Първоначално изпратено от cool_alyn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Аз пък искам да питам как виждате връзката между наемите и демографията? Засега нещата вървят добре, но при това намаляващо, остаряващо и с увеличаващ се процент на етническо присъствие на ромите мисля, че в бъдеще нещата няма да са толкова розови. За София казват, че населението ще расте, но какво като расте, ако прираста е главно от роми, много от които знаем, че не са конкурентноспособни на пазара на труда?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не, офертни цени за малоумници
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеВ Студентски наемите са полудели, едностаен мизерен апартамент се отдава за 600 лева..Нормално ли е това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеВ Студентски наемите са полудели, едностаен мизерен апартамент се отдава за 600 лева..Нормално ли е това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеЕдна позната сега търси усилено апартамент и нещата доста за загрубяли в последно време, 350 евро за едностаен в окаяно състояние....
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеЕдна позната сега търси усилено апартамент и нещата доста за загрубяли в последно време, 350 евро за едностаен в окаяно състояние....
кой квартал?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Даже се изразих неточно. Имах предвид в Бг съм живял на квартира. А и в момента живея. И наемът ми възлиза на 855€. Това е положението. Кой те пита искаш ли, не искаш ли. Като не искаш стоиш си дома, копаш си, правиш си ракийцата, винцето, гледаш си кокошчици, прасето. И пей сърце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Таралясника си го поправям сам ...нямам идея.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Споко Майна, и аз съм живял на квартира. Не е толкова зле. Защо българина презира наемодателя, адвоката, доктора, а майстора дето му поправя таралясника тачи и го търси. Имаш ли някаква идея?
Коментар
Коментар