IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    лордове ли са?
    Не, Ратенко, всякакви са. Бих ти дал много примери, но темата е за наеми и имоти. Но в това понятие не влагам хора в по-ниско или затруднено материално положение. Уважавам свестните и свестните бедни хора. Не понасям задниците, било то столичани или папуаси. Спирам с тая тема.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Измисли формула за привличане само на интелигентите от прованса. Тя София си има и много местни цървули, открояващи се като звезди на небе.
      лордове ли са?
      препоръка е

Коментар

Да, има логика в това.
        Има я. Вкарваш годишен данък 100-200 лв. на кв. м., пада драстично търсенето на жилища, оттам пада и предлагането и цените скачат. Няма да има цървули по улиците, ще бутнат всички коптори и София ще е умен и красив европейски град.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Утрояване на цените на жилища и наеми ще свърши работа
          Да, има логика в това.

Коментар

Измисли формула за привличане само на интелигентите от прованса.
            Утрояване на цените на жилища и наеми ще свърши работа

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Добре де.....как може да ви радва, че София се пълни с цървули от прованса и заприличва на оная картина на художника на тоалетни? Или малкия личен интерес пак слагаме над Родината?
              Измисли формула за привличане само на интелигентите от прованса. Тя София си има и много местни цървули, открояващи се като звезди на небе.

Коментар

Какво да ги правим хората, да ги гоним ли, не бива и не може. Но като рекли София, та София.
                http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197023
                Добре де.....как може да ви радва, че София се пълни с цървули от прованса и заприличва на оная картина на художника на тоалетни? Или малкия личен интерес пак слагаме над Родината?
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Какво да ги правим хората, да ги гоним ли, не бива и не може. Но като рекли София, та София.
                  http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197023

Коментар

• Наемите вървят бавно но нагоре. Потврждавам го и аз - лични наблюдения и активен участник в пазарЯ.
                    http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196993

Коментар

някой виждал ли е колежката бибиткина?
                      искам да я питам колко гори инсинията дето наскоро купи на сина си...
                      Ти остави колко гори, ама ако знаеш какво й е обслужването..

Един познат има новата - след 2012 г. - обслужването й излиза по-скъпо от това на Мерцедес Е класа.. Както искаш, така го смятай.

Коментар

някой виждал ли е колежката бибиткина?
                        Питай за данъка в общината колко и е, и става ли на газ да се сложи Инсигнията.
                        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• някой виждал ли е колежката бибиткина?
                          препоръка е

Коментар

Ти разходи по жилище имаш ли. Данъци?
                            имам, имам, благодаря, че попита
                            препоръка е

Коментар

Радвам се че ти харесва. Данъка е по-висок с оглед локацията и факта че не ми е основно жилище. Така съм подал данъчната декларация. Освен това съм платил данък за 2016, както и данъка от влизането във владение през 2015 до края на същата година. Другото е сградна инсталация на ТЕЦ, спряна е топла вода и парно, в смисъл подал съм към Топлофикация и фирмата за топлинно счетоводство че не ползвам. Но всъщност и сега тече топла вода. Но симпатягите ми начислили по данни от предишния собственик по 11 лв на месец топла вода за около година, толкова е плащал той преди. Така 130 лева от тези са надчислени. Питах в Топлофикация, приспадат се или се връщат дори кеш, както пожелаеш. По 5 лева разходи към сградата, входа, минимално ток, я има, я няма 4,50 досега и това е.
                              Така че това са фактите. Ти разходи по жилище имаш ли. Данъци?
                              браво браво.съвсем малка загуба

Коментар

браво, браво хубава история
                                Радвам се че ти харесва. Данъка е по-висок с оглед локацията и факта че не ми е основно жилище. Така съм подал данъчната декларация. Освен това съм платил данък за 2016, както и данъка от влизането във владение през 2015 до края на същата година. Другото е сградна инсталация на ТЕЦ, спряна е топла вода и парно, в смисъл подал съм към Топлофикация и фирмата за топлинно счетоводство че не ползвам. Но всъщност и сега тече топла вода. Но симпатягите ми начислили по данни от предишния собственик по 11 лв на месец топла вода за около година, толкова е плащал той преди. Така 130 лева от тези са надчислени. Питах в Топлофикация, приспадат се или се връщат дори кеш, както пожелаеш. По 5 лева разходи към сградата, входа, минимално ток, я има, я няма 4,50 досега и това е.
                                Така че това са фактите. Ти разходи по жилище имаш ли. Данъци?

Коментар

Working...
                                X