Първоначално изпратено от ona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСъс сигурност има управляващ експеримента ! Акулите не еволюират и при тях този процес е спрян , ракът при тях не се наблюдава а той е механизма за еволюция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКво ти пречи да си цял живот атеист и накрая на смъртния одър, ако имаш време де , се разкаеш?Примерно затова, че ежедневно си плюл правителството.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
За наше съжаление може би си прав.
Аз не вярвам в теорията за световната конспирация, ама не вярвам и в Бога, но както казват някои "Ами ако наистина Го има?".
Ако няма бог и вярваш-няма нищо. Ще си като другите. Умираш и това е. Ама ако не вярваш, а пък го има-то си здравата прецакан!Примерно затова, че ежедневно си плюл правителството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНикой от България не може нито да спре или пък почне строеж на централа , това с решението на Борисов и парламента е прах в очите на наивниците.!!!!! Разбираш ли - Бойко и парламента са безгласна буква по такъв въпрос ..и имитират вземане на решение. Съвсем на друго място е взето решението - във Вашингтон и в Москва и то е 100% съгласувано.България не е суверенна държава по такъв въпрос , от нас се иска да плащаме е да даваме мляко за да ни доят.
За наше съжаление може би си прав.
Аз не вярвам в теорията за световната конспирация, ама не вярвам и в Бога, но както казват някои "Ами ако наистина Го има?".
Ако няма бог и вярваш-няма нищо. Ще си като другите. Умираш и това е. Ама ако не вярваш, а пък го има-то си здравата прецакан!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСмешници - не смешници, ама ние ще гризкаме дръвцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеона е права у секо изречение, но единствено не в това, че АЕЦ си е ядрена мощност, която е високотехнологична и руснаците изнасят индустриален продукт с висока добавена стойност за разлика от газя, който е все едно аборигените да изнасят чер пипер! Иначе и във Великобритания умуват да поръчват реактори от Росатом, но нашите свински неуврели глави /политиците/ се надпреварваха да съобщят голямата новина, че Русия щяла да стъпи на ЕС пазара за атомно гориво. Те вече съ в стария ЕС! СмешнициНа пазара целта не е ти да получиш нещо, а аз да си получа парите за това, пък ти ако искаш го ползвай - мисля, че и тук случая е такъв, даже мисля, че ще се появят компании и след Шеврон, които само ще искат да сключват договори, без реално да имат намерения за дейност в БГ, съдът ще им присъжда печалбата...
И битка м/у САЩ и Русия са алабалистики - тук интереса е общ - нищо хубаво не ги чака Балканите и идиотчетата у Бруксел (без Турция разбира се)...Last edited by ona; 31.03.2012, 22:24.
Коментар
-
gigow
Никой от България не може нито да спре или пък почне строеж на централа , това с решението на Борисов и парламента е прах в очите на наивниците.!!!!! Разбираш ли - Бойко и парламента са безгласна буква по такъв въпрос ..и имитират вземане на решение. Съвсем на друго място е взето решението - във Вашингтон и в Москва и то е 100% съгласувано.България не е суверенна държава по такъв въпрос , от нас се иска да плащаме е да даваме мляко за да ни доят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеЗащо им е на руснаците АЕЦ, на който въпреки всичко шалтера е в БГ, като могат да го заменят с газ, на който кранчето е в Русия? Последните години АЕЦ или ГАЗ промотират в Европата? А, както бе казал някой тук, дори на Меркел ще й се наложи да си върне думите назад, нищо, че е природозащитник)
Колкото до газа и АЕЦ-а, сравнението много ми прилича на страха на някой хора от самолети - много по-верочтно е да умре човек по родните пътища! (питайте рибарите от Мексиканския залив) http://dnes.dir.bg/news/novi-pazar-g...-10863704?nt=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз все по често си мисля, че пуделите са оставени на воля да си лаят, защото Путин знае от наши кадри на ДС, че скоро пудулите ще ги острижат и евтаназират и следващото коалиционно правителство ще има учудващ консенсус по рентабилността от строеж на втора атомна.За това и началника /Путин/ им е отпуснал каишката.
)
Колкото до газа и АЕЦ-а, сравнението много ми прилича на страха на някой хора от самолети - много по-верочтно е да умре човек по родните пътища! (питайте рибарите от Мексиканския залив) http://dnes.dir.bg/news/novi-pazar-g...-10863704?nt=4
Коментар
-
Аз все по често си мисля, че пуделите са оставени на воля да си лаят, защото Путин знае от наши кадри на ДС, че скоро пудулите ще ги острижат и евтаназират и следващото коалиционно правителство ще има учудващ консенсус по рентабилността от строеж на втора атомна.За това и началника /Путин/ им е отпуснал каишката.
Коментар
Коментар