IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректни фирми за недвижими имоти и строители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• предупреждение ви ен груп

Здравейте,

Искам да споделя за поредния мошеник и неговата фирма за сглобяеми къщи, сайдинг и не знам какво още. Спометатият човек се казва Никифор Горненски, а фирмата му Ви Ен Груп. Където и да чуете нещо за него, бягайте далече. Изключително некоректен,богат на обещания докато не завличе хората с пари и изобщо, ама изобщо не му дреме..

Коментар

• Строймир 2003 ООД София

Драги колеги,искам да ви предупредя за една фирма " Строймир 2003 ООД", която постъпи много некоректно с мен и с моята бригада.Та ако попаднете на нея не се захвщайте,защото не плащат никакви пари- дават по 20 лв за 11 работни дни,при уговорени 70 лв на ден,при това нямат никакво отношение към работниците,подиграват се с труда им и искат невъзможни неща за отрицателно време.Ще съм ви благодрен ,ако разпространите това мое мнение и опит за да се радвам,че поне с малко съм помогнал на някой .

Коментар

• Ама ти верно си бил мнооого тъп.Избрал си най-подходящия ник партнере

Коментар

• Искам да попитам дали някой от гостите във форома знае нешто за бургаска фирма Корект строй билдинг или партнерс.

Коментар

• М дааа. Лошо. Много нерви, много нещо. Не си заслужава спестяването на 5000-10000 евро.
            На залено пък излиза накрая на червено. Мисля си че в близките 20 години докато новото поколение не се излъже на старата примамка желаещи евтини жилища на зелено няма да има.
            Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• да върнем една стара тема!

Интересно ми е колко хора са дали капаро или вноска на БулБет във Варна за предстояща сграда в квартал Левски. Аз съм един с капаро, знам още едно семейство което е заплатило и първа вноска - 50%.
              Сградата трябваше да започне през Април 2008, а още няма нищо на мегдана. Само един изкоп колкото да не загубят разрешителното.
              Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Здравейте още веднъж
                За да бъда коректна реших да напиша, че Дилов все пак ми върна капарото от което съм много щастлива
                Отне ми около 2 месеца, много нерви и почти всекидневно звънене или в офиса или на него лично, но стана.
                Благодарна съм и на това!

Коментар

• http://dnes.dir.bg/2009/02/27/news40...html#sepultura

Ето един за списъка. От коментариете под статията може да се извади някое друго име.

Коментар

• Първоначално изпратено от aneti
                    Ехоооо ако някой е закупил жилище от "КОНДОР- ВАРОЛ БИЛДИНГ ГРУП" ООД с управител Васил Кънчев вСофия кв.Овча купел моля да се свърже с мен на тел: 0888322029
                    Ква Овча купел,кви пет лева?Това е сайт,в който пишат само ИНВЕСТИТОРИ и СПЕКУЛАНТИ.Финансови акули демек.

Коментар

• Ехоооо ако някой е закупил жилище от "КОНДОР- ВАРОЛ БИЛДИНГ ГРУП" ООД с управител Васил Кънчев вСофия кв.Овча купел моля да се свърже с мен на тел: 0888322029
                      анет

Коментар

• Ако някой има лични впечатления за фирма ГРИМИТ с управител Григор Борисов Митрев, моля да сподели мнение. Сайтът им е www.grimit.bg Интересува ме обектът им в квартал Витоша.

Коментар

• Търся хора които да са купили жилище от фирма "КОНДОР- ВАРОЛ БИЛДИНГ ГРУП' ООД.Жилище в София Овча купел или другаде.Моля обадете се на тел:0888322029
                          анет

Коментар

• Да - мога да кажа за кой обект става дума. Намира се на ъгъла на ул. Евлоги Георгиев и Железни врати

Коментар

• Re: некоректна строителна фирма от Варна

Първоначално изпратено от terrigal
                              Здравейте,
                              Виждам, че темата е стара, но тъй като е много подходяща за моя случай, реших да я подновя.
                              Искам да споделя своите неволи със строителната компания "Дилов Инвест" във Варна. Преди да подпиша предварителен договор с нея потърсих информация в интернет, но за съжаление не намерих мнения от техни клиенти. Надявам се с този пост да помогна на някой друг, който има намерение да се свърже с тази фирма.
                              И така моят проблем е следния. Научих, че Дилов има намерение да строи жилищен блок на место, много удобно за мен. Затова реших да се включа на зелено с цел да ми излезе по-евтино. Освен това не бързах да влизам в ново жилище - имам къде да живея, докато чакам.
                              Прегледах предварителият им договор и бях приятно изненадана от наличието на клауза в него, че в случай на разваляне на договора от една от страните, то Дилов ще възстанови платените до този момент от Купувача суми в пълен размер. Много се зарадвах, защото такава клауза не се среща често в предварителен договор, а съм изчела доста такива. Реших, че фирмата е стабилна и отговорна.
                              Да ама не, както казва Бучаров. Стана така, че получаването на строително разрешение за този обект явно влезе в задънена улица, заради някакви водопроводи, които минавали през парцела и Общината не искала да плаща за тяхното преместване и прочие..... Реших да се откажа от договора и си намерих друг апартамент. Отидох при Дилов и му обясних положението. Той не отрече, че има проблеми с този обект и се съгласи да ми върне депозита от 1000 Евро. Подадох молба за разваляне на договора, получих входящ номер и дотук с добрите отношения. Вече трети месец чакам да ми върнат парите. Звъня на Дилов, който ме взима за канарче и ми обяснява как той не се занимавал с парите, а си имал счетоводство за това. Счетоводството естествено вдига колективно рамене и казва "шефът трябва да нареди". Ето че днес научих, че имало списък с такива като мен, които чакат да им бъде възстановен депозита. Много бих се радвала, ако някой от тях се свърже с мен. Ако има такива пишете ми на mail: terrigal@abv.bg
                              Предполагам че ще ти върне парите, ама ще има нерви! Поне можеш ли да кажеш за кой обект става дума?
                              Всъщност Дилов винаги е строял ниско-качествено и евтино. Миналата седмица бях в една негова сграда на Каймакчелан,завършена е 2008, а вътре с мозайка каквато баща ми прави на вилата през 84г.
                              Успех!
                              Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Мдааа, темата ще става все по-актуална.

Коментар

Working...
                                X