Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИзмисли формула за привличане само на интелигентите от прованса. Тя София си има и много местни цървули, открояващи се като звезди на небе.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа, има логика в това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеУтрояване на цените на жилища и наеми ще свърши работаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИзмисли формула за привличане само на интелигентите от прованса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеДобре де.....как може да ви радва, че София се пълни с цървули от прованса и заприличва на оная картина на художника на тоалетни? Или малкия личен интерес пак слагаме над Родината?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКакво да ги правим хората, да ги гоним ли, не бива и не може. Но като рекли София, та София.
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197023Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Какво да ги правим хората, да ги гоним ли, не бива и не може. Но като рекли София, та София.
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=197023Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Наемите вървят бавно но нагоре. Потврждавам го и аз - лични наблюдения и активен участник в пазарЯ.
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196993Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенякой виждал ли е колежката бибиткина?
искам да я питам колко гори инсинията дето наскоро купи на сина си...
Един познат има новата - след 2012 г. - обслужването й излиза по-скъпо от това на Мерцедес Е класа.. Както искаш, така го смятай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенякой виждал ли е колежката бибиткина?
искам да я питам колко гори инсинията дето наскоро купи на сина си...г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТи разходи по жилище имаш ли. Данъци?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеРадвам се че ти харесва. Данъка е по-висок с оглед локацията и факта че не ми е основно жилище. Така съм подал данъчната декларация. Освен това съм платил данък за 2016, както и данъка от влизането във владение през 2015 до края на същата година. Другото е сградна инсталация на ТЕЦ, спряна е топла вода и парно, в смисъл подал съм към Топлофикация и фирмата за топлинно счетоводство че не ползвам. Но всъщност и сега тече топла вода. Но симпатягите ми начислили по данни от предишния собственик по 11 лв на месец топла вода за около година, толкова е плащал той преди. Така 130 лева от тези са надчислени. Питах в Топлофикация, приспадат се или се връщат дори кеш, както пожелаеш. По 5 лева разходи към сградата, входа, минимално ток, я има, я няма 4,50 досега и това е.
Така че това са фактите. Ти разходи по жилище имаш ли. Данъци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебраво, браво хубава история
Така че това са фактите. Ти разходи по жилище имаш ли. Данъци?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар