IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    Първоначално изпратено от metala
    Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    ееех,ако имаха малко акъл в главата да те наемат,да ги светкаш......защото нали не си от бкп.....
    Струвам много скъпо. Не могат да ми плащат.
    е,как бе?нали ограбиха страната?или ти си по-скъп от България?
    Не, просто не работя за крадливи мушмороци. Въпрос на принципи.
    обясни на нас по простите-не могат да ти платят или не работиш за крадливи мушмороци?последно,че нещо се обърках....

Коментар

• Цар Симеон Велики

Това са едни куци проекти от които руснаците може и да не се откажат понеже им се налага да похарчат едни пари у нас , сключилите договорите нямат никаква друга заслуга освен че са прибрали в банковите си сметки за съхранение едни пари. За танкерите не мисля че ще са чак толкова много:-)
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
        ееех,ако имаха малко акъл в главата да те наемат,да ги светкаш......защото нали не си от бкп.....
        Не, просто не работя за крадливи мушмороци. Въпрос на принципи.

Коментар

Коментар

• Green Froyd, не знаеш ли защо се нарича ЧЕРНО?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                АЕЦ, но не ми харесва идеята с танкерите щъкащи насам натам!
                Само който не е виждал ЧЕРНО МОРЕИмето на морето ни не е случайно
                Стана ми интересно... откъде идва името според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                  Защо руснаците не направят ядрени централи в Русия и да ни продават ток???!!!
                  Толкова тъп въпрос никога през живота ми не са ми задавали. В този форум не съм влизал отдавна но нивото драстично е паднало и са започнали да се навъртат съвсем невежи хора.

Коментар

Аз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно...
                    опозицията иска да види договорите,а ти вече ги знаеш?странно...или пък не толкова...
                    Опозицията и да ги чете и да не ги чете все тая. То за това трябва пипе.

Коментар

Аз не управлявам страната. Дори не съм привърженик на БСП. Но 8-те договора подписани при посещението на Владимир Путин са безкрайно полезни за България и не мога да казвам на бялото черно...
                      опозицията иска да види договорите,а ти вече ги знаеш?странно...или пък не толкова...
                      Опозицията и да ги чете и да не ги чете все тая. То за това трябва пипе.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Трябваше да се появи тема, свързана с ядрената енергетика, за да разбера много колеги от форума с икономическо и финансово образование. Когато те пищяха, че се говорят глупости във форума, аз си виках - "тия пък тежкари какво ми се отварят". Сега разбрах за какво става дума - извинявайте колеги, ако съм говорил глупости и съм Ви обидил.

ТОЛКОВО МНОГО ТЪПОТИИ, КОЛКОТО СА НАПИСАНИ В ТАЯ ТЕМА, НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! ХОРА, СПРЕТЕ СЕ!

P.S. Визирам "ядрената част" от темата. От нефт, нефтопроводи и т.н. нищо не разбирам.
                        Защо руснаците не направят ядрени централи в Русия и да ни продават ток???!!!

Коментар

Коментар

• netware5, като те чете човек остава с впечатление, че си някой ядрен гуру. Какво не ти харесват "ядрените" мнения? Сподели с нас.

Коментар

• "А и никъде досега не съм прочела или чула за други ясни енергийни проекти като алтернатива!"

Има, има. Чети по внимателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                                Гледам, че сте политизирали темата, както за съжаление се случва и с много други теми, на които би трябвало да гледаме през призмата на нашите интереси (не само финансови разбира се).

Румъния и Гърция нямаше да се поколебаят да вземат Потока и тогава щяхме да слушаме коментари как правителството е преебало България и т.н.

Колкото за АЕЦа най-важното е да стане максимално бързо!!! Вижте Тракия и деленето на баница четири години – загубите са огромни.

При тези договори става дума за нещо много по-сериозно обаче – в дългосрочен план енергийна независимост, а в краткосрочен стабилни финансови потоци в евро
                                Именно!
                                Като си мисля за Тракия се чудя кой спечели от това забавяне - никой, според мен.Дори играчите останаха същите...Загубите - ясни!

Политическата конюнктура, общо взето не променя статуквото.

А и никъде досега не съм прочела или чула за други ясни енергийни проекти като алтернатива!

Коментар

Working...
                                X