IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ексклузив Пропърти АДСИЦ-София (5EX / EXPRO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Застреляният Занев бил спонсор на НДСВ

През 2007 г. убития Александър Занев става съдружник с един от добре известните босове в хазартния бизнес - Александър Тумпаров, във фирмата “Вада 07“. Най-силен тласък на бизнеса му дава приятелят му от детинство Михаил Кръстев. Двамата започват да въртят заедно предприемачество. Кръстев е познат най-вече с построената от него сграда на завод за окачени тавани, където се произвеждат изделия на “Хънтър Дъглас“. Двамата са в основата и на АДСИЦ “Ексклузив пропърти“ за привличане на инвеститори в недвижими имоти.
    Кръстев и Занев са сред основателите на първия мъжки “Лайънс клуб“ в столицата, който носи името “Свети Йоан“. Около тях са все замогнали се хора по време на строителния бум през последните 3 години. Членове са секретарят на столичната община Росен Желязков, бившият шеф на "Софийски имоти“ Александър Шопов, водещият на “Сделка или не“ Румен Луканов, както и общинският съветник Радослав Тошев.

http://dnes.dir.bg/2009/05/20/news4472810.html

Коментар

• сега си бършете задника с тези хартийки!тия са затънали до гуша в кредити,ама не ни дават никаква инфо!
      Никой не е по-силен от пазара!

Коментар

• къде си пламене да ми отвориш очите че само по тая позиция не съм губещ!Ако имаш възможност да ми кажеш как да стане така че да получавам заплата от тук ще съм ти благодарен...С поздрави от морето!Нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Съселът
          SEX1 удари кьоравото!

+400%

Коментар

• Nikrum,i ti si na zaplata mai))istinskata cena -150 000 na 1.12 i 65000 na 1.15.drugoto e za neprosvetenite!!I haide ve4e ne mi e interesna tazi akcia.

Коментар

• Ако си ги изхарчя с кеф някой ден ще се чудя що пенсията не стига за мляко...Тук ти посочваш проблеми които не са истински.Проблема е че никой не иска да продава.Ако си имал права доходността ти щеше да е 49.5%.Ти на това ли му викаш клатене?Дай боже всекиму такова.Струва ми се че това са реални резултати без клатене както е при другите недвижими имоти.Аз и колибка за 1000 лв не бих си купил без да проуча статут,тежести,реституциони искове, ПУП,кадастри и т.тн.Мислиш ли сериозно че някой ще изхарчи няколко милиона ей така за поляна до руското посолство?Освен ако няма артефакти от извънземни или свещения граал...

Коментар

• nikrum,s tia 2-3000 po-dobre zavedi jena ti na more.Golemite batkovci tuka samo takiva tarsiat da shruskat.Da be6e gi kupil kato prava i sega da napravi6 20%.A sega zapo4va klateneto i nagore za malkite ribki,ama to i ot zagubite 4ovek se u4i.Rusnacite ni6to niama da kupiat ,za6toto si imat edin kvartal zad stenite na posolstvoto.Ne se hvarliate nepodgotveni !!

Коментар

• Може би точно руснаци ще изкупят апартаментите?Този въпрос задавате ли си го?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Ако е вярно това за строителното не разрешение щеше да има много продавачи и малко купувачи.А ма то е точно обратното!Аз бих си купил 2-3кила от тези.Може точно заради близоста до посолството да се вдигат акциите?!?

Коментар

• ha???/ ... plamen4o ti si bil mn otvoren be??? az te popitah 4ove6ki ot kade ima6 tazi ot4ayva6to tapa informaciya a ti mi se zabi6.... pathetic

Коментар

• Alfatech,явно си на заплата при АДСИЦ-така 4е заработвай!!

Коментар

• plamene moje6 li da mi kaje6 koi /IP/ ti dade tazi informaciya ako ne te zatrudnyava razbira se

Коментар

• Ситуациятя е различна!
                            8+2 етажа на 20 метра от двора на руснаците.
                            Имам информацията от моя брокер защото исках да купя.
                            Всеки рискува своите пари.Ако беше само на "Тодор Александров"нямаше да се колебая.

Коментар

• Те и американците нямаше да позволят да се стори около тях обаче НИКМИ строят.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Тези ще го закъсат с имота в кв."Изгрев".
                                Руско посолство нямя да разреши да им гледат снайперисти в двора.
                                Не бих рискувал!

Коментар

Working...
                                X