Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Цар Симеон Велики
Това са едни куци проекти от които руснаците може и да не се откажат понеже им се налага да похарчат едни пари у нас , сключилите договорите нямат никаква друга заслуга освен че са прибрали в банковите си сметки за съхранение едни пари. За танкерите не мисля че ще са чак толкова много:-)D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от metalaееех,ако имаха малко акъл в главата да те наемат,да ги светкаш......защото нали не си от бкп.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиАз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиАз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Трябваше да се появи тема, свързана с ядрената енергетика, за да разбера много колеги от форума с икономическо и финансово образование. Когато те пищяха, че се говорят глупости във форума, аз си виках - "тия пък тежкари какво ми се отварят". Сега разбрах за какво става дума - извинявайте колеги, ако съм говорил глупости и съм Ви обидил.
ТОЛКОВО МНОГО ТЪПОТИИ, КОЛКОТО СА НАПИСАНИ В ТАЯ ТЕМА, НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! ХОРА, СПРЕТЕ СЕ!
P.S. Визирам "ядрената част" от темата. От нефт, нефтопроводи и т.н. нищо не разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиАз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalГледам, че сте политизирали темата, както за съжаление се случва и с много други теми, на които би трябвало да гледаме през призмата на нашите интереси (не само финансови разбира се).
Румъния и Гърция нямаше да се поколебаят да вземат Потока и тогава щяхме да слушаме коментари как правителството е преебало България и т.н.
Колкото за АЕЦа най-важното е да стане максимално бързо!!! Вижте Тракия и деленето на баница четири години – загубите са огромни.
При тези договори става дума за нещо много по-сериозно обаче – в дългосрочен план енергийна независимост, а в краткосрочен стабилни финансови потоци в евро
Като си мисля за Тракия се чудя кой спечели от това забавяне - никой, според мен.Дори играчите останаха същите...Загубите - ясни!
Политическата конюнктура, общо взето не променя статуквото.
А и никъде досега не съм прочела или чула за други ясни енергийни проекти като алтернатива!
Коментар
Коментар