Защото му излиза по-евтино.Не дава кеш за парцела а с продажбата на обектите финансира строежа.При равни други условия така му трябва по-малък първонаяален капитал.Не случайно и сульо и пульо вече строят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
Collapse
X
-
Проблемът идва от ниското ниво на контрол от страна на потребителите върху строителните фирми.
Да сте чули някой който да копува на зелено да е поискал да види някакъв отчет за финансовото състояние на строителната фирма?
За мене стои въпросът : Защо един строител е готов да даде огромни обещетения на собствениците на парцела а не е готов да плати много по малка сума в брой?
Коментар
-
Гледам колко много хора/потребители/са отвяряли темата , а малко въпроси.........и имена на фирми, си мисля ,че явно заслужаваме да ни лъжат ,щом никой не иска да споделя горчиви истини с други.
Май е по-важно за хората , да бъдат минати и други хора , след като някой бил излъган , отколкото да бъдат предпазени другите -БЪЛГАРЩИНА, какво да се прави)
Аз ще напиша една некоректна фирма:" ЕКСПРЕССТРОЙ" с г-н Куманов начело / дано няма други с това име ,които НЕ искам да засегна.
, за да знаят всички неговият "номер", а именно:
-събира пари , като предприемач , пострява сграда в груб строеж и заявява:
"Фалирах,бесете ме ,колете ме ,парите свършиха ,аз пари нямам вече , лошо си направих разчетите ." Засега от последните 3 негови сгради, два пъти е пребиван и толкова ,...после съсобствениците започват с години да търсят пари,строители, и т.н.....ужасии/защото общото у нас е и ничие/ и след 5-6 год. сами си довършват сградата и узаконяването и.
Затова : НАСЛУКА !
Коментар
-
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
В повечето случаи потребителят е прецакан и не може да направи нищо, а държанието им е повече от арогантно. Нека всеки който се сблъсквал с некоректно отношение от страна на фирми за недвижими имоти и строители да пише тука. Не трябва да оставяме чиста репутацията на тези, които не заслужават !Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар