IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Заради търговския регистър акционери във "Феърплей пропъртис" остават без дивидент |

    "Феърплей пропъртис" няма да може да разпредели дивидент върху новите акции от увеличението на капитала си заради проблеми с вписването в търговския регистър, съобщиха от дружеството със специална инвестиционна цел. Така вместо 0.143 лв. на акция ще бъдат разпределени 0.1578 лв. дивидент.
    “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

    Коментар


    • "Дневник"
      днес, 14:02

      "Феърплей пропъртис" е сключило договори за кредити, с които ще финансира покупка на имоти в Студентски град, съобщиха от дружеството. Два от заемите за инвестиционни - единият е в размер до 3.75 млн. евро със срок за издължаване до края на март 2010 г., а другият е до 1.35 млн. евро, със срок до края на юни тази година. Третият кредит е револвиращ, на стойност до 1.14 млн. евро. Крайният срок за ползване на средствата от него е до 30 март 2009 г.
      Средствата от тях ще се използват за покупката на четири съседни имота в Студентски град, където дружеството със специална инвестиционна цел ще строи жилищен комплекс.

      Коментар


      • Хахаха, ще направя един АДСИЦ да инвестира в СПА центрове около Кремиковци и Суходол, няма да раздавам дивидент (ще излъжа нещо КФН, хахаха) и ще назнача шурея за шефче. Сигурно ще събера бая инвеститори а.

        Който е умен може да си отговори на два смешно лесни въпроса: защо мажоритаря тука си държи толкова солиден дял и защо мнения на Моравенов се цитират по всякакви въпроси за строителството и борсата в медиите. А ако познавахте поне един истински професионалист в някоя от тези две области въобще нямаше и да се чудите и да задавате тъпи въпроси или да си мислите, че такова заяждане може да изманипулира някого.
        За дивидента - без коментар!!!

        От баламурняка.

        Коментар


        • Тези мениджери които не раздават дивиденти не са спряли да получават петцифренни заплати .да се возят в джипове да ползват скъпо платени млади секретарки да уреждат роднини и приятели на доходна работа и да купуват вили по ривиерата .Затова според мен е редно всеки да си получи своето тоест дивидента.

          Коментар


          • Що се отнася за дивидентите и кредитите то по закон са задължени да раздадат 90% от печалбата под формата на дивидент, а тук се продава и не е само преоценка.

            absolutno vjarno. osven tova pak kazvam-investiciite v SPA
            i v Stud Grad ne sa kurorti. Muravenov se spravja otli4no.

            Коментар


            • kissinger През подобни мисли преминах и аз. Но не спрях до тях само ...

              Що се отнася за дивидентите и кредитите то по закон са задължени да раздадат 90% от печалбата под формата на дивидент, а тук се продава и не е само преоценка.

              Бих писал още но ще се кара нощна на Витоша и трябва да се оправям.

              Бъдете здрави и успех!
              Keep going ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vhk
                fpp ще взема решение за разпределение на 16ст. дивидент на акция за миналата година .Това е една от причините поради които ги харесвам.
                Ал Керезов каза (вчера):
                „Икономиката ни е във фаза, в която й е необходимо бързо развитие и, при положение че групата се разраства, за мен е нетипично да се раздават дивиденти и да се гласува решение дружеството да тегли кредит, който да помогне за ръста. "

                Андре Костолани ни припомни (днес):
                "Ако някакво събитие трябва да има психологическо въздействие, то това действие трябва незабавно да се прояви, защото на следващия ден събитието е забравено."

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vhk
                  fpp ще взема решение за разпределение на 16ст. дивидент на акция за миналата година .Това е една от причините поради които ги харесвам.
                  Строиш нещо на пазар, който тепърва ще се свлича като балчишко свлачище.Строиш го на места като морето и Банско, което ти гарантира здрава корекция в цени и продажби.
                  Сещаш се да го нахакаш в АДСИЦ - така, че да не ти се налага да мислиш за продажбите.Те са за сметка на баламурниците, пардон "инвеститорите".
                  Имаш бившия шеф на "Търговия и надзор" на БФБ Маню Муравенов за шеф на АДСИЦ-а.
                  Това са няколко от причините да се чудя - who the f*ck will invest there?

                  Коментар


                  • fpp ще взема решение за разпределение на 16ст. дивидент на акция за миналата година .Това е една от причините поради които ги харесвам.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Med.sestra
                      Първоначално изпратено от metala
                      адска сеч на борсата,а фпп не мърда!даже направи няколко процента нагоре от началото на годината!браво,доволен съм!
                      Брей, ще се замисля дали да не се метна със 1000 бр. ?
                      да се беше метнала през юли,вече щеше да си на 50 % печалба!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от algo
                        Естествено, че е изтъкване. Та те са в най-рисковия сегмет - ваканционни имоти, които издъхват като възможности за печалба.
                        Иначе като строители са добри и ако бих инвестирал през АДСИЦ във ваканционни имоти бих го направил през тях. Малко таксите, които АДСИЦ плаща са соленички, на май при всички АДСИЦ е така.
                        parcela v Stud Grad edva li e za vakancionni imoti :-)
                        SPA 6te se razviva tepurva.

                        Коментар


                        • Естествено, че е изтъкване. Та те са в най-рисковия сегмет - ваканционни имоти, които издъхват като възможности за печалба.
                          Иначе като строители са добри и ако бих инвестирал през АДСИЦ във ваканционни имоти бих го направил през тях. Малко таксите, които АДСИЦ плаща са соленички, на май при всички АДСИЦ е така.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от metala
                            адска сеч на борсата,а фпп не мърда!даже направи няколко процента нагоре от началото на годината!браво,доволен съм!
                            Брей, ще се замисля дали да не се метна със 1000 бр. ?

                            Коментар


                            • Вчера получих анализ на Феърплей за АДСИЦ в България. Ако някои от Вас който разбира повече от мен го е чел може ли да изясни дали в анализа няма целенасочено изтъкване на предимствата на Феърплей, тъй като според мен има и други добри АДСИЦ-ове.

                              Коментар


                              • Уважаеми колега! Ти, който ми изпълняваш заявката за покупка на права, на малки пакети, уведомявам те, че за всяка единична сделка на борсата, дължиш по 50 ст. към централен депозитар! Досега си направил 11 сделки, което значи, че си дал на централен депозитар 5 лева и 50 ст. Баси! Всичко, което изкара от правата, отиде при депозитара, че може и на червено да си излезнал, тъпако. Земи първо се научи да смяташ, а тогава се упражнявай на платформата си!
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

                                Коментар

                                Working...
                                X