IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябваше да се появи тема, свързана с ядрената енергетика, за да разбера много колеги от форума с икономическо и финансово образование. Когато те пищяха, че се говорят глупости във форума, аз си виках - "тия пък тежкари какво ми се отварят". Сега разбрах за какво става дума - извинявайте колеги, ако съм говорил глупости и съм Ви обидил.

ТОЛКОВО МНОГО ТЪПОТИИ, КОЛКОТО СА НАПИСАНИ В ТАЯ ТЕМА, НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! ХОРА, СПРЕТЕ СЕ!

P.S. Визирам "ядрената част" от темата. От нефт, нефтопроводи и т.н. нищо не разбирам.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      Това не са глупости а факти. Всеки който е живял по това време го знае.
      Аз съм живяла по това време и не плача за него.Плачи ми се ,че страната пак се управлява (за ЖАЛОСТ) от Вас.
      [/quote]

Аз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно. Опозицията вие защото не можа да ги сключи тя. И сега така наречената опозиция дори не се усеща, че на практика вие срещу себе си. Естествено има невежи лумпени, които въобще не се замислят и се оставят да ги водят за носът. Но глупаци има на всякъде не само в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики

Аз съм живяла по това време и не плача за него.Плачи ми се ,че страната пак се управлява (за ЖАЛОСТ) от Вас.[/quote]

Коментар

• Автора на темата е изпуснал “Потока”, а аз не коментирах Бургас-А-ис. Просто не съм експерт и не мога да преценя ползите и рисковете, пък и не е стратегически проект

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
            Гледам, че сте политизирали темата, както за съжаление се случва и с много други теми, на които би трябвало да гледаме през призмата на нашите интереси (не само финансови разбира се).

Румъния и Гърция нямаше да се поколебаят да вземат Потока и тогава щяхме да слушаме коментари как правителството е преебало България и т.н.

Колкото за АЕЦа най-важното е да стане максимално бързо!!! Вижте Тракия и деленето на баница четири години – загубите са огромни.

При тези договори става дума за нещо много по-сериозно обаче – в дългосрочен план енергийна независимост, а в краткосрочен стабилни финансови потоци в евро
            По принцип съм съгласен с АЕЦ, но не ми харесва идеята с танкерите щъкащи насам натам!
            Само който не е виждал ЧЕРНО МОРЕ зимата (Името на морето ни не е случайно) , може да говори за безопасно корабоплаване и разтоварване на петрол при зимни условия, на някакви си шамадури при това!
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Гледам, че сте политизирали темата, както за съжаление се случва и с много други теми, на които би трябвало да гледаме през призмата на нашите интереси (не само финансови разбира се).

Румъния и Гърция нямаше да се поколебаят да вземат Потока и тогава щяхме да слушаме коментари как правителството е преебало България и т.н.

Колкото за АЕЦа най-важното е да стане максимално бързо!!! Вижте Тракия и деленето на баница четири години – загубите са огромни.

При тези договори става дума за нещо много по-сериозно обаче – в дългосрочен план енергийна независимост, а в краткосрочен стабилни финансови потоци в евро

Коментар

DA ABSOLQTNA CHERVENA SHIZOFRENIQ ... V TEGKA FORMA. I PALANA LIPSA NA REALNA PREDSTAVA ZA NASTOQSHTETO
                За разлика от теб имам
                напълно реална представа и за миналото и за настоящето.[/quote]

сигурно имаш представа,но съвсем не е реална,колега!и понеже сме в икономически форум-ето ти един въпрос-безплатния обяд кой го плаща?

Коментар

• DA ABSOLQTNA CHERVENA SHIZOFRENIQ ... V TEGKA FORMA. I PALANA LIPSA NA REALNA PREDSTAVA ZA NASTOQSHTETO [/quote]

За разлика от теб имам
                  напълно реална представа и за миналото и за настоящето.

Коментар

Това, че 60 години сме най-бедната страна в Европа не е вярно. Напротив, докато ни управляваха комунистите имахме работеща индустрия и селско стопанство, положително търговско салдо и бяхме Швейцария на Балканите. Да не говорим, че нямаше престъпност, образованието и здравеопазването бяха безплатни, а с 20лв се плащаха ток, телефон, парно и ВИК. А Костов по това време се напъваше да става член на БКП, учеше студентите на Политическа икономия на социализма и беше правоверен фен СССР и на социалистическият начин на производство.
                    Имаше положителни неща и то много , но пак бяхме сред най-бедните страни в Европа. (Сега за съжаление сме най-бедната вече), а за дефицита по магазините не ми се говори Извини ме, но нямаше почти нищо свястно, а от средата на 80 те години нямаше дори елементарни стоки!
                    Като по-големичък помня и то много добре!
                    Търговското ни салдно се продъни пак в 80 те , когато руснаците ни врътнаха кранчето с петрола и газта без пари.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                      Това, че 60 години сме най-бедната страна в Европа не е вярно. Напротив, докато ни управляваха комунистите имахме работеща индустрия и селско стопанство, положително търговско салдо и бяхме Швейцария на Балканите. Да не говорим, че нямаше престъпност, образованието и здравеопазването бяха безплатни, а с 20лв се плащаха ток, телефон, парно и ВИК. А Костов по това време се напъваше да става член на БКП, учеше студентите на Политическа икономия на социализма и беше правоверен фен СССР и на социалистическият начин на производство.
                      BE KAV SI TI ??? KOMSMOLSKI SEKRETAR ILI SI SI NAPRAVO OT RUSKOTO POSOLSTVO ??? SAMO NA XONORAR ILI NA TVARDA ZAPLATA SI , CHE PISHESH TIQ GLUPOSTI ILI PROSTO SI TARSISH TRIBUNA ???

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                        Всичко е ясно - след такъв коментар дискусията на проблема губи смисъл.
                        DA ABSOLQTNA CHERVENA SHIZOFRENIQ ... V TEGKA FORMA. I PALANA LIPSA NA REALNA PREDSTAVA ZA NASTOQSHTETO

Коментар

По добре да ни управляват бивши комунисти, които все пак разбират от управление и от политика отколкото разни пожарникари, невежи асистенти по политическа икономия и психопати завършили богословие.
                          MAIKO MILA !!! TI SI MNOGO "BOLEN" NQMA LI KOI DA TE PRIBERE NA PETI KILOMETAR ILI V DRUGA LUDNICA MAI OT POZITANO PISHESH ... NE E XUBAVO TAKA "DEDE" MINAXA VI GODINITE , DAITE I NA DRUGITE MALKO A ???

Коментар

Всичко е ясно - след такъв коментар дискусията на проблема губи смисъл.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

BE KAV SI TI ??? KOMSMOLSKI SEKRETAR ILI SI SI NAPRAVO OT RUSKOTO POSOLSTVO ??? SAMO NA XONORAR ILI NA TVARDA ZAPLATA SI , CHE PISHESH TIQ GLUPOSTI ILI PROSTO SI TARSISH TRIBUNA ???

Коментар

• Държавата ще плати на отчуждените имоти?! - Tоест с нашите данъци ще се плаща, за да си транспортират други петрола!
                                И къде е нашата печалба в случая???
                                Относно екологията, прочетете колко и къде има подобни случаи по света, колко е струвало и кой плаща пораженията.
                                Туристите не са такива гъби! Ако бяха, нямаше бай англичанин да си купи апартамент за 10-30 000 евро и сега да го продава на българин за 120 000 .
                                И от 500 км . е много лесно да се теоретизира за туризма по морето, но по крайбрежието работи голяма част от населението на тази страна и ако стане фал всички отиват на кино.
                                Извинете ме господа "моряци и плажуващи", но все едно аз да се кача на Витоша и да ви давам акъл как, къде да имате писти, как да се карате ски или къде да върви метрото в София

Коментар

Working...
                                X