IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Малеее ,като знам тук колко гора изсякоха,за да построят къщите.

Някои разораха дюните....други сякоха горите.

И много ми е интересно да видя годишния отчет тук.......ОТ къде влязоха парите за дивидента.
    Бобо, вече няма смисъл да ревем. Хубаво напълнихме на ниското.
    А дивидента отдето и да дойде - пак в джобчето ни ще кацне.
    Арна и благодарна си е акцийката, все пак има тухли зад нея, а не голи отчети.

Коментар

• Малеее ,като знам тук колко гора изсякоха,за да построят къщите.

Някои разораха дюните....други сякоха горите.

И много ми е интересно да видя годишния отчет тук.......ОТ къде влязоха парите за дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
        Е как да не даваш, като последните врътки ти бяха точно така, дори и под 30 ги продаде за да ги чакаш на 20
        Тогава така сторих, защото бе след сборище, ама сега иде ново сборище и по-сосен дивидент.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Мечкова - на 30 не давам нито една.
          Е как да не даваш, като последните врътки ти бяха точно така, дори и под 30 ги продаде за да ги чакаш на 20

Коментар

30 е малко, а и след някой друг месец дивидент се задава пак...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
              много ти нисък таргета бе импе, Кажи че го чакаш на 40, че да шитнеш на 30

Коментар

Хъх - усещам как туканка 30-те стинки са въпрос на не ного време.
                При нормален пазар тая акция би трябвало да струва поне половин лев, при нашия настоящ пазар - около 0.32-0.35
                много ти нисък таргета бе импе, Кажи че го чакаш на 40, че да шитнеш на 30

Коментар

• Хъх - усещам как туканка 30-те стинки са въпрос на не ного време.
                  При нормален пазар тая акция би трябвало да струва поне половин лев, при нашия настоящ пазар - около 0.32-0.35

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      И колко бройки ако не е тайна????
                      Колкото си поискам, разбира се.

Пипбелов - на 0.32 може и аз да си помисля, особено ако Атерката задържи на тия нива...
                      Разбира се - под 0.358 няма шанс да продам всичко.

Коментар

• Айде, юруш на маслините.
                        Кой отпреде на опашката има още шанс.
                        Чи промоциите свършват веке

Коментар

Чесното игричка ша ви подаря на 0.358 кинта.
                          И колко бройки ако не е тайна???? Питам защото вчера от такива ИМПИРАТУРИ като теб едвам допълних при зърнените(оказа се че на аска нямаше айсберги)

Коментар

• Ми да, направо си е промоция това 32стинки.
                            А под 30 си е баш срамота да се продава.

Ееее, ако питаш Бобо не е така... ма неслучайно му казах преди време че ми е много полезен туканка , може да е панирал тоя оня та си допълвах бая евтинко по 1 време
                            Ма май тия времена са към края си вече, кой намазал-намазал

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Цената на тази акция е поредния пазарен дефект който ще бъде откоригиран.
                              Компания със стабилен, печеливш бизнес, раздаваща високи дивиденти да се търгува на 4-5 пъти по-ниско от балансовата си стойност!?!
                              При положение че активите са предимно качествени недвижимости оценявани консерватино...
                              БФБ руулз
                              И аз съм на това мнение, но пазара е ирационален.

Ако пазара не се коригира надявам се на ликвидация някога срещу някоя акция да вземем по езин апартамент за старитни в санта марината.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• АЗ ВИ ГИ ДАВАМ НА ПРИМОЦИЯ, АМА САМО СЕГА ПО 0,32

Коментар

Working...
                                X