Да ,но дали пречи това че има постройка в едната част на парцела,която е незаконна,иначе отговаря квадратурата,в регулация е ,няма още път до него ,но по регулационния план има таякъв ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Делба на парцел от идеална на 2 реални части?
Collapse
X
-
Не разбирам проблема. Всеки поземлен имот може да бъде разделен, чрез доброволна или съдебна делба,стига това да отговаря на закона!
Конкретно дали вашите имоти отговарят на изискванията може да разберете в ТСУ към кметството по местонахождение на имотите.Ако е да, тогава с един ПУП може да го направите, ако има съгласие на всички собственици.Ако няма съгласие може да пристъпите към съдебна делба,не сложна операция ако има условия за делимост.Ако не съдът го изважда на публична продан и разделя парите между собствениците.Всеки от тях може да участва на общо основание в тази продан!!!
Ако има конкретни документи мога да дам конкретен отговор.
Коментар
-
Подобен проблем имам и аз. Дори по-жесток! Роднината, с когото сме наследници в идеални части е в чужбина от години. Няма намерение да се прибира в близкото бъдеще. На всичко отгоре не сме в добри отношения. И следи изкъсо всеки мой подход към имота, и предприема ответна реакция.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Делба на парцел от идеална на 2 реални части?
Moje li da se razdeli parcel zemq idealna 4ast na 2 realni ,ako na parcela ima nezakonno stroitelstvo,kato parcela e s vuzmojnost za zastroqvane 60 procenta ?Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар