разприказвах !
Коментар
Коментар