IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земя в Бяла Варненско

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Относно Бяла, според скромното ми мнение, района е много перспективен с оглед на изграждането на Аквапарка и малкия пристан. Около града няма заводи и хиляди заведения, които да замърсяват водата и природата. Да не забравяме БЕЛИТЕ СКАЛИ, както и етнографския комплекс. Ако има заинтересовани - предлагаме земеделски земи, дворни места и къщи в Бяла и близкото до нея село Горица.
    За връзка Мария Дреновска 089996550 или asavia@data.bg

Коментар

• А може ли някой да ме ориентира за цени на терени в Пампрово?
      Предварително благодаря.

Коментар

• Браво

Първоначално изпратено от lubobo
        относно цените в Бяла, наистина Бяла няма потенциала на Обзор говоря за плажове, остава и само една морска гледка. цените в момента в лагерите са вече до около 100Е/кв.м, но сделки стават на макс. 70Е/кв.м.Кара дере, Бяла река Фитхез, Гликото, много и различни предложения, без първа линия разбира се. Никакви комуникации/път, вода, ток/ 6 месеца се опитвам да сменя статута на парцел във Фитхез и от РИОСВ Бургас ми искат какво ли не, при условие че има приет ПУП за тази местност. Как да дойдат чужденците при тези проблеми?
        Много мога да коментирам процесите в Бяла.
        Между другото предлагам УПИ на влизане в Бяла от Варна граничи с бензиностанцията на Петрол и Бяла около 5000кв.м цена 75Е/кв.м
        Много се радвам ,че не ти позволяват .
        Писна ми като съм на почивка да нямам миг спокойствие

Коментар

• lubobo я дай още малко инфо за Бяла и твоето мнение за бъдещето....ще има ли смисъл да се построи там малък хотел или коопрерация за живеене.
          Питам защото имам място точно на пътя като влизаш в града, идвайки от Варна. Мястото е 2 декара....колко пари струва според тебе в момента и колко би струвало в бъдеще.
          Ще съм ти благодарен ако изложиш мнението си.

Коментар

• относно цените в Бяла, наистина Бяла няма потенциала на Обзор говоря за плажове, остава и само една морска гледка. цените в момента в лагерите са вече до около 100Е/кв.м, но сделки стават на макс. 70Е/кв.м.Кара дере, Бяла река Фитхез, Гликото, много и различни предложения, без първа линия разбира се. Никакви комуникации/път, вода, ток/ 6 месеца се опитвам да сменя статута на парцел във Фитхез и от РИОСВ Бургас ми искат какво ли не, при условие че има приет ПУП за тази местност. Как да дойдат чужденците при тези проблеми?
            Много мога да коментирам процесите в Бяла.
            Между другото предлагам УПИ на влизане в Бяла от Варна граничи с бензиностанцията на Петрол и Бяла около 5000кв.м цена 75Е/кв.м

Коментар

• 35euro с/у бензиностанцията преди бяла.

Коментар

• На каква цена???????????????????
                В коя отсечка по-точно и съвсем ли на пътя???

Коментар

• Предлагам 16 декара на пътя Варна -Бяла.

Коментар

• А някой знае ли реални купувачи от България и от чужбина.

Коментар

• [quote="iivan"]
                      Първоначално изпратено от xpucmo
                      Почти всичко хубаво отдавна е изкупено евтино / 5-10 евро/м2/ и сега се предлага прескъпо...

но дали ще има търсене от над 60 евро[/quo
                      да ще има и вече има
                      @lahko@$%lachko%$

Коментар

• Аз ще изложа моето некомпетентно мнение-като на човек дето много обича да ходи в този район.
                        Самата Бяла е прекрасно място за мен , но няма потенциял за развитие кой знае какъв- просто там плаж няма . От северната и южната страна има хубави плажове и там ще се развият курорти ( за съжаление) Бяла ще си остане едно приятно място за спокойна почивка на хора , които не обичат тълпите.

Коментар

• А какво ти е мнението за земята в самата Бяла...говоря не за земеделската, а за по принципв блиските години дали ще има търсене на високи цени.....дали ще се развие градът като курорт и ще се стои там.

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                            А по спецялно за каква земя става въпрос и според вас какво ще стане с града и с цените на имотите в него в следващите десет години да кажем?
                            земеделска земя покрай морето и покрай пътя варна бяла.

Коментар

• А по спецялно за каква земя става въпрос и според вас какво ще стане с града и с цените на имотите в него в следващите десет години да кажем?

Коментар

• Първоначално изпратено от xpucmo
                                Почти всичко хубаво отдавна е изкупено евтино / 5-10 евро/м2/ и сега се предлага прескъпо...

но дали ще има търсене от над 60 евро

Коментар

Working...
                                X