IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За много години съкооператори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
      И аз утре отлитам за Winslow Gardens. Т. е., за обикновина селска къща в подбалкана. Но ще трябва да мина през BILLA, щото за цяла година не съм си ползувал купоните за безплатна храна от фирмата. И ще нафраскам багажника със всевъзможни вкусотии и питиета. Да живей капитализма! Ако липсвам във форума, то ще е че съм още махмурлия! Весели празници на всички!

pieneto i cigarkite v Billa ne gi davat s kuponi samo s cash, obache takmo shte vzemesh mnoooogo mandja

veselo prekarvane i uspeshna nova godina !

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
        128 е с или без общите части?
        без общите части.

Коментар

• И аз утре отлитам за Winslow Gardens. Т. е., за обикновина селска къща в подбалкана. Но ще трябва да мина през BILLA, щото за цяла година не съм си ползувал купоните за безплатна храна от фирмата. И ще нафраскам багажника със всевъзможни вкусотии и питиета. Да живей капитализма! Ако липсвам във форума, то ще е че съм още махмурлия! Весели празници на всички!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Знаеш ли кога ще хванеш HDtv - там, точно на кукуво лято, ти бъди сигурен че за икономия и интернета ще ти е гаден, да не кажа БТК !!!!!! поживем увидим, нали знаеш

Коментар

• AP, не отчиташ, че в Силвър Сити цената включва не само гаража, но и общите части. Тогава сметката излиза друга. Уйнслоу ти калкулират и общите части по цена на жилището. Иначе е по-малък комплекс 196 апартамента.
              AGK

Коментар

• _re

Коментар

• Първоначално изпратено от AGK
                  15000 евро за паркомясто!!!!
                  Аз купих в Силвър сити www.silvercity-sofia.com
                  Там подземният гараж (гараж!!) е включен в цената на апартамента.
                  Така е. Аз също гледах комплекса. В цената на апартамента също влизат и довършителните работи.
                  Ако не герша, обаче, (поправи ме ако не е така), на площ от 9 дка ще има само 3 дка зеленина, а апартаментите са повече от тези в Уинслоу (не помня точно колко). И с тези високоетажни блокове ми се стори ... брррр.
                  А цените не бяха твърде различни от тези на Уинслоу.

Сетих се и реших да добавя. Апартамент, който си харесах там+гараж+довършване излизаше около 170к Евро.
                  Същия като размер апартамент в Уинслоу+паркомясто (за 8500) и без включено довършване ще ми излезе около 135 к Евро. Разликата от 35к Евро ще е предостатъчна за отлично довършване+супер обзавеждане.

Не оспорвам твоя избор. Споделям защо аз не го избрах.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година.

Коментар

• 15000 евро за паркомясто!!!!
                    Аз купих в Силвър сити www.silvercity-sofia.com
                    Там подземният гараж (гараж!!) е включен в цената на апартамента.

Коментар

• stiga ste sravnqvali Sofia s Moskva!!! ili NY ili koito i da bilo golqm grad v USA i EU. ima si polojitelni strani i mnogo otricatelni:

temata e za WG(Winslow Gardens = WohnGemeinschaft)
                      ---------------------------------------------------------------------------
                      Лимекс Сити получи разрешително за строеж на комплекса “Уинслоу Гардънс”
                      21 Декември 2007 | 12:10

“Лимекс Сити” получи разрешително за строеж на жилищния комплекс от затворен тип “Уинслоу Гардънс”, съобщиха от дружеството .

Общото времетраене за осъществяване на проекта е 3 години, като първата негова част трябва да се въведе в експлоатация до края на 2009 година. Цялата планирана инвестиция за комплекса е в размер на 200 милиона лева, разпределена във времето, съобразно графика за изграждане на петте негови етапа.

Първата част - 24 млн. лева е вече реализирана, а останалата част от 180 млн. лева ще бъде реализирана в следващите 3 години, в това число – 100 млн. лева – за нежилищни разходи и 80 млн. лева - за жилищно строителство.

Очакваните данъци, които ще бъдат платени към бюджета за всички фази на проекта, са в размер на около 17.7 млн. лева. “Лимекс Сити” ЕАД ще създаде условия за разкриване на около 200 нови работни места след завършването на проекта. Същевременно ще се създадат и 230 косвени работни места в търговските зони и 2500 - в офисните зони.

“Уинслоу Гардънс” ще бъде ситуиран в столичния квартал “Манастирски ливади”. Първата му фаза на застрояване предвижда изграждането на 6 нискоетажни сгради, в които ще бъдат разположени 444 апартамента, както и обществена зона със СПА център, фитнес и басейн, ресторант, магазини, аптека, медицински кабинети, дневна занималня за деца, фризьорски салон, химическо чистене, полифункционална площ. Плътността на застрояването на сградите в жилищния комплекс ще бъде значително по-ниска от нормативно разрешената, така че да осигуряват достатъчно комфорт, семеен уют и спокойствие за обитателите.

“Уинслоу Гардънс” е първият жилищен комплекс в България с индивидуално газифициране. Всеки от обитателите му ще контролира сам този процес и ще заплаща разходите си директно на доставчика – концесионерът за района Софиягаз. Комплексът ще разполага с подземна пътна мрежа, което създава условия за големите паркови площи – близо 50% от територията му. Специално подбраните антиалергични дървесни видове в парка ще допринесат за комфорта на жителите на комплекса.

“Лимекс Сити” ЕАД е дъщерно акционерно дружество на “Прима Инвестмънтс” ЛТД, съвместно предприятие на “Уинслоу Дивелъпмънтс” OOД, което притежава 12% от него и RREEF - глобалното инвестиционно звено на Дойче Банк с участие от 88%. Основната дейност на сертифицираната компания е осъществяването на инвестиционния проект “Уинслоу Гардънс”

Коментар

• Само който е бил в Москва осъзнава, че няма нищо общо със София. Вижте само http://www.capitalgroup.ru/ и http://pik.ru/ Сравнението за цените е безпредметно. Особенно в качеството. Може да разгледате някои проекти, а също и какво е построено. Няма нищо общо с нашите схлупени апартаменти по 2,50м и стаи по 11-12м2. Това са тъжните реалности... Който иска да си купува такива кочинки. Нека да е 4000$/м2, но поне да е качествено.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

• А някой знае ли подробности за проекта на Winslow в Банкя?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                            Хм, при положение че аз съм почнал темата, всички мои постове са на място. А че има известен елемент на хумор съгласен.

Иначе - 4К долара са 2.7К евро, а при нас става дума за 1.1К евро. Ако оставим градът не вярващ на сълзи настрана защо не погледнем как са се изменяли цените във Варшава и Прага през първите 2 години след приемането им във ЕС?
                            Е, щом Москва е само 1,7 пъти по-скъпа от София, значи наистина постовете ти са на място :-):-):-)
                            Според мен само този за Москва не е, но... важното е да е уюутно в зелено!
                            Колкото до обяд в ресторант, Неграмотен, през 2000г имах не/щастието да ида в командировка с колеги в Москва. Контрагентите ни заведоха в един доста тузарски бар с куверт $1000 (на техни разноски!!! :-) ). Кво да ви кажа, бледи спомени... Не знам да има в Сф, колкото и да ни е хубава, а днес и доста студена, заведение с куверт поне $100.
                            А, бе, темата е смешна - да се сравнява София с Москва - Крачул и Малчо...
                            Но пък тук темата е за Градините.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                              ... Някой да знае дали са избрали строител, всъщност Снежи що не драснеш някой ред по този въпрос.
                              Инфо от миналата седмица - не са избрали още. Тече конкурса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от zlodeia
                                Georgi- аз много си обичам София, харесвам я повече от Москва
                                Тогава жилище в София няма как да е по-евтино от жилище в Москва! Толкова е хубава нашата столица Поне 5000 Е ще стане квадрата, а и обяд в ресторант ще е $100 ... Все пак всички обичаме София
                                Едното няма нищо общо с другото. И аз си обичам наше село! В Катино дере има три люпила на яребици. А в Азмака сме зарибили, и лятото ще се кефим на улова! Но това не значи чи една мастика в селската кръчма, ще стане колкото в Шератон!! Свикнал съм на динамиката на града, и повече от 3-4 дена, не мога изкара на село!!
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X