IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дето ще ги купуваш един по един апартаментите - направо си направи строителна фирма и построи цяла кооперация. Ще ти излезе най-ефтино. Даже може да си спреш тока и водата на селската къща, че да финансираш фирмата. Що да финансираш ВиК и Енергото?

Коментар

• Помогнете на закъсалия човечец бря...:lol: :lol: :lol:

Коментар

• Re: Помогнете:Искам още един апартамент

Първоначално изпратено от ventutsy
        Хора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.Вязнамеряваме да купиме и трети апартамент,като и трите ще се дават под наем(с надежда да се самоизплати 3 ап.).Ние ще живееме на вилата на 30км от София.Молбата ми е да помогнете в решенията:коя банка да избера за кредита(като условието е апартамента да се изплаща не повече от 7год),да правя ли ипотека на някой от двата наши апартамента(за да мога да изплатя третия па бярзо -2г например).Приемам всякакви съвети и се надявам да вземеме решение ,вседствие на което да се радваме на нова придобивка-Нов апартамент.
        Още един, който е спал отвит!

Коментар

• Не мисля, че темата ти е за този форум, много е " интересна ".
          Ето ти все пак поле за размисъл

Коментар

• Драги ми ventutsy,

Хората на борсата всеки ден се борят с алчността и страха. Навярно сам ще намерите отговор на своя въпрос, ако тези две чувства са ви познати.

Коментар

• "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" )

Коментар

• Кажете каква марка кола карате? Каква марка дънки носите и на жена ви каква марка са й очилата...... аман от хвалебствени теми.

Коментар

• Помогнете:Искам още един апартамент

Хора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.Вязнамеряваме да купиме и трети апартамент,като и трите ще се дават под наем(с надежда да се самоизплати 3 ап.).Ние ще живееме на вилата на 30км от София.Молбата ми е да помогнете в решенията:коя банка да избера за кредита(като условието е апартамента да се изплаща не повече от 7год),да правя ли ипотека на някой от двата наши апартамента(за да мога да изплатя третия па бярзо -2г например).Приемам всякакви съвети и се надявам да вземеме решение ,вседствие на което да се радваме на нова придобивка-Нов апартамент.
                Working...
                X