IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
    Защо им е на руснаците АЕЦ, на който въпреки всичко шалтера е в БГ, като могат да го заменят с газ, на който кранчето е в Русия? Последните години АЕЦ или ГАЗ промотират в Европата? А, както бе казал някой тук, дори на Меркел ще й се наложи да си върне думите назад, нищо, че е природозащитник )
    .......................
    +1
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Със сигурност има управляващ експеримента ! Акулите не еволюират и при тях този процес е спрян , ракът при тях не се наблюдава а той е механизма за еволюция.
      Раковите клетки са върха на еволюцията на клетката ( на върха на хранителната верига) - по своята същност те са безсмъртни.....Само "човечетата" са близки до тях......

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Кво ти пречи да си цял живот атеист и накрая на смъртния одър, ако имаш време де , се разкаеш? Примерно затова, че ежедневно си плюл правителството.
        Ааааа, недей така! Не съм го плюл ежедневно. Има три-четири дни по Нова година бях на Предела до Разлог и нямах мобилна интернет връзка с М-тел. Някаква гадна сянка. И телефон нямах, почти. На сто метра имаше връзка, ама да ходя из снега с лаптопа....?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• gigow

Със сигурност има управляващ експеримента ! Акулите не еволюират и при тях този процес е спрян , ракът при тях не се наблюдава а той е механизма за еволюция.
          D.Y.F-091066

Коментар

• -Че то това, нашето, правителство ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

За наше съжаление може би си прав
              .

Аз не вярвам в теорията за световната конспирация, ама не вярвам и в Бога, но както казват някои "Ами ако наистина Го има?".
              Ако няма бог и вярваш-няма нищо. Ще си като другите. Умираш и това е. Ама ако не вярваш, а пък го има-то си здравата прецакан!
              Кво ти пречи да си цял живот атеист и накрая на смъртния одър, ако имаш време де , се разкаеш? Примерно затова, че ежедневно си плюл правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Никой от България не може нито да спре или пък почне строеж на централа , това с решението на Борисов и парламента е прах в очите на наивниците.!!!!! Разбираш ли - Бойко и парламента са безгласна буква по такъв въпрос ..и имитират вземане на решение. Съвсем на друго място е взето решението - във Вашингтон и в Москва и то е 100% съгласувано.България не е суверенна държава по такъв въпрос , от нас се иска да плащаме е да даваме мляко за да ни доят.

За наше съжаление може би си прав
                .

Аз не вярвам в теорията за световната конспирация, ама не вярвам и в Бога, но както казват някои "Ами ако наистина Го има?".
                Ако няма бог и вярваш-няма нищо. Ще си като другите. Умираш и това е. Ама ако не вярваш, а пък го има-то си здравата прецакан!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Смешници - не смешници, ама ние ще гризкаме дръвцето
                  Ние вече сме го гризнали бе пирамидален бате! 1милиард на вятъра в едно блато!!!!!!!!!!! Само затова трябва да изкарата "лудите на стадиона"/политиците/ и разстрел!!

Коментар

она е права у секо изречение, но единствено не в това, че АЕЦ си е ядрена мощност, която е високотехнологична и руснаците изнасят индустриален продукт с висока добавена стойност за разлика от газя, който е все едно аборигените да изнасят чер пипер! Иначе и във Великобритания умуват да поръчват реактори от Росатом, но нашите свински неуврели глави /политиците/ се надпреварваха да съобщят голямата новина, че Русия щяла да стъпи на ЕС пазара за атомно гориво. Те вече съ в стария ЕС! Смешници
                    Ще те разочаровам, че съм праВ и за първото На пазара целта не е ти да получиш нещо, а аз да си получа парите за това, пък ти ако искаш го ползвай - мисля, че и тук случая е такъв, даже мисля, че ще се появят компании и след Шеврон, които само ще искат да сключват договори, без реално да имат намерения за дейност в БГ, съдът ще им присъжда печалбата...
                    И битка м/у САЩ и Русия са алабалистики - тук интереса е общ - нищо хубаво не ги чака Балканите и идиотчетата у Бруксел (без Турция разбира се)...
                    Last edited by ona; 31.03.2012, 22:24.

Коментар

• gigow

Никой от България не може нито да спре или пък почне строеж на централа , това с решението на Борисов и парламента е прах в очите на наивниците.!!!!! Разбираш ли - Бойко и парламента са безгласна буква по такъв въпрос ..и имитират вземане на решение. Съвсем на друго място е взето решението - във Вашингтон и в Москва и то е 100% съгласувано.България не е суверенна държава по такъв въпрос , от нас се иска да плащаме е да даваме мляко за да ни доят.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Смешници - не смешници, ама ние ще гризкаме дръвцето

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
                          Защо им е на руснаците АЕЦ, на който въпреки всичко шалтера е в БГ, като могат да го заменят с газ, на който кранчето е в Русия? Последните години АЕЦ или ГАЗ промотират в Европата? А, както бе казал някой тук, дори на Меркел ще й се наложи да си върне думите назад, нищо, че е природозащитник )
                          Колкото до газа и АЕЦ-а, сравнението много ми прилича на страха на някой хора от самолети - много по-верочтно е да умре човек по родните пътища! (питайте рибарите от Мексиканския залив) http://dnes.dir.bg/news/novi-pazar-g...-10863704?nt=4
                          она е права у секо изречение, но единствено не в това, че АЕЦ си е ядрена мощност, която е високотехнологична и руснаците изнасят индустриален продукт с висока добавена стойност за разлика от газя, който е все едно аборигените да изнасят чер пипер! Иначе и във Великобритания умуват да поръчват реактори от Росатом, но нашите свински неуврели глави /политиците/ се надпреварваха да съобщят голямата новина, че Русия щяла да стъпи на ЕС пазара за атомно гориво. Те вече съ в стария ЕС! Смешници

Коментар

Аз все по често си мисля, че пуделите са оставени на воля да си лаят, защото Путин знае от наши кадри на ДС, че скоро пудулите ще ги острижат и евтаназират и следващото коалиционно правителство ще има учудващ консенсус по рентабилността от строеж на втора атомна. За това и началника /Путин/ им е отпуснал каишката.
                            Колкото до газа и АЕЦ-а, сравнението много ми прилича на страха на някой хора от самолети - много по-верочтно е да умре човек по родните пътища! (питайте рибарите от Мексиканския залив) http://dnes.dir.bg/news/novi-pazar-g...-10863704?nt=4

Коментар

• Аз все по често си мисля, че пуделите са оставени на воля да си лаят, защото Путин знае от наши кадри на ДС, че скоро пудулите ще ги острижат и евтаназират и следващото коалиционно правителство ще има учудващ консенсус по рентабилността от строеж на втора атомна. За това и началника /Путин/ им е отпуснал каишката.

Коментар

• -Някои трябва да увиснат за топките от първото дърво

Коментар

Working...
                                X