Абе, то са провеждани успешни опити, ама само с фотони. Тъй като всеки атом или друга "елементарна частица" е абсолютно идентична на всяка друга от вида си във Вселената, то и новопоявилото се копие е същото (не можеш да кажеш това е единия фотон, а онова е другия,който си го бях надписал). Ама как ще копираш човешко същество? Цялата вселена да използваш като носител на информация, пак няма да запаметиш всички комбинации и връзки. А и какво ще излезе от другата страна? Дали това ще си ти или твое идеално неразличимо копие с твоите личностни качества, спомени и мисли, но започнало своя живот едва преди секунди? За копието и страничните наблюдатели всичко ще е ОК, но ти от онзи свят ще се чудиш защо близките ти не скърбят за теб. Светът е много повече от квантова механика.
Импе, вместо да гадаем бъдещето, я ми кажи твоята прогноза за PAMPO,защото започнах малко да се притеснявам...
Импе, вместо да гадаем бъдещето, я ми кажи твоята прогноза за PAMPO,защото започнах малко да се притеснявам...
Коментар