IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    и си признай, че си бил неинформиран!
    И това го казва никът, който до преди малко повтаряше като латерна, че действащите реактори в Япония били 15
    (Фори, прочете ли колко са на линка, който ти дадох да се информираш )

Явно няма да дочакам някакви данни от теб, Фори, с които да можеш да подкрепиш лъжите си ...
    А и нямам време, защото вече трябва да излизам за да изпия едно хубаво питие в компанията на една хубава дама

А ти, Форка, следващият път, когато пак решиш да пускаш миризливи партенки - оглеждай се и стискай палци бате Джими да не е наоколо и да те изобличи за пореден път!

Айде приятна вечер и със здраве!

P.S.
    за мен е единствено от значение благоденствието на народа
    Фори, ама ти си почнал да ги плещиш досущ като някой мазен политик - и те винаги са "...за благото на народа, в името на народа"
    Last edited by Jimmy; 26.07.2012, 19:54.
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
      че действащите реактори в Япония към момента не са 2, както твърдях аз, а 15 - както..
      жимков, бъди мъж поне веднъж и си признай, че си бил неинформиран! Няма значение дали са 2, 2х2, 10, или 20. Единственото което има значение е, че дори Япония след бедствието Фукушима, не може да си позволи бъдеще без АЕЦ!

Другото което има значение е, че с всеки месец задействаните АЕЦ в Япония ще се увеличават за ужас на платените драскачи като теб.... Ти дори не можеш да си представиш, че аз съм свободен човек и за мен е единствено от значение благоденствието на народа, а не на някоя партийка от която ми зависи заплатката... За какво изобщо да споря с теб?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Именно де!!!
        Именно де!!!

Когато пиша винаги слагам хипервръзка към източниците за разлика от лаладжиите в това форумче
        И аз, Фори, продължавам да чакам някоя от твоите любими хипер-супер-мега връзки, от която да е видно, че действащите реактори в Япония към момента не са 2, както твърдях аз (и както показват фактите), а 15 - както лъжеше ти ....
        Last edited by Jimmy; 26.07.2012, 19:39.

Коментар

То кой колко знае се видя от фактите
          Именно де!!! Добре че съм аз, да прочетеш нещо в инвесторчето за което съм писал... Иначе и досага щеше да си въобразяваш, че Япония се е отказала от АЕЦ!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не знаеше....
            То кой колко знае се видя от фактите, Форка (прочете ли колко са действащите реактори, Форка )

Разбира се, предположението ми, че е възможно поне веднъж да постъпиш като мъж и да се извиниш за глупостите, които написа, се оказа неоснователно ...

затова ми посочи Япония като аргумент против АЕЦ Белене?
            Той поста ми си стои и е кристално ясно защо ти посочих Япония, когато ми говореше за ниски цени - щото в тия цени все забравяте да включите много неща, и най-вече най-важното - че като стане фал, има едни десетки милиарди, които трябва да се платят от данъкоплатците. Без да говорим за щети, които са неоценими, като здравето на хората и пораженията върху природата.

Коментар

- толкова пъти вече ти изобличавах лъжите в тоя форум
              жимков, признай си и ще ти олекне! Не знаеше, че в Япония има рестартирани реактори и затова ми посочи Япония като аргумент против АЕЦ Белене?... А то какво се оказа, че въпреки цената на Фукушима японците рестартират реакторите си защото АЕЦ няма алтернатива!...

Няма се пауашиш, жимков. До половин година всичките 50 реактора ще бъдат в Япония активирани!!!

Коментар

Нямаш толкова акъл, жимков. Когато пиша винаги слагам хипервръзка към източниците за разлика от лаладжиите в това форумче, на които ти си достоен представител...

Ти дори не знаеше, че японците имат рестартирани ядрени реактори! И ще ми говори против АЕЦ Белене като дава за пример Япония?!.... жимков... опять двойку!

Форкааааааа, вече почвам да си мисля, че си нещо като мазохист - толкова пъти ти изобличавах лъжите в тоя форум, а ти продължаваш с жалките пропагандни опити

Даже ако бях гадно копеле - можех да се хващам всеки път на басове с теб и досега да съм ти изпразнил банковата сметка, ако има нещо в нея
                Имам обаче принцип - не се хващам на бас, когато съм 100% сигурен, че ще спечеля - не е честно просто ...

И понеже спомена нещо за хипервръзки - айде чети ФФФФнимателно тук, Форка, и се просвещавай:
                Current Status of the Nuclear Power Plants in Japan

Разбира се, моята информация е малко стара - демек - от вчера
                Може пък нощес джапанките да са пуснали 13 реактора и действащите реактори да са станали не 2, а 15
                И ако ти ми покажеш инфо, че наистина са пуснали от вчера до днес още 13 реактора, аз ще си посипя главата с пепел и ще те черпя бутилка "Чивъс"
                В противен случай обаче, ако си мъж , а не ***ка - трябва да кажеш тук публично:
                "Извинявай, бате Джими, объркал съм се нещо!"
                и понеже днес съм в добро настроение , ще приема, че наистина не си знаел, а не че продължаваш съзнателно с фалшивата пропагандата и партенките
                Last edited by Jimmy; 26.07.2012, 19:29.

Коментар

ДОРИ СЛЕД БЕДСТВИЕТО ФУКУШИМА ЯПОНИЯ В МОМЕНТА ПУСКА ЯДРЕНИТЕ СИ РЕАКТОРИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ, ЗАЩОТО ЕНЕРГИЯТА ОТ АЕЦ НЯМА АЛТЕРНАТИВА!
                  Ти правиш ли разлика между тези реактори, които са построени еди кога си в Япония и Белене, който АЕЦ ще е съвсем нов, съвсем скъп, излишен и с огромен финансов риск? И забележи че Япония строи АЕЦ защото няма друг изход и само за собствените си нужди. Ако построим Белене ние ще сме единствените идиоти в света, направили на днешен етап АЕЦ за да изнасят ток. В САЩ между другото имат 104 реактора, всичките пуснати до 1993г и нито един след това. Имат обаче евтини въглища, а вече и газ. В ЕС от 20 години също почти няма нов АЕЦ. Обаче ние нали си знаем постулата от 40 години "ядрената енергия е най-евтина, няма алтернатива, ако е и руска е без пари ...", може да започнем АЕЦ за 20 милиарда без елементарни сметки, каквото са и направили Първанов и Р.Овч.

И референдумите са наистина демокрация, но се използват за отчитане на желанията на обществото, а не за решаване на математически задачи. Да решаваме с референдум и гласовете на Евророма и сума изкуфели старци дали 2+2 е 4 или Белене ще е печеливш е повече от идиотизъм.

Коментар

да те изловя за 36-ти път
                    Нямаш толкова акъл, жимков. Когато пиша винаги слагам хипервръзка към източниците за разлика от лаладжиите в това форумче, на които ти си достоен представител...

Ти дори не знаеше, че японците имат рестартирани ядрени реактори! И ще ми говори против АЕЦ Белене като дава за пример Япония?!.... жимков... опять двойку!

Коментар

Тц... жимков. За 2 реактора пише само в статията от вчера а иначе процеса върви поне от 3-4 месеца и пуснатите реактори вече са поне 15!!!
                      Тц ... Форка, както обикновено - пишеш измислици, и както обикновено - имаш лошия късмет да надникна във форума и да те изловя за 36-ти път .
                      В момента в Япония има 2 (два) действащи реактора, запиши си го някъде и си го прочети няколко пъти, да го осъзнаеш и да не спориш с батко си
                      Last edited by Jimmy; 26.07.2012, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        И е ясно, че Forex Master изобщо не чете Инвестора, иначе щеше да знае кой е Георги Ганев.
                        Не зная кой е Георги Ганев, но ако той четеше какво е написал Forex Master-a в инвесторчето щеше да се изчерви поне 2 пъти, като разбере какви небивалици е предлагал вместо референдум....

Коментар

С референдум, жимков... Референдума е част от демокрацията. В страна като Швейцария се управляват изключително с референдуми!

Тава само дебил може да го предложи... Все едно като има избори и спечелят гербаджиийте, аз да кажа който е гласувал за герб нека го управлява герб. Аз съм гласувал за други и на мен гербаджийския премиер, министър или кмет не са ми никакви?!?!... Нали е много кретенско, а?
                          Така, така. Да направим референдум, за да откраднем 11 млрд. евро държавна пара. Като че ли малко хора са дадени на прокуратурата заради крадливия проект АЕЦ Белене. Това само комунист-русофил може да го измисли и пропагандира...

И е ясно, че Forex Master изобщо не чете Инвестора, иначе щеше да знае кой е Георги Ганев. Ето например:
                          http://www.investor.bg/imenata-na-bi...zonata,137025/

Но то комунистите-русофили са скарани с икономическия начин на мислене. На тях е присъщ само крадливия начин на мислене.

Коментар

Има 2 (два) действащи реактора в момента,от общо 50.
                            Тц... жимков. За 2 реактора пише само в статията от вчера а иначе процеса върви поне от 3-4 месеца и пуснатите реактори вече са поне 15!!!

Коментар

Е, ама как да стане....
                              С референдум, жимков... Референдума е част от демокрацията. В страна като Швейцария се управляват изключително с референдуми!

...Тези, които много искат проектът “Белене” да се осъществи, могат да се подпишат в подписката срещу сериозни суми пари - техни си пари, техен си риск. Тези, които по-малко искат, но все пак са “за”, могат да се подпишат за по-малки суми - пак техни си пари, техен си риск. А тези, които не го искат, имат възможността да не се подписват и да не участват - тяхно си решение, техен си риск (да пропуснат бъдещи печалби)....
                              Тава само дебил може да го предложи... Все едно като има избори и спечелят гербаджиийте, аз да кажа който е гласувал за герб нека го управлява герб. Аз съм гласувал за други и на мен гербаджийския премиер, министър или кмет не са ми никакви?!?!... Нали е много кретенско, а?

Коментар

А иначе, от 3-4 месеца насам реактори се рестартират по цяла Япония.
                                да се рестартират ..., колко да се рестартират
                                Има 2 (два) действащи реактора в момента,от общо 50.
                                Last edited by Jimmy; 26.07.2012, 18:17.

Коментар

Working...
                                X