IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара Загора – фаворитът при цените на имотите през тази год

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега да си кажа мойто мнение

първо работя в тецовете обгазяването не е от нас!!!10000%

това за имотите не е като в сф!тука наемите на жилища 60-80кв.м варвят не повече от 150 кинта(естестено не в центъра)същото и за магазините! имаме няколко апартамента и магазина!

перспективно е да, но примерно в старозагорските бани(продавам част от вила!)

аве аз ако имах кинти бих инвестирал в Русия там е истината ))

Коментар

• Зарата е супер,но внивавайте какво купувате.между 94-98 г. имаше бум в строителството и бяха построени много некачествени сгради,които дълго реме не можеха да се продадат дори по $100/квм.Сега при скока доста балами изгоряхас тези апартаменти.Има и доста сгради,които нямат и няма да могат да вземат Акт 16,защото са изпълнени некачествено и в нарушение на проекта.Не ми е ясно какво ще стане с тях.има една такав адори в центъра,аз се оттървах от два апартамент в нея преди две год. и гледам още не е населена,но не смея да отида да питам кво ставаops:

Коментар

• Аз сега имам доста изгодна оферта около Стара загора , парцел с леце на път ама се колебая. Много нещо взеха да стават тия крайпътни парцели подходящи за "бевзиностанции и крайпътни заведения"

Коментар

• Тази таблица със степенуването на заплатите, въоще не е случайна. В Стара Загора има много чужди фирми, които осигуряват персонала си на реална заплата, за разлика от тарикатите -българските работодатели!

Коментар

• Genius, прав си тези неща ги има ,но в разстояние 50-60 километра,България е малка и в такъв радиус около всеки по голям град има подобни мизерии,както и наистина арх.паметници, исторически,природни и други красоти.Например около София, Бургас ,Пловдив,Русе също има мръсни производства и е нормално ,нали представляват индустриални центрове , а и затова са привлекателни.Не искам да става спор кой е град е повече от други, аз също го познавам добре и наистина е привлекателен в много отношения.

Коментар

• Тия статистики със заплатите са толкова измислени и неправдоподобни, че направо нямам думи!

Коментар

• Единствения мечтател тук си ти!

Стара Загора е най-перспективният град от гледна точка на инввестиции в недвижими имоти, за жилища и бизнес!

Не случайно заплатите са 2-ри само след София и то с малка разлика дължаща се на регистрацията на големите форми в столицата.

BG-TRAFFIC

Коментар

• А черните езера,сгуроотвалите и хилядите декари некултивирани след рудодобива земи какво са?Паметници на културата?
                  Познавам достатъчно добре региона,за да си позволя да правя коментари.

Коментар

• "регион,който прилича на лунен пейзаж" ...... ??

Абе ,някои не са виждали района даже и на снимка.Оставам с впечатление ,че давате мнение за нещо за което сте чели само по вестниците.

Коментар

• Никой не отрича,че СЗ има потенциал,както и още много български градове.
                      Ама да се напише,че има най-голям потенциал и е фаворит са пълни глупости.България вече не е в комунизма.Никой не може да накара някой да отиде насила да живее в регион,който прилича на лунен пейзаж.
                      Мен ми се струва,че някой е пуснал статията като майтап,защото си личи че е писана от непрофесионалист,а по-скоро от мечтател.

Коментар

• Познавам града сравнително отблизо и мисля, че наистина има потенциал. Доста мои познати /5-6 семейства/ се преместиха да живеят в Стара Загора през последните 3 години. Като се има предвид, че познавам малко хора от региона, лично моя извод е, че има перспективи. По отношение на екологията: част от хората, които отиват в Стара Загора, се преселват от раойни с много по-лоша екологична обстановка! И имат пари! Защото работят дабре платена работа!
                        инж.

Коментар

• Няма вода в крайните райони,но в централните части или по точно в града си е ОК.А строителството на някой комплекси започнаха а какви проекти видях наскоро нямам думи.Деиствайте докато е време,после да не викате че сте изтървали времето да си купите имот тук

Коментар

• такива замърсени райони като Ст.Загора,Д-град,Гълъбово...са интересни за индустриалните инвеститори,та нищо чудно да дръпнат и имотите,хората трябва д живеят някъде,а и в ТЕЦ-овете и рудниците заплатите са доста високи и работят чуйденци.Знам някои си купиха къщи в околните села.А зарата си е хубав град с хубави жени,е няма вода,ама....

Коментар

• Ми да!

Коментар

• Чудя се да се смея ли,да плача ли на подобни извращения?
                                Попада ми вчера в.Стандарт(попадна ми,не съм го купувал ) и какво да видя вътре - една голяма статия как Стара Загора има гаден воден режим от 30 години насам.Нещо,което тоя дето е писал статията сигурно не знае.
                                Преглеждам днес електронните медии и какво да видя - нови мъгли и опасения за обгазявания над Загората.
                                Ако това е регион с потенциал,то България наистина се е смахнала.

Коментар

Working...
                                X