IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма, знам
    - за мен беше важно, доста време щеше да ми пести. В началото доста говорих с тях докато не фиксираха дължината на басейна на 24 метра.
    - Иначе басейните в района са просто ужасни, кръгли с колони в тях, има и няколко по 18 и 16 метра.

За каналите чакаха да направят колектора до края на май. Преди това не може да ги почнат.

Коментар

• Няма басейн обаче.... И сега да видим общината с отчуждаването на терените за улица как ще се справи, че без това и канал няма да има.

Коментар

• Акт 15

Позабавиха се, промениха замисъла в движение но поне нещо се появи на бял сват ))
        Единствено, което не ме радва е сивият цвят на
        фасадата и май тук се наблюдава известна промяна от първоначалният замисъл?

Чудно ми е всички ли дочакахме...

Коментар

• Е уиски няма да има със сигурност, защото пада прага на агресивност, но като имот със сигурност този затвор е по качествен от някои "комплекси от затворен тип" у нас.Само с квадратурата малко те цакат, ама за без пари-толкова

Коментар

• http://smile-bg.com/snimki/drugi/319...r-avstriq.html
            joda, как позна за панделата. ако за вечеря има и по двойно уиски ......
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• ...е ли панделата комплекс от затв тип?
              自由西藏

Коментар

• Някой има ли идея тези уинслоу дали строят?

Пролетта се бяха активизирали на думи, а дали на практика се строи нещо не знам.

това е от април http://www.winslowgardens.bg/news/n23.htm

интересно ако до пролетта ще вкарат 90 милки, то би трябвало вече да са вкарали поне 30, че и повече.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Между жилище в комплекс от така наречения затворен тип, и селска къща, бих предпочел къщата. Все повече започват да приличат на еднотипни комуналки. Няма къде човек да си опъне един шезлонг или хамак. Или маса на открито и едно барбекю като дойдат приятели. Е, и каква ми е файдата. Да спазвам благоприличие пред съседите!! Хайде де! Предпочитам самостоятелна градинка, и никой да не ми прави забележка че си пия бирата по бански пред вратата на жилището.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Днес как се смях на обед, попадна ми някакъв брой на имотно списание в ресторанта от 2008 г Е нема такива мазни мазни типове - само две мнения да цитирам.Едното е от мениджъра продажби на Уинслоу гардънс -снимал се е се едно утре заминава за марс и на некакви city of fountains -бледо английско чикиджийче,което уверява как цените в следващите 3 години ще се покачват с 15 %
                    Некой има ли информация за тези проекти какво става, демек вдигат ли се цените

Коментар

• Светът е голям и измама дебне отвсякъде.При толкова пирамиди ,фараони и балъци със милиони.Кой имал-дал,кой се минал-минал.Останалите да си чакат реда.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                        Правилно, това е реална опасност - да почнат да ги строят по някое време :-(. И ако нещата се оправят те ще ги построят и тях. Но май няма да се оправят толкова бързо. Като гледам какво става с Гърция и еврото, не знам какво ни се пише... Май да си потягаме панелките и да си налягаме парцалите :-).

Райфайзен дали са набълбукани с гръцки дълг?
                        Набалбукани са с БГ имоти на космически цени. Добре че взеха решение
                        да го довършат Уинслоу, щото с тия пишман "инвеститори" щяха да
                        пият студена вода.

Коментар

За момента не бързам по темата с връщането. Нека видим хората от Уинслоу какво ще направят/предложат. Тъкмо излязоха от пълния блокаж, смятам да им дам шанс.
                          Предполагам, ще опиташ да спазариш цената, защото ако не ме лъже паметта, те продадоха доста скъпо едни обещания които за сега не спазват.

Коментар

• За момента не бързам по темата с връщането. Нека видим хората от Уинслоу какво ще направят/предложат. Тъкмо излязоха от пълния блокаж, смятам да им дам шанс.

Коментар

Правилно, това е реална опасност - да почнат да ги строят по някое време :-(. И ако нещата се оправят те ще ги построят и тях. Но май няма да се оправят толкова бързо. Като гледам какво става с Гърция и еврото, не знам какво ни се пише... Май да си потягаме панелките и да си налягаме парцалите :-).

Ще успеете ли да си върнете парите?

Коментар

• Правилно, това е реална опасност - да почнат да ги строят по някое време :-(. И ако нещата се оправят те ще ги построят и тях. Но май няма да се оправят толкова бързо. Като гледам какво става с Гърция и еврото, не знам какво ни се пише... Май да си потягаме панелките и да си налягаме парцалите :-).

Коментар

Working...
                                X